The Host
Welcome
 photo foother_zps74c56111.png
Добре дошли в единствения по рода си рпг- форум по романа на Стефани Майер- Скитница! Земята е населена от непознати същества наречени Души. Оживелите хора се изолирани в почти безлюдни местности и са принудени да крадат и убиват, за да живея. Към кои си? Какъв си? Реши сам и се присъедини към нас, за да се потопиш в един нов и напълно различен свят.
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics

Пясъчната крепост

Страница 2 от 3 Previous  1, 2, 3  Next

Go down

Пясъчната крепост

Писане by Сахара on Пет Апр 27, 2012 8:10 pm

First topic message reminder :

Домът на нашата Сахара представлява двуетажна сграда с веранда и градина с пъстроцветен килим от невероятно красиви растения, някои от които забранени, но наистина прекрасни... Нека продължим:
Щом влезем в не толкова малкото помещение, попадаме в коридор - уютен и приветстващ обитателката си. Пред очите ни се явява стълбище, водещо към втория етаж и пет врати, винаги затворени, със златисти табелки върху им и доста нестандартни цитати, сякаш описващи някаква малка част от душата както на Сахара, така и на онова, което крият зад себе си.
Във всяка стая се крие различна държава - пълна мешавица от култури, обичаи, преливаща палитра от цветове, но не по дразнещ начин. Франция - Индия - Япония - Англия - Русия. Държавите, които се разпознават, техните най-отличителни белези и дори онова специфично чувство, обладаващо те веднага щом стъпиш на някоя от земите им. Те са под ключ , цитатите - ще бъдат представени тогава, когато на разказвача му се стори най-правилния момент.
На втория етаж е спалното помещение - както за гости, така и нейната собствена стая, заедно с баня, тоалетна, кухня и всекидневна. Нестандартно начупена врата ни отвежда от втория коридор право към верандата с лице към улицата и градината й. Там се разполагат средна по големина маса, дърво, наподобяващо палма ( но не е ), удобни столчета и невероятна гледка...

***

На леглото на обитателката стояха цял куп писма, а едно разтворено и доста късо лежеше небрежно подметнато върху завивките и очевидно силно радващо Сахара, защото бе запазила както плика, така и панделката.


Последната промяна е направена от Сахара на Чет Окт 11, 2012 7:17 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти

--------------------------------------------------------------------------


Lovers need to know how to lose themselves and then how to find themselves again:


by Mark Pierre <33


avatar
Сахара
Член на института
Член на института

Брой мнения : 1180
Reputation : 1
Join date : 13.04.2012

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down


Re: Пясъчната крепост

Писане by Марк Пиер on Нед Май 27, 2012 4:24 pm

Бе взел това, което си бе намислил и сега бързаше наобратно с една кутия под мишница, а в другата му ръка се криеше котето, което мяукаше и посягаше с лапичка към кутията, а самата кутия му отвръщаше с ръмжене. Марк се ухили, точно това й трябваше на Жанет, бе сигурен, че подаръка ще й хареса. Вървеше бързо и нахлу в градината като хала. Котето вече бе оставило доста дълбоки следи по ръката му, но той нямаше да го пусне преди да го прибере на сигурно вътре в къщата. Само оставаше да изпусне домашния й любимец, после трябваше да претърсва цялата градина, докато го открие, вместо да се забавлява със собственичка му. Усмихна се при спомена за забавленията им. Ако беше малко по-срамежлив щеше да се изчерви, но Марк не бе от срамежливите, както вече уточнихме. Докато вървеше по широката алея към къщата очите му спряха на лехата с маргаритки ... какво пък ... може да е от нейната градина, но сигурно ще й хареса, да получи и цвете. Набеляза си една голяма маргаритка и ловко я откъсна, като успя да задържи и котката и кутията.
Влезна в къщата и тръгна към кухнята, за да осигури мляко за недоволното от разходката коте, полута се в коридорите, докато намери търсеното помещение и тогава я видя ... седнала на масата и подпряла глава с две ръце. Бързо пусна котето на пода и се приближи.
- Какво ти е, скъпа? - попита притеснено, изглеждаше толкова малка и тъжна - виж какво ти взех - побутна кутията към нея и леко дръпна капака, от вътре надничаха очите на малко пухкаво кутре, което изръмжа доволно, че най-накрая са решили да му пуснат малко светлина и въздух в затвора, в който го бяха напъхали в магазина за домашни любимци. Марка се усмихна и я погали по косата, поднасяйки й маргаритката.

Марк Пиер
Водач#1
Водач#1

Брой мнения : 1823
Join date : 29.04.2012

Вижте профила на потребителя http://myheartstories.wordpress.com

Върнете се в началото Go down

Re: Пясъчната крепост

Писане by Сахара on Нед Май 27, 2012 5:25 pm

Щом чу хлопването на вратата, вдигна глава към него и видя как се насочва към нея, а в ръцете си държи кутия, котка,.. цвете! Устните на Сахара се извиха в сънено-чаровна усмивка.
- Повече от идеално вече, но какво е ... това в кутията? - любопитно попита и насочвайки се още няколко крачки към него, успя да зърне сладките очички на малкото кутре! Ококори се, сините й дълбоки очи, подобно океаните, заискряха радостно и просто стояха вторачени в малкото същество! КУЧЕНЦЕ! ЗА НЕЯ! Почувства се като лигавите момиченце, които когато им подаряха някакъв пухест подарък (в случая нещо, което много иска) имаха нужда да подскачат и да се кикотят и просто да правят глупави неща. Е, явно не бяха толкова глупави,з ащото точно в тоя момент, когато и цветето се насочи към лицето й, й се прииска да направи точно това. А кой глупав философ се бе изказал, че щастието било илюзия? Че и кратко? Че пък и не съществувало никъде другаде освен в болните мозъци на хората, които си го представят?! Не беше един, обаче точно в момента смяташе всички тях за некадърници. - Ще го повдигна... - все още смаяно изрече и посегна към кутията, повдигайки плахо сладкото същество. (ама въобще не е в стил Жанет xD) - ... колко очарователно! Ще те кръстя Мапи! - (МАрк ПИер) веднага реши тя и стрелна с шеговит поглед Марк, но и изпълнен с ... радост? Може би? Щастие неземно, а защо не и "любов"? Авторката дори не може да се осмели да напише думата без кавички, защото тя е като табу за героинята ни.
Потърка нослето си в коремчето на Мапи и то размята игриво опашка, а след това я облиза по лицето. Веднага реши, че трябва да го нахрани! Но преди това... Остави го на земята, за да свикне с огромната къща, в която ще живее оттук нататък и прегърна толкова силно Пиер, че сигурно щеше ад го задуши. Подскочи три пъти щастливо, а не след дълго и думите последваха от устните й: - Много, много, ама много ти благодаря! Това е най-прекрасния подарък, който съм получавала! - целуна го множество пъти по бузите, но бе прекъсната от лапичките на Мапи, сладкото бонбонче, което се бе заиграло с краката й, защото всяко едно движение и помръдване караха тези мили същества да се втурват към тях и да си играят.
Бързо се придвижи до хладилника, за да извади храна и за двете животинки, а след това ги остави да се нахранят. Чудно, обаче Абу хич не се притесняваше да яде с кучето наоколо, а пък то много бързо свикна с обстановката. През това време, докато животинките бяха заети с много по-важни работи от игра със стопанката си, тя отново се залепи за Пиер и показа неколкократно огромната си радост от жеста му. Погрижи се и за растението, което й бе донесъл много грижливо! Рядко получаваше цветя, дори на представленията си, а сега той ... ама направо не можеше да повярва на очите си.
"Хлйъьц... Радост неземна *хлъц* сега си имаме пес и котарак..."
Този коментар от главата й дори не бе увенчан с внимание от страна на Жанет. - Ти... как... как реши... просто рискува да ми вземеш куче, или знаеше от някъде, че искам именно такъв домашен любимец? - не се сдържа да попита, докато стоеше като някакво малко дете до него, трепереща от радост и едва сдържаща се да не го разцелува отново целия. AW!

//Tоя пост, колкото и да не отговаря на 100% реакцията на героинята с характера й, просто нямаше как да бъде по-различно написан. МАПИ, БЛАГОДАРЯ! <333333333 *огромна прегръдка* Very Happy

--------------------------------------------------------------------------


Lovers need to know how to lose themselves and then how to find themselves again:


by Mark Pierre <33


avatar
Сахара
Член на института
Член на института

Брой мнения : 1180
Reputation : 1
Join date : 13.04.2012

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Пясъчната крепост

Писане by Марк Пиер on Нед Май 27, 2012 6:31 pm

Вдигна я през кръста и я настани на плота, а точно под краката й, малките животни премляскваха отпуснатото им мляко, без да обръщат никакво внимание на големите хора около тях. Приближи се подритвайки леко купичката настрани, за да не настъпи без да иска някое от "плюшките", което веднага бе последвано с ръмжене и от двете страни ...Ухили се и зае мястото между краката й, притискайки я към себе си.
- Сметнах, че е много подходящо за характера ти, щом имаш коте да имаш и кученце - ухили се простичко срещу лицето й. Чувстваше се добре, тя явно си хареса подаръка, а това бе най-хубавия подарък за него самия.
- А и Мапи ще стане скоро голям и мен няма да ме е страх, че някой ще те открадне докато ме няма - изръмжа и погали с един пръст синината по бузата й. Специално бе поискал да му дадат кутре от голяма порода на кучета пазачи, това бе и другото предназначение на подаръка. Доближи устни до нейните и я целуна нежно.
- Нали не се сърдиш, че съм твърде загрижен? - попита леко плахо, знаеше че не е малко момиче и може да се пази сама, но му се искаше той да го прави вместо нея, така или иначе. Не искаше да я обиди или нещо подобно, просто за първи път в живота си имаше кой да пази, за кого да го е грижа наистина, като се изключат бунтарите, които така или иначе не можеше да опази от странните им навици, характери и желание, той си нямаше никой друг ... а сега се бе сдобил с любима и ... куче ... добре де и котето можеше да си осинови, стига да спреше да остри ноктите си по ръката му. Разтърка разсеяно кървящата си ръка при тази мисъл и се ухили идиотско самоуверено.

--------------------------------------------------------------------------
Изработено по идея на Чаровницата Сахара!!!


Светът е мой...Но ако те има тебе,
как пълно би било това сърце.

avatar
Марк Пиер
Водач#1
Водач#1

Брой мнения : 1823
Reputation : 1
Join date : 29.04.2012

Вижте профила на потребителя http://myheartstories.wordpress.com

Върнете се в началото Go down

Re: Пясъчната крепост

Писане by Сахара on Нед Май 27, 2012 8:13 pm

Скочи от плота без да отговори на нито един от въпросите му; стройното тяло се изгуби в една от стаите и не след дълго се върна с памук и кислородна вода. Проми раните по ръката на Марк, макар да не бяха опасни и спокойна се върна на мястото си, върху масата, почти обвила крачета около тялото му.
- Оооо, искаш да кажеш, че много скоро ще започнем да се срещаме толкова рядко , че ще разчиташ на кучето за сигурността ми!? -
огорчено изрече и тъкмо когато се реши да го бутне, се изкиска тихо и прегърна раменете му, притискайки ги внимателно към себе си - И с Мапи, и без него, няма кой да ме открадне от теб. - смигна многозначително на Марк и го дари с нова, сияйна усмивка.
Едва ли би удостоявала някого дори с искрящия си от радост поглед сега, когато в съзнанието й танцуват само мисли, свързани с това човешко същество, този сладък грях, това опиянение на душата й... Марк Пиер.
Червените ягодови устни се сляха само за миг с тези на греховния мъж, заплитайки ги в сладостна игра... Скоро обаче се наложи да го отблъсне, за да седне на пода и да се заиграе с двете животинки, които се бяха нахранили.
Голите й крачета се настаниха на хладните плочки, а тя, вързвайки съвсем несъзнателно косата си на някакво подобие на кок, започна да гали и мами по сладки начини както кучето, така и котето. Когато надушеха муцунките си, следваше хъскане, скимтене и лаене... И нова доза смях от устните на Жанет.
Протегна длан към Марк и повдигна вежди:
- Хайде, Уишмастър, седни да си поиграем с тези сладури...

--------------------------------------------------------------------------


Lovers need to know how to lose themselves and then how to find themselves again:


by Mark Pierre <33


avatar
Сахара
Член на института
Член на института

Брой мнения : 1180
Reputation : 1
Join date : 13.04.2012

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Пясъчната крепост

Писане by Марк Пиер on Нед Май 27, 2012 8:29 pm

- На вашите заповеди, Утешителке моя - изкиска се и се свлече по турски на пода, по дяволите от дете не бе си играл с малки животни ... предишните му "гаджета". т.е. разглезените богаташки, които лесно мамеше винаги имаха по някое малко създание, но и те бяха лигави като стопанките си, не бяха истински кучета, живееха в дамските чанти на собственичките си и само съскаха, като змии, никога не му се прииска да погали едно от тези създания. Но сега ето го на пода лигавийки се двете мъничета, скоро се бе разпльоскал по корем със свити в колената крака и правейки физиономии на Мапи, който упорито ръмжеше срещу носа му и се опитваше да оближе цялото му лице, докато Малчо (както си бе кръстил котето) съвсем скоро се бе покатерил на главата му и спускаше лапички пред очите му ... само да спреше да използва ноктите си, защото съвсем след малко щеше да се докопа до очите му и можеше да му нанесе къде, къде по големи щети от раните на ръката му.
- Хей, мисля че котката ти ме мрази - разсмя се Марк опитвайки се да свали пухкавата топка от главата си, но то се бе захванало здраво за косата му и мяукаше ожесточено срещу ръцете му - да не би специално да си я обучила с онази бойната част от теб, която постоянно мечтае да ме наранява - шегуваше се той и не успяваше да махне котето от себе си - Помощ, моля - извика най-накрая предавайки се.

--------------------------------------------------------------------------
Изработено по идея на Чаровницата Сахара!!!


Светът е мой...Но ако те има тебе,
как пълно би било това сърце.

avatar
Марк Пиер
Водач#1
Водач#1

Брой мнения : 1823
Reputation : 1
Join date : 29.04.2012

Вижте профила на потребителя http://myheartstories.wordpress.com

Върнете се в началото Go down

Re: Пясъчната крепост

Писане by Сахара on Нед Май 27, 2012 8:39 pm

- А, веднага усети користните ми действия и планове! - засмя се на думите му, че в комбина с Тимира е насъсквала Абу и се наведе към него, за да го оттърве от сладкото мъчение, но пък котето не се отказваше така ледно и щом искаше да си играе с някого, щеше да си играе! Загриза пръста на Сахара и падайки на лапичките си и олюлявайки се, се насочи отново към Пиер. *Мяу!*
През цялото това време, докато Макр играеше по такъв сладък начин, Жанет наблюдаваше с огромно удоволствие сцената пред себе си, ала... накрая заспа на плочките, а по лицето й се четеше блаженство и ама огроооомно спокойствие. Направо в този ден в цялата къща цареше щастие, и животните весели, и хората също.
Едната ръка бе минала под брадичката й, а другата се бе свила леко около корема, където кученцето се бе гушнало за известно време обаче след това пак нападна Пиер, като го заблиза по носа, устата, челото, бузите, след това му заръфа блузата, защото миришеше на котето, което пък си бе поставило лапичките на очите му и сърдито размяташе опашка.
От цялата тази забавна гледка, нямаше как да бъде забелязана заспалата ни героиня, но пък Тимира определено наблюдаваше и се опитваше да мисли нормално върху случващото се, ама май нещо не й се отдаваше... *Хлйъьц*

--------------------------------------------------------------------------


Lovers need to know how to lose themselves and then how to find themselves again:


by Mark Pierre <33


avatar
Сахара
Член на института
Член на института

Брой мнения : 1180
Reputation : 1
Join date : 13.04.2012

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Пясъчната крепост

Писане by Марк Пиер on Нед Май 27, 2012 8:56 pm

Поигра си още известно време с пухкавите същества, докато забеляза, че Жанет е заспала на студените плочки. Някак си успя да подбере и двете създания и да ги напъха между ръцете на Жанет без да я събужда, а после вдигна цялата тази кавалкада и я понесе към спалнята, Малчо на няколко пъти без малко да изпадне но се закрепи с помощта на ноктите си за тениската на Жанет. И се покатери пак на корема й изсъсквайки срещу Мапи, който го бе бутнал с трътлестото си дупе. Марк едва не се разхили на глас, наблюдавайки цялата тази битка, разиграваща се върху корема на Жанет.
- Тихо дребчовци, ще събудите мама - изшътка им той, докато ги поставяше и тримата на голямото легло. Премести двете "плюшки" в краката им и се настани до своята сладка Жанет обгръщайки я с ръце и придърпвайки завивката върху тях.
Притисна я силно и се прозя. Минути по-късно бе заспал.

--------------------------------------------------------------------------
Изработено по идея на Чаровницата Сахара!!!


Светът е мой...Но ако те има тебе,
как пълно би било това сърце.

avatar
Марк Пиер
Водач#1
Водач#1

Брой мнения : 1823
Reputation : 1
Join date : 29.04.2012

Вижте профила на потребителя http://myheartstories.wordpress.com

Върнете се в началото Go down

Re: Пясъчната крепост

Писане by Сахара on Пон Май 28, 2012 7:20 am

На следващата сутрин някакво пухкаво нещо се беше навряло в лицето на Сахара и последва едно *АПЧИХ* за събуждане. Всъщност, не Жанет, а Тимира бе заела мястото в този сладък миг и оглеждаше сепнато цялото помещение, включително и огромната лапа на непознатия мъж до себе си. Какъв беше този чичко!? Имаше набола брада, ама красивото му лице компенсираше цялата бодилница! Наведе се лекичко към него и го боцна с нокът по бузата, а след това подскочи назад изплашена.
- Кой си ти? И защо спиш в леглото ми? - попита тя объркано, а вътрешно гледаше да не събуди Жанет, защото тя щеше да си потърси обратно тялото. Хммм! Наскоро се бяха поразбрали, но все пак й се искаше да се движи свободно и да се рее наоколо... - Ам.. не че съм против, но съм чувала, че тук хората се притесняват от ъм... а и е неприлично... и... - почувства, че всъщност под огромната си тениска е ГОЛА?! АМА!!!!! Издърпа чаршафа и се уви като арабка, за да няма възможност Марк да я погледне. Още малко и лицето си щеше да увие, но не стигна чак до там. - Виж, ако само се опиташ да ме доближиш, ще ... *сграбчи най-близкото нещо до себе си, а това беше МАПИ* те набия! - о в следващия момент осъзна колко сладко нещо ... какво пухкава топка от косми се намира в дланите й. *Awww....* - Добре, не с цената на неговия живот, но... леле колко е сладко... *повдигна юмрука на другата си ръка и го насочи към него, сбръчквайки вежди* мога да се браня! Помня уроците на чичо Мързелив Шишко, който ми преподаваше карате в продължение на две години! - пролича си, че е душата в тялото на Жанет, ама най-странна беше реакцията й. Не трябваше ли да го пребива в момента? А държанието й беше дори мило... Остави кученцето на леглото и погледна към Марк злобно.
Жанет все още сънуваше и... как да каже автора... чувстваше се като най-щастливата двукрака на цялата вселена!
- Нека сключим сделка. Ти ще излезеш от стаята докато аз се облека и НЯМА да надничаш, а аз ще ... ти направя закуска, каквато душите правят на другите планети!!! Навит?

--------------------------------------------------------------------------


Lovers need to know how to lose themselves and then how to find themselves again:


by Mark Pierre <33


avatar
Сахара
Член на института
Член на института

Брой мнения : 1180
Reputation : 1
Join date : 13.04.2012

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Пясъчната крепост

Писане by Марк Пиер on Пон Май 28, 2012 9:42 am

- Ти? ... ти ...- Марк даде на заето в първия момент и изслуша целия й монолог, докато осъзнае, че това не е Жанет а другото същество.
- Ти си тази която ме бие? - прозвуча повече като констатация от колкото като въпрос, докато той се изтягаше доволно, също като Малчо в краката му. Не бе най-разумната постъпка, като се имаше предвид с кой е в едно легло и всеки момент очакваше Душата да се стовари отгоре му и да му изкара въздуха, ама нищо такова не се случи и той се обърна към нея и се ухили арогантно.
- Ако това е начина да ми кажеш, че искаш да ме видиш как се разхождам гол, трябваше само да помолиш - отговори арогантно и стана от леглото ... и дам, бе напълно гол ... с бавна походка тръгна към банята.
- Дали в някой шкаф ти се намира резервна четка за зъби? - подвикна й без да се обръща и затършува из голямата баня. Вратата беше отворена, остави я нарочно искаше да чува всяко действие в спалнята. Най-накрая намери каквото търсеше и се мушна под душа. Трябваха му само пет минути да си оправи сутришния тоалет. Поглади бузите си гледайки се в огледалото, но нямаше как да премахне излишното окосмение тук, пък и Жанет никога не бе протестирала срещу боцкането, надяваше се скоро да се събуди ... Излезе бавно и се взря в малкото тяло, което си стоеше все така свито в леглото. Приближи се и седна без да се облича на ръбчето.
- Мислех, че искаш да се облечеш, да не замръзна!?! - усмихна й се той и я ръчна в ребрата, за да се увери, че още шава - знаеш ли, че дори не знам името ти, как се казваш? - попита малко по-мило. Добре де явно горката Душа не бе в час, не трябваше да се държи толкова нахакано и самодоволно, може би имаше нужда от помощ. Скара се вътрешно на себе си, че май е прекалил с това си държание и придърпа долната част на чаршафа върху скута си, за да не я притеснява голотата му.

--------------------------------------------------------------------------
Изработено по идея на Чаровницата Сахара!!!


Светът е мой...Но ако те има тебе,
как пълно би било това сърце.

avatar
Марк Пиер
Водач#1
Водач#1

Брой мнения : 1823
Reputation : 1
Join date : 29.04.2012

Вижте профила на потребителя http://myheartstories.wordpress.com

Върнете се в началото Go down

Re: Пясъчната крепост

Писане by Сахара on Пон Май 28, 2012 12:36 pm

Пред очите й светна червено, перелината на гнева се усука като смия около цялото й лице, а чаршафа сам падна от тялото й и момента оголваше онези интимни части, които една благоразумна дама с не толкова консервативно мислене, но приемаща се за 'почтена' не би показвала на всеки непознат в леглото си... (парадокс) Изправи се рязко, плесна му два шамара и го блъсна на матрака, затискайки врата му с ръце. Направо искаше да го удуши! Той обаче се справи бързо с глупавата й реакция и тя го сграбчи за пениса, задърпвайки го към вратата.
- АРОГАНТНО СЪЩЕСТВО! ЧОВЕК! НИКОГА НЯМА ДА ОСВОБОДЯ ТОВА ТЯЛО! А ТИ ЩЕ НАПУСНЕШ НЕЗАБАВНО! МАХАЙ СЕ! КАКВО НЕУВАЖЕНИЕ!!!!!!! - пищеше докато направо едва не му отмъкваше красивия атрибут! Дори не осъзнаваше, че причинява агонизираща болка на Марк, но това не я и засягаше. Най-важното бе това, че същия тоя мъжкар се бе отнесъл по подобен начин с нея и най-важното - В ДОМА Й! Стисна му силно члена и се спря, поглеждайки го яростно. - И ЗНАЕШ ЛИ КАКВО?! Ще си отидеш гол. ГОЛ ГОЛЕНИЧЪК! - точно когато щеше да го изрита навън, преди да отвори вратата, Сахара направи опит да заеме мястото си, но Тимира сграбчи с ръце главата ми и се сви леко, крещейки:
- НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА ПОМИРИЕТО НИ! АЗ СЪМ ИМПЛАНТИРАНА ТУК, НЕ ЗА ДА ЖИВЕЕШ ТИ, А АЗ! СПРИ ДА МЕ ТОРМОЗИШ, ОТКАЧЕНА ЖЕНО! - крещеше на някого и се подразбираше, че го прави на Жанет. - КХРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРР!!!!!!! - главата я болеше толкова силно, че за миг бе забравила присъствието на Пиер до себе си.

--------------------------------------------------------------------------


Lovers need to know how to lose themselves and then how to find themselves again:


by Mark Pierre <33


avatar
Сахара
Член на института
Член на института

Брой мнения : 1180
Reputation : 1
Join date : 13.04.2012

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Пясъчната крепост

Писане by Марк Пиер on Пон Май 28, 2012 12:57 pm

Почти се приви на две, след като го пуснаха. Тази жена наистина бе изключително зла. УМОПОБЪРКАНА! Точно така луда, абсолютно и тотално луда. Сега на Жанет ли крещеше? Смотлата, не разбираше ли, че той не би допуснал да говори така на неговата Жанет. Бързо я хвана за ръката и я завъртя подпирайки я на стената. Коляното му се намести между бедрата й. Нямаше нищо еротично, просто поза в която да я държи притисната, ръката му се стрелна събирайки двете й китки в едната си голяма длан и опъна ръцете й над главата. Нямаше да я бие, все пак това беше жена, преди всичко, да не говорим, че тялото бе на неговата си Утешителка, не можеше да рискува да й причини каквато и да е болка. Главата му се килна и той се ухили арогантно навеждайки се към ухото й и облизвайки нежната част зад него.
- Не ми обяснявай, че не си скимтяла от удоволствие, когато правех това с Жанет - изръмжа близо до ухото й, толкова яростно, че усети как тялото на жената в ръцете му се свива. - Искам си я обратно, сега! - изръмжа още по-настойчиво - иначе никога няма да те пусна и ще си принудена, да живееш с мен ... ще си тръгна, когато Жанет ми каже - гласа му затихна накрая и се усети, че губи част от арогантността и самоувереността си. Ами ако и тя искаше той да си тръгне? ... тръсна глава, за да изгони тази гадна мисъл от главата си и притисна тялото й със своето.
- ИСКАМ СИ Я! - извика той и зарови устни във косата на рамото й, отмятайки тениската й настрани и захапвайки нежната й кожа. Може би щеше да помогне на Жанет да се измъкне ако успееше да възбуди Душата и да я накара да се оттегли от тъй презрените от нея плътски удоволствия.

--------------------------------------------------------------------------
Изработено по идея на Чаровницата Сахара!!!


Светът е мой...Но ако те има тебе,
как пълно би било това сърце.

avatar
Марк Пиер
Водач#1
Водач#1

Брой мнения : 1823
Reputation : 1
Join date : 29.04.2012

Вижте профила на потребителя http://myheartstories.wordpress.com

Върнете се в началото Go down

Re: Пясъчната крепост

Писане by Сахара on Пон Май 28, 2012 1:12 pm

- ПРАВЕЛ СИ ТОВА НА ТЯЛОТО!?!?!? - писна шашнато и едва не го събори, ама все пак беше къде-къде по-силен... Макар че не се знаеше, честно да ви кажа... - НИКОГА НЕ БИХ СКИМТЯЛА НА ПОДОБЕН ПОЗОР! - заби си крака в неговия и му захапа ръката, ама пак не беше особено успешно...- СПРИ ДА МЕ ОБЛИЗВАШ И ОЛИЗВАШ! НЯМА да оставя тялото, затова си спести игричките! - недоволно започна да шава в ръцете му и правеше всевъзможни експерименти, с цел да му създаде болка...
Когато запеляза спада в гласа му, реши да използва и друга тактика с лъжа, за да го измами!
- СИГУРНА СЪМ, ЧЕ И ЖАНЕТ БИ КОПНЯЛА ЗА ТОВА ДА СИ ИДЕШ! - изсъска направо презрително срещу него, но се сви от агонизираща болка, причинена от душата в нея. Доказателство, че това хич даже не е вярно. - кХХхх... - овлажни устните си с език и се задъха разярено. Те какво, шегуваха ли се с нея!? Опитваха се да я използват, да я затворят като в буркан!? ТЯ БЕШЕ В ТОВА ТЯЛО, за да ЖИВЕЕ! А не за да бъде затворник! Хич не й пукаше кой какво иска, щеше да си живее животеца и да им скапе техния без никакъв жал, за своя собствен! Аааа! Само с други същества да се съобразява!
Вярно, че Жанет си умираше от мъка, ама какво, мъката на жанет ли беше по-важна оттази на Тимира за нея самата? НЕЕЕЕЕЕЕ! Затова всички жалки опити трябваше да спрат, неее... тия ласки я изнервяха, а още повече я изнервяше това, че не можеше да мръдне! ООоооох! - Спри! - изпъшка, когато усети зъбите му впити в кожата си. Множество и различни тръпки побиха по цялото й тяло.
А имаше ли възможност тя да се влюби, както Жанет? Тази мисъл прехвърча в главата й, ама последва неконтролируема погнуса, разстилаща се по цялото тяло (действие от страна на Жанет да не си и помисля дори, че ще пипа Марк или който и да е друг с нейното тяло) Ами ако самата Тимира се влюбеше в Пиер? Тогава какво щеше да се случи? Две души-едно тяло? С три щеше да е пренаселено, ама определено Тимира реши, че ще действа лошо, като него самия.
Не знаеше какво се прави, за да се възбуди един мъж, но реши да се порови в енциклопедията Жанет! М да... оголените й срамни устни започнаха бавно да се движат по крака на Марк, а чувството хич не й се понрави. Това си беше чисто възбуждане, наистина! И все пак... Нова главозамайваща болка последва, когато Жанет установи какво се случва и как Тимира проваляше наистина прекрасните й мигове с бунтаря.
-Приятно е, нали..."скъпи''?

--------------------------------------------------------------------------


Lovers need to know how to lose themselves and then how to find themselves again:


by Mark Pierre <33


avatar
Сахара
Член на института
Член на института

Брой мнения : 1180
Reputation : 1
Join date : 13.04.2012

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Пясъчната крепост

Писане by Марк Пиер on Пон Май 28, 2012 1:27 pm

- Мхм - измърмори Марк, осъзнавайки че все пак това не е Жанет, тя не го наричаше скъпи, Душата явно не е слушала внимателно. Макар че него изключително много го дразнеше Женет използваше глупавото "Уишмастър", което той си бе измислил. Тялото му продължаваше да я притиска, не го интересуваше какви ги плещи. Тя не беше тази, с която той ще се съобразява, искаше си неговата Жанет, а ако Душата бе послушна Жанет можеше да я пуска от време на време да се бие и кара с него, щеше да го понесе, за да има някакво равновесие, но да държи неговата Жанет подтисната, е това нямаше как да го допусне. Колкото и да не искаше да губи нито една частица от нея и да знаеше, че после тя ще страда (защото е толкова прекрасно и нежно създание) от изваждането на Душата, то той би го направил, ако непокорната не освободеше Утешителката. Усетил, че Душата наистина се бои от физическите усещания, той я хвана здраво и я понесе към леглото, където съвсем скоро бе завързана с подръчни материали, като части от тениската й и чаршафа, които бързо станаха на ленти в ръцете му. Сега гола и завързана, тя не изглеждаше хич опасна. Нямаше да я насили ... Просто щеше да я постресне, надявайки се това да не предизвика лоши асоциации при Жанет. Излегна се до нея и ръката му се плъзна съвсем нежно по тялото й, карайки кожата да настръхва, поне тялото реагираше нормално, усмихна се на себе си, когато прокара два пръста между краката й и тя надигна инстинктивно дупето от чаршафите. Точно в този момент просъска до ухото й.
- Ще те убия, ако не я пуснеш отново - захапвайки врата й точно там, където душите се имплантираха. Знаеше че така причинява физическа болка, но пък и предполагаше, че Душата инстинктивно би се свила, усещайки колко близо е той до това да я разполови със захапката си.

--------------------------------------------------------------------------
Изработено по идея на Чаровницата Сахара!!!


Светът е мой...Но ако те има тебе,
как пълно би било това сърце.

avatar
Марк Пиер
Водач#1
Водач#1

Брой мнения : 1823
Reputation : 1
Join date : 29.04.2012

Вижте профила на потребителя http://myheartstories.wordpress.com

Върнете се в началото Go down

Re: Пясъчната крепост

Писане by Сахара on Пон Май 28, 2012 1:45 pm

/Всъщност си го нарича скъпи доста често, макар и по-шеговито х_х'

Тимира наистина се отврати, но повече се стресна, когато той захапа шията й и....ъ.... проникна с пръсти между краката й. Това какво трябваше да значи? Ама това ли беше сливането!? Пфю... Беше отвратително, чудеше се защо на хората им харесва! Е, вижте, може би ако някога бе обичала друг, освен себе си, можеше и да й хареса.
Страха обаче беше по-силен от всичко останало и само след миг тих, пресипнал глас изрече:
- Отвържи тялото ми, моля те ... - тялото потреперваше, ала не от студ, а Жанет гледаше буквално шокирано в очите на Марк. Да я залъгва, че ще я убие - да, но завързване... по този начин, въпреки че знаеше част от отвратителната случка, й се стори някак странно. И въпреки това разбираше, че не бе спрямо 'нея'...
Тимира буквално се тресеше в гневния океан, който сама бе образувала и копнееше да убие Марк. Поне сега не изпитваше болка, не чувстваше нищо... вярно, че така бе приятно, но и тялото имаше своите предимства и да не може да живее свободно се оказваше затворена в една клетка! Виждаше всичко, чуваше го, но не можеше да го усети, нито да го изживее сама... Не знаеше, че серумът, премесен с непозната течност, бе повлиял отрицателно на душата, ала самият Рен много добре знаеше какво ще се случи ако душа погълне тази "отрова".

--------------------------------------------------------------------------


Lovers need to know how to lose themselves and then how to find themselves again:


by Mark Pierre <33


avatar
Сахара
Член на института
Член на института

Брой мнения : 1180
Reputation : 1
Join date : 13.04.2012

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Пясъчната крепост

Писане by Марк Пиер on Пон Май 28, 2012 1:58 pm

Марк отпусна захапката си, когато чу пресипналия глас. Надигна се и я огледа, можеше ли да е капан, измама, да не е Жанет. Целуна нежно устните й, и когато не усети и ни най-малък намек, че тя иска да го ухапе или да се отдръпне, бързо стана и развърза импровизираните въжета.
- Съжалявам за това, не исках да те стряскам ... но, тя, те ... не искаше да те пусне - каза той с треперещ глас, присядайки до нея на леглото и обгръщайки я с ръка - никога нямаше да я насиля, да прави секс с мен - опитваше се да й обясни до някъде действията си, но не знаеше дали тя го разбира наистина - достараша ме, че ще те загубя - накрая каза със шепот и положи глава на гърдите й, искаше му се тя да го прегърне и да му каже, че е постъпил добре, но вътрешно знаеше, че това няма да се случи. По дяволите, да не би очите му да се насълзяваха, премигна няколко пъти бързо и заби поглед в стената. Утихвайки, може би щеше да е по-добре, ако бе оставил Душата да го убие ... така всички щяха да са доволни. Пое си дълбоко въздух и стана, намирайки боксерките си и ги нахлузи.
- Знам, че обичаш да се храниш, така че ще приготвя закуска - каза без да се обръща и тръгна към кухнята. Може тази грешка щеше да му коства всичко, всичко което си мислеше, че е спечелил и което го караше да се чувства щастлив. Малките животинки сякаш усещайки, че тръгнал за храна, го настигнаха и заподскачаха в краката му.

--------------------------------------------------------------------------
Изработено по идея на Чаровницата Сахара!!!


Светът е мой...Но ако те има тебе,
как пълно би било това сърце.

avatar
Марк Пиер
Водач#1
Водач#1

Брой мнения : 1823
Reputation : 1
Join date : 29.04.2012

Вижте профила на потребителя http://myheartstories.wordpress.com

Върнете се в началото Go down

Re: Пясъчната крепост

Писане by Сахара on Пон Май 28, 2012 2:13 pm

Тъкмо когато протегна ръка, за да го прегърне, той се изправи рязко и без дори да се обърне, навлече бельото си и обгърнат от океана на тъгата, съмненията и до някъде страха, се понесе към кухнята. Но тя не искаше Марк да се чувства по този начин, а още по-малко заради нея. Усетила силната чужда емоция, тя облече набързо някакъв късичък копринен халат и в стремежа си да догони мъжа по-скоро, го завърза бързо и то некачествено.
Когато извървя стълбите до кухнята, които й се сториха като разстояние от цяла вечност, тя съзря примляскващите доволно Абу и Мапи, а самия Марк се занимаваше с приготвянето на храна... Колко сладка гледка, какво ще кажете? Мина зад него и обви кръста му с дланите си, притискайки тялото му към своето собствено.
- Благодаря ти за всичко, което си, Марк. - тихо пришепна и го обърна с лице към себе си. Главата й се вдигна нагоре към него, а пламналите очи съзряха чуждите, все още леко червени от насълзяването по-рано. О, каква сладостна тъга! О, човешко его, така щастливо и доволно, когато другите страдат заради любовта си към теб! Това си и ти, сладка Жанет.
Повдигна се на пръсти, а дъхът й на череши погали сетивата му, когато се доближи до устните... миг по-късно, езикът й покани неговия на танц, по-страстен от тангото.
На малката масичка до кухнята стоеше и текстът, написан от Майкъл Гросли за нашата героиня. Ако Марк го прочетеше, чудеше се Жанет, дали щеше да преоткрие някъде, в някоя малка прашинка от текста, себе си?

/Нямаше как да не пиша просто.. Rolling Eyes

--------------------------------------------------------------------------


Lovers need to know how to lose themselves and then how to find themselves again:


by Mark Pierre <33


avatar
Сахара
Член на института
Член на института

Брой мнения : 1180
Reputation : 1
Join date : 13.04.2012

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Пясъчната крепост

Писане by Марк Пиер on Пон Май 28, 2012 6:03 pm

О, неземен вкус ... Никога нямаше да свикне с устните на Жанет, така топли и толкова сладострастно меки и вкусни. Ръцете му за миг се плъзнаха о тялото й и я обгърнаха в своята силна прегръдка, наслаждавайки се на всяко докосване. Боже ... тя бе гола отдолу, хвана я за дупето и я надигна, като същевременно спусна устните си по врата й, стигайки до гръдта й, която се бе показала скришно от разтворения й халат. Облиза зърното й и се усмихна доволно на себе си. В този момент усети как някое от зверчетата ухапа пръста на босия му крак и изръмжа, по което пък показа, че този дребчо е Мапи. Вдигна глава й прошепна срещу лицето й:
- Мисля че твоя защитник те пази дори от мен - скри лице в косата й и се разкиска - а, може пък просто на мъниците не им харесва да развращавам "мама" - но всичко това не му попречи да вдигне напълно халата й, оголвайки дупето й и да я сложи да седне така на плота. Какво по-хубаво от красива гола жена в кухнята, на която да приготвиш закуска?
- Обичаш ли яйца на очи? - попита той отделяйки се от нея точно на време, за да изкара две яйца от тигана и да ги сложи в една чиния, без да са несравнимо прегорели. Бе ги аранжирал с наденичка по наистина мръснишки начин ... Ухили се арогантно и подаде чинията, заедно с една вилица, направо както си седеше там на плота.
- Ако ми кажеш и къде си криеш кафето, ще успея да направя и собствената си закуска - измърмори най-накрая оглеждайки шкафовете, но не намиращ това което търси.

--------------------------------------------------------------------------
Изработено по идея на Чаровницата Сахара!!!


Светът е мой...Но ако те има тебе,
как пълно би било това сърце.

avatar
Марк Пиер
Водач#1
Водач#1

Брой мнения : 1823
Reputation : 1
Join date : 29.04.2012

Вижте профила на потребителя http://myheartstories.wordpress.com

Върнете се в началото Go down

Re: Пясъчната крепост

Писане by Сахара on Пон Май 28, 2012 6:30 pm

Разсмя се безпомощно, когато видя творението му в чинията ... Май със самото си присъствие го развращаваше много повече от който и да било друг! Вътрешно се изкиска при тази мисъл и не след дълго стройното тяло се плъзна по гладката повърхност, за да се придвижи към едно от чекмеджетата и да извади малко пакетче с кафява, прахообразна смес - кафето.
- Ето го и кафето ... - измърмори тихо и остави пакетчето пред ръцете му, а след това го целуна бързо по бузата и изтича до животинките свличайки се на земята и заигравайки се с тях. - Мапппии, кискискискис... - малката животинка загриза невинно пръста й и започна да върти опашка, готов за игра! Абу обаче се загледа в опашката му и скочи към нея, загризвайки я. Това предизвика нова порция смях у героинята ни, която бързичко се върна на предишното си място и кимна замислено срещу Пиер - Не знам ти мен, или аз теб, скъпи - през смях продължи - но произведенията ти сякаш сами подсказват истината. - дръпна го за ръцете и го целуна съвсем невинно по бузата. - Имам идея. Хайде да видим кой ще издържи по-дълго време, докато сме заедно, без ласката на другия...? Под всякаква форма. - повдигна предизвикателно вежди и полюшна крака, тя самата не беше сигурна в уменията си, но пък "победителят" издържал повече, получаваше хубава награда! - Той ... ще прекара най-незабравимото време със загубилия *тук се смее* и ще има право да му задава каквито въпроси пожелае, и да направи ама абсолютно каквото пожелае с чуждата плът, плюс ще има право да разбере НАЙ-ОГРОМНАТА му тайна! - предполагаше, че това предизвикателство е изкушаващо, а ако са толкова озверели от липсата на ласките си (което несъмнено щеше да бъде така, ако той се съгласеше) щяха да имат още една главна причина за победа!
*Мъъъррр* Абу се заумилква около краката на Марк и облиза с грапавото си езиче кожата му.
Сахара грабна ножа и вилицата и започна с удоволствие да яде от храната си.
- ммммм... Мисля, че не бих издължала и без храната ти. - с пълни бузки се подсмихна и продължи буквално да "муцка" с кеф. // xD //

--------------------------------------------------------------------------


Lovers need to know how to lose themselves and then how to find themselves again:


by Mark Pierre <33


avatar
Сахара
Член на института
Член на института

Брой мнения : 1180
Reputation : 1
Join date : 13.04.2012

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Пясъчната крепост

Писане by Марк Пиер on Пон Май 28, 2012 6:47 pm

Загледа я интригуващо, докато на котлона водата кипваше и той си забърка наистина силно турско кафе. Наля си го не в малка чашка както се пиеше, а в голяма чаена чаша. Вдъхна аромата му сядайки на един стол и с със свободната си ръка вдигна Малчо от пода и го настани в скута си.
- Съгласен съм! - накрая каза гледайки право в разголеното й деколте - Но трябва да определим точно какво трябва да направиш, за да загубиш - изплези й се. Какво пък толкова, само да искаше щеше да я сграбчи нацелува, тази загуба не му се струваше особено опасна, тя знаеше най-големия му страх, знаеше кой е в действителност, каква по-опасна тайна би могъл да има. Така че хич не смяташе да се лишава от ласките й, така или иначе, защо да не се позабавлява и да й достави удоволствие, като се съгласи. Даде на малчо да му захапе пръста при което което изпадна във възторг и заби нокти в горната част на бедрото му, при което самия Марк едва не се заля с врялото кафе и изсъска, събаряйки котката на пода.
- В тази къща май всички същества копнеят тайно да ме кастрират - каза издишайки и разтърквайки слабините си.

--------------------------------------------------------------------------
Изработено по идея на Чаровницата Сахара!!!


Светът е мой...Но ако те има тебе,
как пълно би било това сърце.

avatar
Марк Пиер
Водач#1
Водач#1

Брой мнения : 1823
Reputation : 1
Join date : 29.04.2012

Вижте профила на потребителя http://myheartstories.wordpress.com

Върнете се в началото Go down

Re: Пясъчната крепост

Писане by Сахара on Пон Май 28, 2012 7:01 pm

Заля се от смях при думите му. Така звучно и звънливо, беше прав! Горкия Пиер! Още при първата им среща прекрасния му атрибут бе пострадал заради нея... след това Тимира... множество пъти, а ето, че и животинките сякаш имаха някакъв проблем с тази играчка.
- Това е семейна черта, хахаха - за съжаление, или пък не, точно тази мисъл се заби като шиш в главата й и подсказа, че дори да спечели, няма голяма изгода от това - плътта му, той не се свенеше по никакъв начин и бе открито ЗА тържеството на плътта, тайните му - бе й обещал с негова помощ да разбере всичко, което иска и в крайна сметка... въпросите бяха нещо ежедневно, поддържащо разговора. Затова по-доволна, отколкото недоволна, реши че няма смисъл от играта. (най-великото обяснение, а? : D) - Но трябва да го разходим! Кучетата имат нужда от разходка сутрин и вечер... или да го пуснем в двора и да го оставим да си играе на воля около час? - замислено заговори, вгледана в сладкия пух. Всички растения щяха... да променят външния си вид коренно, но пък това не я плашеше чак толкова много, тъй като тя щеше да се грижи за тях с удоволствие, въпреки всичко.
Погледна го някак спокойно и се подсмихна. Играта беше уж започнала, нали?
- Не трябва да правиш това. - положи длани на раменете му и впи жадно устни в неговите. Тържеството от срещата на езиците бе очевидно! След няколко мига се отдръпна и поскри тялото си по-добре с плата, защото буквално нямаше нужда от него ако стоеше просто за "украса" на нея.
Заби острата си вилица в наденичката и я изяде набързо, като единствения звук, който издаде, бе : - Ммммммм.

--------------------------------------------------------------------------


Lovers need to know how to lose themselves and then how to find themselves again:


by Mark Pierre <33


avatar
Сахара
Член на института
Член на института

Брой мнения : 1180
Reputation : 1
Join date : 13.04.2012

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Пясъчната крепост

Писане by Марк Пиер on Пон Май 28, 2012 7:22 pm

- Ще рискуваш прекрасните си цветя, като им пуснеш Мапи - учудено вдигна вежди Марк ... наистина му липсваха растенията под радиационния облак на изоставения град. Преди прекарваше времето си лежейки късно вечер в леглото да изчисли, колко време ще им трябва на корените да възстановят зелените жители на града и да се преборят с радиацията или пък другия също толкова интересен въпрос бе, колко време може да живее човек там, без да започне да свети в тъмното. Защо по дяволите тези мисли изникнаха сега в главата му, вдигна вежди този път учудвайки се на самия себе си. А. Лоръл в гората си блъскаше главата над генно инженерство, за да създаде човек, който да не може да бъде имплантиран, а Роуд се бе справил направо прекрасно пусни хората в радиацията и те ще си мутират и еволюират сами. Тази мисъл вече го накара да се разкиска, но бързо застана сериозно, когато видя шокирания поглед на Жанет. Май бе забравил да й спомене, че от време на време се отвява и си разговаря сам със себе си. Е, надали това ще я шокира съвсем, все пак носеше още едно съзнание в себе си и сигурно си комуникираха от време на време нали!?! Което му напомни за случката от преди час.
- Тя добре ли е, там вътре? - изневиделица изтърси той, наистина не бе кръвожаден и не обичаше да наранява, надяваше се Душата да е добре, но да е приела напълно сериозно онова, което й каза, защото нямаше да й позволи точно тя да му отнеме Жанет.
В този момент видя как тя налапва наденичката и мислите му се върнаха към много по-приятни неща.
- Не си честна, сега го правиш нарочно, за да си представям други неща - завъртя недоволно очи и се направи на напълно съсредоточен върху чашата си с кафе.

--------------------------------------------------------------------------
Изработено по идея на Чаровницата Сахара!!!


Светът е мой...Но ако те има тебе,
как пълно би било това сърце.

avatar
Марк Пиер
Водач#1
Водач#1

Брой мнения : 1823
Reputation : 1
Join date : 29.04.2012

Вижте профила на потребителя http://myheartstories.wordpress.com

Върнете се в началото Go down

Re: Пясъчната крепост

Писане by Сахара on Пон Май 28, 2012 7:32 pm

Жанет се усмихна широко, щом чу възклицанието му, той наистина обичаше цветята й! Оооо, щеше да му подари растение, за което да се грижи сам и тъй като нямаше да оживее в града му, то щеше да остане тук и да го принуждава да идва по-честичко при утешителката. Само какви мисли!
- Нямам представа какво се е случило... вероятно е от лекарството, не беше само "серум на истината"... не си спомня нищичко. Нито разговорите ни, нито теб, нито никой... - Сахара звучеше тъжна, явно душата бе единственото й по-скъпо същество преди да срещне Пиер. Тимира просто знаеше всичко за Жанет, без да я разпитва. Това вече никой не го умееше.- И в момента ми е сърдита. - констатира направо шашнато!
Малката й длан се стовари елегантно на главата му
- Ти си си перверзен по природа и тези мисли идват винаги в главата ти. по тази логика можеш да намериш еротично и в краставиците... и доматите... и всичко продълговато или топчесто. - скочи от плота, щом си изяде всичко от-до и си изми чинийката.
Изтича до горе и щом разреса косата си с удоволствие, сложи си бикини, а тялото й се покри с къса, лятна рокля, свободно спускаща се до средата на бедрата й в бял цвят с различни летни шарки, не крещящи, а по-скоро спокойни, меки и нежни. Върна се при Пиещия кафе и скръсти ръце на кръста си.
- Искаш ли в градината? Все още не си виждал задния двор?

--------------------------------------------------------------------------


Lovers need to know how to lose themselves and then how to find themselves again:


by Mark Pierre <33


avatar
Сахара
Член на института
Член на института

Брой мнения : 1180
Reputation : 1
Join date : 13.04.2012

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Пясъчната крепост

Писане by Марк Пиер on Пон Май 28, 2012 7:59 pm

Огледа я отгоре до долу и се ухили, беше прекрасна каквото и да облечеше, тя си бе неговото неземно цвете. Не посегна към нея, защото след дозата кафе се чувстваше достатъчно зареден с енергия да я вдигне и да прави секс с нея тук на плота, а и какви бяха тия идеи с краставиците, можеше да я използва за в бъдеще. Жанет определено си падаше по храната, това е идея ще включва повече хранителни продукти в еротичните им игри. Ухили се на мислите си ... боже ... проклета игра ... от къде и бе хрумнала въобще.
- Аз гол ли да изляза, да не шокирам някоя съседка? - попита я с усмивка на уста и тръгна да отваря вратата към задния двор, и престъпи навън. Може пък играта да приключи вън на двора и в крайна сметка да се окаже, че някой от съседите й е викнал полиция заради неприличното им поведение. Дребчовците изтичаха навън още в момента в който открехна вратата и се затъркаляха по зелената морава отвън в някаква обща скимтяща, мъркаща и ръмжаща топка.
- Тези двамата ще се избият - пак се присети за Душата в Жанет - ще направя всичко каквото мога да й помогна, каквото ти искаш всъщност ...- остави изречението недовършено и излезе под лъчите на слънцето, липсваше му това в Имението да излезе и да вдиша дълбоко свежия въздух.

--------------------------------------------------------------------------
Изработено по идея на Чаровницата Сахара!!!


Светът е мой...Но ако те има тебе,
как пълно би било това сърце.

avatar
Марк Пиер
Водач#1
Водач#1

Брой мнения : 1823
Reputation : 1
Join date : 29.04.2012

Вижте профила на потребителя http://myheartstories.wordpress.com

Върнете се в началото Go down

Re: Пясъчната крепост

Писане by Сахара on Пон Май 28, 2012 9:46 pm

- За мен не е никакъв проблем, но виж, ако теб те притеснява, може да си наметнеш нещо? - през смях изрече, педставяйки си как го отвеждат полицаите само по боксерки.
А, Жанет едва ли щеше да се удиви от идеята да ползват краставица или нещо друго в тия игри, но това вече беше... малко повече от нормалното ...
С бързи крачки се насочи навън и щом излезе, заставайки зад него, облегна длани на раменете му и се повдигна на пръсти.
- Виждаш ли всиииички тези растения? Избери си което ти харесва и то официално ще бъде твое и ще се налага да се грижиш редовно за него. - повдигна вежди и се отдръпна за миг от тялото му.
Погледът й се насочи към прекрасните животинки, които колкото се дразнеха, толкова се и радваха една на друга.
- Не се притеснявай за нея, а себе си... мисля, че докато се помирим и изградим всичко наново, ще ми бъде трудно да... се разбираме за тялото. - въздъхна някак разочаровано и потърка чело в оголения му гръб. Да, щеше да е хубаво да се наметне, ако не искаше да измръзне. Или и студено не му бе след мисълта за перверзни игри !? Сериозно, бяха като някаква секс машина..., за един ден спаха заедно три пъти и ето, че на сутринта идеята за половия акт не бе никак забравена! ;о
Нашата героиня изтича в тревата и седна до боричкаите се Абу и Мапи, а те от своя страна се заиграха с ръцете й и пискюлчетата на роклята й.

--------------------------------------------------------------------------


Lovers need to know how to lose themselves and then how to find themselves again:


by Mark Pierre <33


avatar
Сахара
Член на института
Член на института

Брой мнения : 1180
Reputation : 1
Join date : 13.04.2012

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Пясъчната крепост

Писане by Марк Пиер on Вто Май 29, 2012 11:10 am

- О, аз си избрах най-прекрасното цвете и това си ти - каза сядайки до нея - ако се грижа добре за теб, ти ще се грижиш за растенията, а това води до заключението, че аз се грижа за цялата градина - намигна и развеселено и се излегна по гръб в росната трева. Бе на милиметри от нея, но не я докосна. Спомни си за игричките им от преди ден, весело и еротично ... май, се бяха пристрастили към този вид дейност. Откъсна една тревичка и я прокара по босото й ходило, което потръпна от лекия допир или пък от гъдел. Изведнъж установи, че не знае дали тя има гъдел ... Ръката му със тревичката се стрелна нагоре минавайки по глезена й, после по прасеца, чак до бедрото. Обърна се по корем и вече тотално цялото му тяло бе покрито с капчици роса, а боксерките му бяха мокри ...
- Сега ако някой ме види, ще помисли, че съм се изпуснал в гащите - направи смръщена детска физиономия и я погледна от долу нагоре, като дете, което е сгафило.

--------------------------------------------------------------------------
Изработено по идея на Чаровницата Сахара!!!


Светът е мой...Но ако те има тебе,
как пълно би било това сърце.

avatar
Марк Пиер
Водач#1
Водач#1

Брой мнения : 1823
Reputation : 1
Join date : 29.04.2012

Вижте профила на потребителя http://myheartstories.wordpress.com

Върнете се в началото Go down

Re: Пясъчната крепост

Писане by Сахара on Вто Май 29, 2012 12:16 pm

11


Последната промяна е направена от Сахара на Пет Окт 12, 2012 12:59 pm; мнението е било променяно общо 1 път

--------------------------------------------------------------------------


Lovers need to know how to lose themselves and then how to find themselves again:


by Mark Pierre <33


avatar
Сахара
Член на института
Член на института

Брой мнения : 1180
Reputation : 1
Join date : 13.04.2012

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Пясъчната крепост

Писане by Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Страница 2 от 3 Previous  1, 2, 3  Next

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите