The Host
Welcome
 photo foother_zps74c56111.png
Добре дошли в единствения по рода си рпг- форум по романа на Стефани Майер- Скитница! Земята е населена от непознати същества наречени Души. Оживелите хора се изолирани в почти безлюдни местности и са принудени да крадат и убиват, за да живея. Към кои си? Какъв си? Реши сам и се присъедини към нас, за да се потопиш в един нов и напълно различен свят.
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics

Адвокатска кантора на Жасмин

Go down

Адвокатска кантора на Жасмин

Писане by Жасмин - Лунното сияние on Сря Май 16, 2012 12:14 pm


Жасмин бе работила като адвокат твърде дълго време под опеката на приемния си баща, че да зареже професията като дойде в Тусон. А и защо да го прави? Тя сама бе избрала да следва "Право" и да стане това, което бе днес, не защото някой я бе накарал, а защото чувстваше една необходимост да "въздаде" справедливост. Не, не бе нито наивна, нито вярваше, че някога ще може да го постигне и то сама. Беше реалист, който искаше да остави частица от себе си на тази планета, да знае, че не бе живяла безсмислен живот. От друга страна искаше да помогне на приемника, с чиято душа имаха близки цели, само че Жасмин бе тази, която имаше повече опит и увереност от нея. Затова и душата на това тяло я бе оставило да поема така гладко, без сцени и усложнения, контрола. Защото осъзнаваше, че не бе достатъчно силна, за да остави след себе си тази жадувана от двете следа. Жаси щеше да й помогне, реализирайки мечтите и на двете им.

Интериорът на кабинета й беше доста по-различен от този в дома й, което бе нормално. И все пак опитно око би забелязал доловимите прилики. Ако целта в избирането на апартамента да й бе да създаде уют, то тук тя се стремеше да предразположи хората. Макар да бе адвокатска кантора, това не означаваше, че трябва да бъде тъмно, сериозно място. Такава обстановка по-точно би те подтиснала, а Жасмин не искаше да кара клиентите си да се чувстват така. Затова избра нещо средно. И ето какво откри - един доста просторен кабинет в светли пастелни тонове, които биваха подчертани от слънчевата светлина навлизаща през отсрещната стена превърната в прозорец. Тук винаги щеше да е светло и предразполагащо и щеше да е удоволствие както за нея да си върши работата, така й за бъдещите й клиенти. Тя наистина обичаше каквото правеше и искаше и на другите да им бъде приятно.

--------------------------------------------------------------------------

By Taylor
"-Каквото и да си физически-каза
той,-момиче,момче,силна,слаба,болна или здрава...всичко това няма
значение.Важно е това,което е в сърцето ти.Ако душата ти е на воин,значи
си воин.Всичко друго е стъкларията,от която е направена лампата.Но ти
си светлината вътре." - "Ангел с Часовников механизъм",Касандра Клеър

Spoiler:


by: Skye. ^^
avatar
Жасмин - Лунното сияние
Душа;
Душа;

Брой мнения : 664
Reputation : 2
Join date : 12.05.2012

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Адвокатска кантора на Жасмин

Писане by Рен Милър on Сря Май 30, 2012 6:45 am

- Оф... - разроши си разярено косата, когато чу, че май ще се стига до съд, особено след като някой-си- Уишмастър (който бе сигурен, че е Марк Пиер) го бе обвинил в доста сериозно престъпление. Велик търсач като Рен не можеше да си позволи да отсъства повече от ден-два на работното място, моля моля... Трябваше му добър адвокат и тъй като полицаите си бяха негови хора, му предложиха сър? Иванович? Нещо такова, даже не обърна внимание на името.

Огледа вратата от масивно дърво и погледът му ,разбира се, се застоя на табелката с "Адвокатска кантора - Иванович", ама че смешно! Вярно, че егото на превъзходния Рен Милър бе височко, а самомнението му - направо във висините, ама явно този Иванович го минаваше в пъти! Тропна свойски на вратата, като някой селски бек, и влезе без да чака отговор.
- Здрасти - ухили се той дяволито, виждайки как този толкова известен адвокат виси с гръб към вратата! А и явно беше дребничък, щом главата му не стърчеше и не можеше да види добре даже цвета на косата - имаш клиент, да знаеш, хубаво е да се обърнеш да го посрещнеш като подобава. - триумфална усмивка и настаняване на един от столовете пред гърба на мис Лунно Сияние(а той дори не подозираше каква очарователна дама се крие зад тая дразнеща кожа на креслото...)
avatar
Рен Милър
Член на института
Член на института

Брой мнения : 15
Reputation : 0
Join date : 20.05.2012

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Адвокатска кантора на Жасмин

Писане by Жасмин - Лунното сияние on Сря Май 30, 2012 7:10 pm

Жасмин четеше в последния половин час доклада, който й бяха изпратили от полицията, напълно погълната от новия случай, който й бяха възложили. Не беше кой знае какво - просто отвличане, но похитителят бе даден под съд, което я наведе на мисълта, че този, който го бе поискал не беше дотам обикновен човек. Докладът беше дебела книга, съдържаща всички подробности за това как похитителят, г-н Милър, бе отвлякъл жената, а усложненията идваха от това, че тя можеше да бъде призована като свидетел, а с натъртванията и раните, които бе получила от похитителя си, лесно можеше да спечели съдебните заседатели. Жертвите винаги бяха скрития и най-важния кос на обвинителя, тъй като те будеха съжаление от страна на съдебните заседатели към наранения човек и омраза към злосторника. Въпреки мрачните прогнози, които бяха съставили следователите, тя разгледа щателно всички снимки на нараняванията на жертвата, както и докладите от следователя, полицая и водещия разследването комисар. Делото нямаше да е кой знае колко трудно, беше се сблъсквала с много по-тежки случаи, всичко зависеше и малко от късмета. В неговия случай от избора на съдия, а за нея - на прокурор. С някои се бе спречквала и макар да не бе такава личност, бе пораждала завист най-малкото за това, че бе жена. Какво бе виновна тя, че бе по-добър защитник от обвинителят и накрая бе наранила нечие мъжко его.
Сепна я звукът от почукване на вратата, което бе меко казано, тъй като гостът за малко не я строши. Реши да не обръща внимание на свойския му начин на държане, а реакцията й в този момент не би бива до там подходяща за към бъдещия й клиент. Нямаше кой друг да е, тъй като не очакваше неканени посетители днес, а й бяха казали, че подсъдимият е на път. Направи се, че не чува нетърпението му и липсата на обноски и чак когато свърши най-спокойно с доклада, го остави на бюрото и бавно се обърна. Лице в лице със седналия в стола пред нея мъж тя видя това, което очакваше –чиста мъжка арогантност, изразена в дяволитата му усмивка и свойския начин, по който се бе разположил на стола.
- Първо, още не сте ми клиент, г-н Милър, тъй като не съм приела да ви защитавам и ако продължавате да се държите по този начин, така и ще си остане. - Отчетливо и спокойно заговори Жасмин, с тона, с който говореше в съда. Бе се превърнала в адвокат Иванович - една силна личност, тази, която се изправяше непоколебимо срещу най-добрите обвинители и бе печелила. Увереността, с която говореше, бе напълно заслужена и тя кръстоса ръце под гърдите си,напълно удобно разположена в креслото си, осъзнавайки значимостта на стойката си. Нищо не бе просто случайно, а направено с цел.
- Виждам, че сте се настанили вече. Ако сте готов можем да започваме. Какво ви кара да мислите, че ще приема да ви защитавам? - От отговорът му и следващите му думи зависеше живота му, така че бе необходимо да го разбере колкото се може по-скоро. Нямаше нито да губи своето време, нито нейното.

--------------------------------------------------------------------------

By Taylor
"-Каквото и да си физически-каза
той,-момиче,момче,силна,слаба,болна или здрава...всичко това няма
значение.Важно е това,което е в сърцето ти.Ако душата ти е на воин,значи
си воин.Всичко друго е стъкларията,от която е направена лампата.Но ти
си светлината вътре." - "Ангел с Часовников механизъм",Касандра Клеър

Spoiler:


by: Skye. ^^
avatar
Жасмин - Лунното сияние
Душа;
Душа;

Брой мнения : 664
Reputation : 2
Join date : 12.05.2012

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Адвокатска кантора на Жасмин

Писане by Рен Милър on Пет Юни 01, 2012 5:50 pm

Лееле мале, на Рен сигурно щеше да му изфръкне търпението, докато чакаше наперения и негостоприемен "господин" Иванович да си прочете нещото, докато го отрази. Тогава обаче се обърна и... Можете да си представите зашеметеното лице на Милър, който се вторачи в прелестната блондинка пред себе си - умен поглед, наситени руси коси, изваяно като от скулптор тяло и такъв лъхащ сексапил, че съвсем те кара да забравиш, че си в адвокатска кантора и си на прага да ти вкарат немирното дупе в затвора.
Последва една леко глуповата, но и някак перверзна усмивка от негова страна, а той я огледа от главата до... е, не можа да я огледа до краката, обаче си задържа отчетливо погледа на деколтето й и свърши на плоското коремче. Ахааа! Каква изкусителка! Каква напечена кроасанка! Да я извадиш от фурната и да й изядеш пълнежа!
Повдигна предизвикателно вежди и поклати одобрително глава. Изглежда нейното его не беше по-малко от това на господата, които бе "побеждавала" с очевидно острия си език.
- Че за какъв начин ми говорите, госпожице, надявам се сте такава, аз почуках и влязох, а вие сте негостоприемната жена, грешка, адвокатка, която вместо да ме посрещне с отворени обятия, 'щото съм й клиента, за който грижливо трябва да се погрижи, ме кара тука да чакам и ми се фръцка! Може да си хубавичка и доста интелигентна, ама тва не те прави повече човек от другите, затова мис Кифло, смятам така да те наричам, нека не се караме... нека си съдействаме и кой знае - тук спря за момент и се усмихна предизвикателно - някой ден може да си вкусим от пълнежите взаимно. - разкиска се шеговито и махна два пъти с ръце. - Шегувам се, шегувам се! Имайте чувство за хумор, мис! И приемете този не до там интелигентен младеж (колкото вас) и му бъдете адвокат. Всъщност... предизвиквам ви да спечелите делото.
Рен й смигна палаво и погледна към документите на масата. Уф, тази госпожица Курва-Сахара, лягаща с всеки срещнат, сега го обвиняваше в нещо-си-там. Изобщо... ама така става, когато хората не си съдействат! Той и говори като човек, а тя му се пули като магаре! Надяваше се жената пред него да е малко по-интелигентна от оная в гаража, която бе набол с инжекция за истината (и още нещо ; )))) ) и да не обръщаше толкова внимание на думите. Все пак адвокатите виждаха малко по-дълбоко от словесните нападки, нали?

--------------------------------------------------------------------------


avatar
Рен Милър
Член на института
Член на института

Брой мнения : 15
Reputation : 0
Join date : 20.05.2012

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Адвокатска кантора на Жасмин

Писане by Жасмин - Лунното сияние on Пет Юни 01, 2012 6:25 pm

Жасмин наблюдаваше изненадата, изразена на мъжкото му лице. Явно бе поредният глупак, незапознат с факта, че някои фамилии можеха да се използват както от жени, така и от мъже, и той бе ПОРЕДНИЯТ помислил я за " дебело, дребно, очилато момче". Самодоволна усмивка се плъзна на устните й, виждайки изненадата от вида си и една въздишка се откъсна от устните й, забелязвайки погледа му, който най-нахално се плъзна по всяка една нейна извивка. Ах, тези мъже! Не забелязваха нищо по-ценно и наистина значимо от външността.
- Да ви посрещна с отворени обятия?! Оо, другия път ще знам и ще си приготвя бисквити и още нещо сладко, с което да ви почерпя, тъй като явно не разбирате положението, в което сте и сте дошли да си побъбрим сладко-сладко. Е, хванахте ме неподготвена и ще се задоволите с неудобния стол и сухото си гърло. Да, дори чаша вода не заслужавате. - Жасмин изобщо не бе впечатлена от цялото му държание тип "Аз съм най-великият" и без да забелязва физиономията ,която направи от думите й, тя се приближи до един от шкафовете зад него, вземайки бележник и химикалка и се върна на бюрото си. - Добре, господин Уасаби, щом аз съм вашата кифличка, то вие сте моят безмозъчен клиент, който за съжаление, трябва да отърва от лапите на съдебните власти. Да, правилно предполагате, ако бях от другата страна, сега щяхте да лежите на твърдото походно легло и да гледате решетките-единственото, което щяхте да видите, за поне....десет години - със сладка усмивчица му се усмихна Жасмин. Приготви нова страничка и бе готова да записва - Предлагам да ми кажете какво се случи онази нощ, нещо, което е пропуснато или изопачено от следователите, които ми изпратиха доста подробния доклад за станалото. И още нещо, г-н Уасаби, накрая ще видим чий пълнеж ще опитаме и дали няма след вашия, да се наложи да изпием три литра вода. Както и да е, приемам предизвикателството, затова нека започваме, какво ще кажете?

--------------------------------------------------------------------------

By Taylor
"-Каквото и да си физически-каза
той,-момиче,момче,силна,слаба,болна или здрава...всичко това няма
значение.Важно е това,което е в сърцето ти.Ако душата ти е на воин,значи
си воин.Всичко друго е стъкларията,от която е направена лампата.Но ти
си светлината вътре." - "Ангел с Часовников механизъм",Касандра Клеър

Spoiler:


by: Skye. ^^
avatar
Жасмин - Лунното сияние
Душа;
Душа;

Брой мнения : 664
Reputation : 2
Join date : 12.05.2012

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Адвокатска кантора на Жасмин

Писане by Рен Милър on Вто Юни 05, 2012 6:04 pm

Рен я изгледа от глава до пети невярващо. Тая за няколко секунди му се стори толкова плиткоумна, че реши, че няма никакъв шанс да го измъкне от лапите на властите... Цапна се по главата и въздъхна отчаяно, явно ония бяха решили да го вкарат в затвора и нарочно му бяха пробутали кифлата.
- Кифло, много мило, че ме сравняваш с такава люта подправка, подсказва, че все пак предивзиквам някакви чувства у теб, макар и не така наречените положителни", но какво пък, нали все пак пробуждам нещо! - смигна й подигравателно и се облегна удобно на неудобния стол. - Какво да ти кажа, всичко дето са те информираи, е вярно. Марк Пиер е най - издирвания мошеник в нашите среди и аз реших, че ще успея да го заловя, като използвам тая уличница, която в момента го ощастливява, ама не ми се получи, както виждаш. - повдигна безгрижно рамене. Вече му беше все едно... госпожицата знаеше само да се заяда с него, без да разсъждава с русата си глава!
Самия Рен се изпълни с огромно кълбо от напрежение и недоволство, когато тя продължи с фръцканията си и превзетото си държание на велик адвокат, намираше го за още по-ограничено и честно казано... беше отблъснат. Макар че, вижте, външността й беше за милиони! Какви гърди, какви устни, какви очи дори! А краката й! Кръстосани по такъв изкушаващ начин, направо ти идеше да ги разтвориш и да ги огледаш по-подробно, кхе-кхе. Подсмихна се перверзно, щом си представи как тя му пристава и кимна одобрително. То не пречеше една жена да е глупава и привлекателна, даже беше нещо обичайно в наше време.
Повдигна предизвикателно вежди и изчака нейния коментар... (:Р това е за миналия път)

--------------------------------------------------------------------------


avatar
Рен Милър
Член на института
Член на института

Брой мнения : 15
Reputation : 0
Join date : 20.05.2012

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Адвокатска кантора на Жасмин

Писане by Жасмин - Лунното сияние on Чет Юни 07, 2012 1:00 pm

Жасмин невярващо гледаше жестовете на непознатия, които безпогрешно издаваха хода на мислите му. Вътрешно Жас закипя, но естествено не го показа външно. Беше странно - чувството да искаш да се себе докажеш, никога до сега не бе изпитвала тази...нужда да предизвика и да спечели естествено. Нещо в нея я тласкаше към този арогантен, но да се признаем секси мъж, произтичащо от чистото физическо привличане. И все пак не бяха в Средните векове и той не й беше господар затова, ако си мислеше, че толкова лесно ще се поддаде на чара му, тъй като явно за него тя бе само празноглава русокоска, жестоко се лъжеше. Перверзният блясък в очите му й подсказа посоката на мислите му, както и невярващият му поглед. Съмняваше се в способностите й?! Никой до сега не я бе подценявал и сега не бе вревето, когато това щеше да се случи.
Уморено го погледна в очите и бавно проговори:
- Г-н Милър, да ви приличам на ледена висулка? Но дори и тя би се разтопила при нормални условия. Защо си мислите, че съм безчувствена...?!Така и ще продължите, освен ако нямате късмета да откриете колко чувствена мога да бъда... - "Това от къде дойде? Луда ли си? Защо се намесваш в разговора?"За момент контролът й бе безвъзвратно отнет и Жас се замая от внезапното избутване на приемника. Бе се противопоставил със сила, която тя не мислеше, че притежава. Все пак онази случка на бала бе единична и след като не се повтори, Жасмин го отдаде на обстоятелствата. Но ето, че пак се случи. За момент, не знаеше дали е минала секунда, минута или повече, ТЯ не бе вътре в тялото, носеше се безтегловно, чернотата я обзе и всичко потъна в мрак...

--------------------------------------------------------------------------

By Taylor
"-Каквото и да си физически-каза
той,-момиче,момче,силна,слаба,болна или здрава...всичко това няма
значение.Важно е това,което е в сърцето ти.Ако душата ти е на воин,значи
си воин.Всичко друго е стъкларията,от която е направена лампата.Но ти
си светлината вътре." - "Ангел с Часовников механизъм",Касандра Клеър

Spoiler:


by: Skye. ^^
avatar
Жасмин - Лунното сияние
Душа;
Душа;

Брой мнения : 664
Reputation : 2
Join date : 12.05.2012

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Адвокатска кантора на Жасмин

Писане by Рен Милър on Пет Юни 08, 2012 12:46 pm

- Късмет ли? Не знам дали би... - тъкмо когато щеше да си довърши мисълта, тя взе, че припадна! "Хем руса, хем болна!" изпищя сепнат глас в главата му, глас подсказващ, че е време да се маха от тая блондинка и че тя не просто ще го тикне по-бързо в затвора, ми ще го поболее преди да го закопчеят още!
Жасмин миг по-късно тупна като чувал с картофи на пода, а той с шаш и интерес наблюдаваше интересните пози, които тялото имаше, докато бе така отпуснато... Изправи се, цъкайки недоволно и се реши, че е време да се прави на супермен.
- Айде, душичко, вече си ми длъжница! - развеселено рече и завъртайки безжизненото тяло във въздуха, когато ръцете му вече бяха закопчани около бедрата и подмишниците й, с бодра походка се насочи към диванчето в стаята. Беше доста мъничко, затова щеше да й се наложи да се задоволи с неудобство, ама... Тя си беше виновна. Положи я внимателно върху неудобния матрак, а след това, може би няколко секунди стоя и се взира в нея, сякаш се опитваше да разгадае какво си мисли русата й кифленска тиква дори в това състояние! Ама какво мислене, бре, Реноо! Тва беше процес на "интелигенцията" "ХАХАХАХАХ" веднага избухна гласа и той я погали нежно по челото, сякаш беше малко момиченце и изваждайки от вътрешния си джоб едно сплескано, сиво шишенце, напои плата на блузката й и го допря до носа. (милата; щеше да мирише после на алкохол, ама какво пък, здравето бе на първо място!)
- Блондинке, вече си ми длъжница. - смигна й палаво, щом видя, че започва да се помръдва.

--------------------------------------------------------------------------


avatar
Рен Милър
Член на института
Член на института

Брой мнения : 15
Reputation : 0
Join date : 20.05.2012

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Адвокатска кантора на Жасмин

Писане by Жасмин - Лунното сияние on Пет Юни 08, 2012 1:11 pm

Чернотата, в която бе попаднала взе да изсветлява и Жасмин усети, че вече владее тялото. Най-сетне! Само че това не й спести болката, която премина като токов удар пред тялото й, щом опита да се раздвижи. Все още бе със затворени очи, усещайки как тялото й се събужда...Бавно повдигна клепачи и инстинктивно се отдръпна назад, по-далеч от лицето, което бе на един дъх разстояние от нея. Така сепнато се отдръпна обаче, че от рязкото движение главата й се замая, припомняйки й тъпата болка, следствие на падането по-рано. Отзад най-много я болеше и като че ли кожата й тупкаше от сблъсъка с твърдата земя. Бавно допря пръсти до удареното място и след като не видя следи от кръв си отдъхна. Не бе толкова сериозно в края на краищата. Шокът от припадането отмина, върху него щеше да разсъждава по-късно и тя се обърна към Рен, който бе благоволил да се отдръпне малко настрана. Не бе най-добрият вариант да нарушава личното й пространство, след това, което бе изживяла.
- Длъжница... - въздъхна Жас, притегляйки думата, а миг по-късно продължи. - зависи какво ще поискаш в замяна... - Явно не беше толкова безполезен, колкото се бе оказал при първото си впечатление. Ах, щеше да й излезе джонга! Изправи се до седнало положение, все още на дивана, на който някой я бе оставил...чудно кой xD Така приближи лицето си до блузата и видя, че е вдигната до ръба на сутиена! Какво по-дяволите! Бързо я смъкна надолу, надявайки се че онзи нахалник не бе видял нищо...Самата мисъл за това бе някак страшна, изпращаща хиляди тръпки по тялото й, и се пак имаше една малка част, която бе разочарована, че явно не бе забелязал нищо, докато я е ползвал за кърпа. Предположението й се затвърди щом усети мириса на алкохол, който се разнасяше от нея.
Без да показва, че до преди секунди е била частично гола пред него, тя привидно ядосана цъкна с език.
- Виж, сега даже мириша на алкохол! Заради теб ще ме помислят за някоя закоравяла пияница! - не бе ядосана, изобщо, но малко хумор след това не бе излишен. Най-отрезвяващо би било едно питие, но тя не бе привърженик на пиенето, а и не искаше да рискува заради болката. Ухили се в негова посока и не можа да сдържи смеха от картината как върви, клатушкайки се по улиците, дрънкайки безсмислици.

--------------------------------------------------------------------------

By Taylor
"-Каквото и да си физически-каза
той,-момиче,момче,силна,слаба,болна или здрава...всичко това няма
значение.Важно е това,което е в сърцето ти.Ако душата ти е на воин,значи
си воин.Всичко друго е стъкларията,от която е направена лампата.Но ти
си светлината вътре." - "Ангел с Часовников механизъм",Касандра Клеър

Spoiler:


by: Skye. ^^
avatar
Жасмин - Лунното сияние
Душа;
Душа;

Брой мнения : 664
Reputation : 2
Join date : 12.05.2012

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Адвокатска кантора на Жасмин

Писане by Рен Милър on Пон Юни 11, 2012 12:25 pm

Oгромната му ръка обхвана внимателно нейната малка, нежна китка и я притегли с някакво обожание към себе си, докато погледът му стоеше и наблюдаваше всяко едно изменяне по прекрасното й лице. Беше така красива и дори невинна; излъчваше онази чистота, която малко жени носеха у себе си. Другата ръка на Рен се спусна през русите й гриви и единствения показател, че изпитва неизмеримо удоволствие от този жест, бе блажената въздишка, изскочила от устните му...
- Какво ще искам ли? - в следващия миг всичко се промени и той затегна обхвата около китката й, притегяйки я още по-близко и даже прилепяйки я към тялото си - Не се притеснявай; правилния отговор не е тялото ти. Ще искам... - надвеси се над лицето й, устните им бяха на по-малко от дъх разстояние, дори докосваха върховете си, което изпращаше парливи тръпки на напрежение у двойката... тогава светкавично се дръпна и захили, пускайки я - да се постараеш да ме измъкнеш. Впрегни всичките си сили, щото не ми се лежи в затвора за глупост. - подсмихна се самодоволно и си седна пак на стола - Има ли още нещо, за което трябва да говорим, или вече мога да си плюя на петите?

--------------------------------------------------------------------------


avatar
Рен Милър
Член на института
Член на института

Брой мнения : 15
Reputation : 0
Join date : 20.05.2012

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Адвокатска кантора на Жасмин

Писане by Жасмин - Лунното сияние on Пон Юни 11, 2012 1:15 pm

Внезапното податливо тяло на Жасмин се прилепи до чисто мъжкото на Рен...от това разстояние на което се намираха телата им можеше да усети мускулите му под ризата с която бе, сърцето, биещо в гърдите му, определено не толкова нормално, колкото трябваше, забързало своя ритъм. Не бе сигурна какво би направила с ръцете си, ако той не й държеше китките, но не силно, а колкото да не й позволи да го докосне? Не знаеше...дали щеше да го докосне? Още бе леко замаяна и това негово действие я накара да го погледне малко...унесено, но той така бързо смени темата, че Жасмин просто не знаеше какво би казала...или направила...Този мъж правеше с нея нещо, дотолкова, че я караше да се чувства леко слаба и може би сигурна в ръцете му? Още беше подвластна на лекото докосване на устните им, което изпрати трепет по цялото й тяло...Не знаеше какво да очаква, но той опредено я изненада.
- Дай ми само минутка и ще продължим. - С това Жасмин се отдръпна от него и възвърна самообладанието си. Съседната стая, от която ги делеше една врата, беше баня, която бе направила за всеки случай. Сега тя отиде там и видя бледото си лице, на което имаше малко червенка...нищо чудно. Усети пак да се изчервява от мислите си какво би станало, ако не се бе отдръпнал и се накара да се стегне. Той й бе клиент, а не бе препоръчително да смесва работата с удоволствието. За това можеше да се отдаде друго време, сега бе важно да походят сериозно към проблема. Отдели максимум 5 минути и след като се върна при Рен беше значително по-добре.
- Аз ще подготвя документите, които са ми необходими и предполагам да се видим направо на съдебния процес. Информацията, която ми дадохте е предостатъчна, след като прочетох и официалното становище си изградих доста добра представа. Така че, ако няма друго - ще се видим след седмица в съда. - Жасмин вече събираше документите в куфарчето си, което щеше да занесе в къщи и там да продължи да работи. За тези 7 дни трябваше да се подготви максимално добре и не само заради откритото му предизвикателство, а за това, че бе преди всичко уважаван адвокат и това й беше работата - да отърва клиентите си от лапите на съда.

--------------------------------------------------------------------------

By Taylor
"-Каквото и да си физически-каза
той,-момиче,момче,силна,слаба,болна или здрава...всичко това няма
значение.Важно е това,което е в сърцето ти.Ако душата ти е на воин,значи
си воин.Всичко друго е стъкларията,от която е направена лампата.Но ти
си светлината вътре." - "Ангел с Часовников механизъм",Касандра Клеър

Spoiler:


by: Skye. ^^
avatar
Жасмин - Лунното сияние
Душа;
Душа;

Брой мнения : 664
Reputation : 2
Join date : 12.05.2012

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Адвокатска кантора на Жасмин

Писане by Рен Милър on Нед Юни 24, 2012 11:50 am

Със самодоволство установи, че Жасмин не просто отвръща на ласките му, но и копнее за тях! Ха ха! Идеше му да прихне да се смее при мисълта, че умната, интелигентна, начетена и т.н. адвокатка се бе разтреперила от нежния му допир.
- О, давам ти цялото време на земята, скъпа. Само да не менакараш да чакам прекалено... - смигна й палаво и се засмя шеговито, след което се облегна на бюрото и въздъхна някак изморено. Изобщо не му се чакаше това дело, искаше да си ходи у тях и да си пийне биричка, да хапне пържени картофки и да гледа мача Левски vs ЦСКА.
Щом дамата се върна, той се ухили глуповато, но думите й у подсказаха, че е време да си ходи.
- Е, тогава до следващата ни среща. - прокара показалец по едната й страна, а след това напусна помещението.

--------------------------------------------------------------------------


avatar
Рен Милър
Член на института
Член на института

Брой мнения : 15
Reputation : 0
Join date : 20.05.2012

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Адвокатска кантора на Жасмин

Писане by Жасмин - Лунното сияние on Вто Юни 26, 2012 7:09 am

Жасмин пое дълбока въздишка веднъж щом "начетения" й клиент си тръгна...жалко че щеше да го види след пет дни, както разбра от последвалия телефонен разговор. Другата страна дори не беше предложила предложение, устройващо и двете страни. Оставаше едно - щяха да се сблъскат в съда. Пет дни...никакво време, за да се подготви достатъчно добре, така че щеше да разчита и на импровизацията и дидактическите си умения, за да докаже тезата си пред съдебните си заседатели...
Жасмин взе вече пълното си с документите по случая куфарче и заключи след себе си. Нямаше друг начин, трябваше да работи и у дома. Не бе заради предизвикателствното, ни най-малко, повече заради усещането, когато победиш...Че кой обича да губи?! Тя не беше от губещите, може би като малка, но не и сега! Уверена остави тъмния кабинет след себе си и се прибра, жалко че това не означаваше някаква почивка, а още работа...

--------------------------------------------------------------------------

By Taylor
"-Каквото и да си физически-каза
той,-момиче,момче,силна,слаба,болна или здрава...всичко това няма
значение.Важно е това,което е в сърцето ти.Ако душата ти е на воин,значи
си воин.Всичко друго е стъкларията,от която е направена лампата.Но ти
си светлината вътре." - "Ангел с Часовников механизъм",Касандра Клеър

Spoiler:


by: Skye. ^^
avatar
Жасмин - Лунното сияние
Душа;
Душа;

Брой мнения : 664
Reputation : 2
Join date : 12.05.2012

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Адвокатска кантора на Жасмин

Писане by Рен Милър on Нед Юли 22, 2012 6:10 pm

Адвокатката на Рен Милър се бе справила повече от перфектно в съда, където бе изкарала най-виновния - невинен, ха! Трябваше да я поздрави за майсторските лъжи, които нижеше като мъниста по огърлица. Прекрасна актриса, прекрасна лъжкиня? Как да не я хареса човек и особено мъж като него!
За разлика от деня, в който се бе появил в съда като някоя важна клечка, извадена от списание, с велик костюм на... втора употреба, сега си се носеше с изтърканите дънки и риса с висящи краища. Тропна на вратата и направо си влезе вътре, намирайки госпожицата седяща на големия си стол.
- Е, госпожице или господине, без значение... Каня ви на парче пица в близката пицария! Приемате, или отказвате? - повдигна бавно вежди, вглеждайки се с интерес в реакцията й. Хммм?

--------------------------------------------------------------------------


avatar
Рен Милър
Член на института
Член на института

Брой мнения : 15
Reputation : 0
Join date : 20.05.2012

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Адвокатска кантора на Жасмин

Писане by Жасмин - Лунното сияние on Пон Юли 23, 2012 8:36 am

Жасмин тъкмо бе дояла остатъка от сандвича, който й послужи както за закуска, така и за обяд, когато като хала отново нахлу човека, който не мислеше, че ще види отново. Като че ли си нямаше друга работа след като го бе отървала и свалила всички обвинения от него, че реши да я удостои още малко с вниманието си. Тц, май трябваше да се чувства поласкана - колко забавно! Бавно изви вежди срещу него, забелязвайки дрехите му, безспорно подчертаващи дългите и силни бедра и тънка талия. Скара се на въображението си, което мислеше за наполовина разкопчаната му риза и си придаде сериозен вид. Какво щастие бе, че не беше телепат.
Явно, направи си извод момичето, заедно с хубавия костюм си бе отишло всякакво приличие от тукашния господин и сега той пак си бе такъв, какъвто се бе появил за първи път в кабинета й. Можеше адвокатите да са актьори, но и той не падаше по-долу. Да можеха сега да го видят съдебните заседатели! Нямаше да го познаят.
- Господин Милър, толкова много ли ви приличам на мъж? - Самата мисъл за това я накара да се разсмее, имайки в предвид тоалета с който бе, но и преди, много отдавна тя трябваше да бъде мъж, нямаше друг избор...Отърва се от спомените и се върна в настоящето.
- Щом така любезно ме каните, ще дойда, но само за да спася горката пица от несъмнено добрия ви апетит. - Е, видя го още веднъж, нямаше да е голяма работа да му отдели 2 часа и после никога повече нямаше да го види - приемлива сделка.

--------------------------------------------------------------------------

By Taylor
"-Каквото и да си физически-каза
той,-момиче,момче,силна,слаба,болна или здрава...всичко това няма
значение.Важно е това,което е в сърцето ти.Ако душата ти е на воин,значи
си воин.Всичко друго е стъкларията,от която е направена лампата.Но ти
си светлината вътре." - "Ангел с Часовников механизъм",Касандра Клеър

Spoiler:


by: Skye. ^^
avatar
Жасмин - Лунното сияние
Душа;
Душа;

Брой мнения : 664
Reputation : 2
Join date : 12.05.2012

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Адвокатска кантора на Жасмин

Писане by Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите