The Host
Welcome
 photo foother_zps74c56111.png
Добре дошли в единствения по рода си рпг- форум по романа на Стефани Майер- Скитница! Земята е населена от непознати същества наречени Души. Оживелите хора се изолирани в почти безлюдни местности и са принудени да крадат и убиват, за да живея. Към кои си? Какъв си? Реши сам и се присъедини към нас, за да се потопиш в един нов и напълно различен свят.
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics

Рен Милър.

The Host :: Basket. :: Basket :: Heroes

Go down

Рен Милър.

Писане by Рен Милър on Вто Май 22, 2012 1:11 pm


=Рен Милър
=Търсач
=29годишен


Изключително умен и пресметлив мъж; който е винаги весел и общителен в компания, обича да е центъра на вниманието и се смята за ненадминат в доста отношения. В същото време е изключително ироничен и обожава да дразни познатите си със словесни закачки, не знае що е дружба или братство, защото няма кой да му ги покаже. Ако някой се дърпа от него или не иска да му разкрие важно за него нещо, той не би се поколебал да намери слабите му места и да ги използва срещу него, действа мръсно, определено... Не обича боя, но наложи ли се - би пребил всеки мъж. Би ударил жена само ако е наложително. Но и в същото време не би се поколебал.
Не можем да кажем, че е лигав, детски настроен и миролюбив, но ако се намери точния човек, който да измъкне и тази му страна у него, то ще видите и една покъртителна страна у мъжа. Като цяло има огромно чувство за хумор и понякога се изцепва с най-просташките шеги, но това доста често се оказва маска, зад която стои.
Относно секса - не може без него, както всеки мъж, но пък и не се чувства до такава степен нуждаещ се от него, че да се побърква на втората нощ без жена, така че няма никакви проблеми тук. Ако някоя наистина го накара да я желае... тогава вече може да станат леко по-напечени нещицата...


***
- В момента съм по петите на най-голямата риба в морето, Били, затова не ми се пречкай! - стрелна го с шеговит поглед Рен и сграбчи документите, които лежаха на бюрото.
- И коя е рибата?
- Марк Пиер...
- Невъзможно да го заловиш. Дори аз не се справих с тази задача.
- Ти- да, но не и аз, знаеш, че съм добър... Проучих слабите му места, а мисля си, че едно от най-опасните е слабостта му към жената. Как й беше името... Жанет! Идва от пустините, така че няма да е трудна плячка, докато именно тя ще ми осигури достъпа до това съкровище. Знаеш ли колко ще спечеля? Леле мале!
Били замълча за момент, сякаш сигурен, че планът на приятеля му ще бъде неуспешен и просто кимна одобрително.
- Амбициите са хубаво нещо. Хайде да пием.
- Да пием! Да пием за постигнатите цели, приятелю, защото това не е болна амбиция, а цел, която не след дълго ще бъде постигната от ето тоя Мъжага, който виждаш пред себе си, ха ха ха ха ха! - скочът, който изсипа в чашата на Били се оказа толкова освежаващ, че Рен не можа да се насити на първите две чашки и отми жаждата с трета, последна, преполовявайки съда.
- Само един въпрос... решил ли си кога да действаш?
- Бе я не ме питай глупости, всичко е план в главата ми, повече няма да разбереш. Сега се махай.


***
Това, което трябва да се знае за Рен, че в живота му няма абсолютно нищо драматично като събитие, обича да изучава хората и да им се шегува, да играе на котка и мишка, и накрая да се явява лисицата, дето изяжда... и двете. От малък е доста ексцентричен и прави какви ли не опити в дома си - богато семейство и родители, които са толквоа заети със себе си, че забравят за детето си, което обаче пък изобщо не се интересува от тяхната липса, защото най-важното му занимание е изобретяването на нов уред, интересен и съществуващ само в главата му... Схема, начин на употреба - същински Никола Тесла две! С разликата, че не е толкова предпазлив и хич няма да му пука ако земята експлодира, защото е успял да си направи някой от опитите.
Вижте, поне така се представя, дали наистина обаче е с толкова безгрижно детство и забавни опити... ключът се крие в главата му.
avatar
Рен Милър
Член на института
Член на института

Брой мнения : 15
Reputation : 0
Join date : 20.05.2012

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Рен Милър.

Писане by Марк Пиер on Вто Май 22, 2012 1:14 pm

Сори за спама ама Shocked

--------------------------------------------------------------------------
Изработено по идея на Чаровницата Сахара!!!


Светът е мой...Но ако те има тебе,
как пълно би било това сърце.

avatar
Марк Пиер
Водач#1
Водач#1

Брой мнения : 1823
Reputation : 1
Join date : 29.04.2012

Вижте профила на потребителя http://myheartstories.wordpress.com

Върнете се в началото Go down

Re: Рен Милър.

Писане by Роуд Дръзкото Желание on Вто Май 22, 2012 1:52 pm

<3 прекрасно преплитане на историите с героите на форума. Одобрен!

--------------------------------------------------------------------------
You're my sweet nightmare in nights
Извини,что делить нам нечего
Позвони, только не отвечу я.
Вспоминай то о чём мечтали мы,
Вспоминай, как любовь прогнали мы.
avatar
Роуд Дръзкото Желание
Хора;
Хора;

Брой мнения : 3669
Reputation : 0
Join date : 03.03.2012

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Рен Милър.

Писане by Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


The Host :: Basket. :: Basket :: Heroes

 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите