The Host
Welcome
 photo foother_zps74c56111.png
Добре дошли в единствения по рода си рпг- форум по романа на Стефани Майер- Скитница! Земята е населена от непознати същества наречени Души. Оживелите хора се изолирани в почти безлюдни местности и са принудени да крадат и убиват, за да живея. Към кои си? Какъв си? Реши сам и се присъедини към нас, за да се потопиш в един нов и напълно различен свят.
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics

Идея.

Go down

Идея.

Писане by Роуд Дръзкото Желание on Съб Апр 07, 2012 7:54 am

Ето я и идеята, която ви предлага екипа на The Host, съдържаща трима пасивни герои.
Марая Ирони
Управителка на Вирджинския щаб на Търсачите. Тя, зедно с останалите в този бранш, организират хайка за залавянето на оживели хора. Хубаво е да внимавате с нея, макар и Душа, Марая е безскрупулна и достатъчно хитра. Ирони сключва сделка с човека в Приемника си, използвайки го като примамка за жертвите си. Запазва името на своя Приемник, но всъщност истинското име на Душата е Чиста Истина.


Сириус

Мартин Сказа, Приемник в наистина добро състояние, преживе работи за Виктор Карпович като личен снайперист. В днешно време, Сириус, по принцип изключително миролюбива Душа, използва прецизните умения на Приемника при залавянето на хора. Работи в специален отряд в щаба в Тусон. Сириус не е от най- опасните души, но ви препоръчвам да не си играете с търпението и способностите му.


Норт

Бъдете сигурни, че той може да ви помогне. Земята е първата планета от живота на Северния. След напускането на Произход и пристигането си на Земята, Норт избира своето призвание на Търсач информатор. Или иначе казано двоен агент. Норт не веднъж работи с Лоръл, издавайки плановете на Душите. Силно влюбен в нея, той получава в замяна самата нея. Но, все пак, не забравяйте, че Норт е Търсач и може да ви издаде при определени обстоятелства.

//Действието се развива в равнината Лейк. По време на случайно събрание на трите групи Бегълци. Марая обаче чака именно този момент и разбира за него. Организира хайка предимно от Търсачи, но в нея участват и любопитни представители от други Призвания.
Души, можете да помогнете на Хората. Хора, внимавайте на кого се доверявате и най- важното... внимавайте да не се превърнете в Предатели.

--------------------------------------------------------------------------
You're my sweet nightmare in nights
Извини,что делить нам нечего
Позвони, только не отвечу я.
Вспоминай то о чём мечтали мы,
Вспоминай, как любовь прогнали мы.
avatar
Роуд Дръзкото Желание
Хора;
Хора;

Брой мнения : 3669
Reputation : 0
Join date : 03.03.2012

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Идея.

Писане by Роуд Дръзкото Желание on Пет Май 04, 2012 8:01 pm

Либерум Оли написа:
Бал с маски Rolling Eyes
Идеята не е точно масово, а всеки пише по определен брой постове, но се представя за някой друг // от форума ...
Прави се тема за парти. Записаните участници си имат ред и си пишат според реда, определя се колко пъти трябва да се врътнат всички. Примерно всеки трябва да напише по три поста. Идеята е че на партито всеки се прави на някой друг. Примерно Либерум е решила да се маскира, като Ивон и почва да дразни Роуд // Това е само пример. Та докато се пише е забранено да се споменава на кой си се "маскирал" след края на партито, всеки от участниците дава предположение на кой са се маскирали другите.
Ето я новата ни идея за масово.
Всеки, който смята да участва, трябва да се запише.
Участниците трябва да напишат задължително четири поста, представяйки се за друг човек от форума, но не споменава до последно за кой всъщност се представя.
НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ, ЧЕ МАСОВОТО НЕ СЕ СЪСТОИ ОТ ДЪЛГИ ПОСТОВЕ! НЕКА БЪДАТ МЕЖДУ 10-20 реда, НЕ ПОВЕЧЕ!

--------------------------------------------------------------------------
You're my sweet nightmare in nights
Извини,что делить нам нечего
Позвони, только не отвечу я.
Вспоминай то о чём мечтали мы,
Вспоминай, как любовь прогнали мы.
avatar
Роуд Дръзкото Желание
Хора;
Хора;

Брой мнения : 3669
Reputation : 0
Join date : 03.03.2012

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите