The Host
Welcome
 photo foother_zps74c56111.png
Добре дошли в единствения по рода си рпг- форум по романа на Стефани Майер- Скитница! Земята е населена от непознати същества наречени Души. Оживелите хора се изолирани в почти безлюдни местности и са принудени да крадат и убиват, за да живея. Към кои си? Какъв си? Реши сам и се присъедини към нас, за да се потопиш в един нов и напълно различен свят.
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics

Разяснения;;

Go down

Разяснения;;

Писане by Алекзандър Лесбърн. on Пет Мар 02, 2012 6:39 pm


  • Расите.

Тук расите са две:
► Хора.- Те са на изчезване. Погнати от нашествениците, хората са принудени да обитават извън градски зони или отдавна необитаеми селища, където не могат да бъдат хванати. При залавянето, ако не успеят да се измъкнат се извършва ИМПЛАНТИРАНЕ.

► Нашественици.- Нашествениците или още Душите са същества от друга планета, която превзема земята пред няколко години. Те не могат да съществуват в първичният си вид, който представлява подобно на панделка същество с множество пипала, които се свързват с отделни центрове на човешкия мозък. Затова превземат човешки тела и след въпросното ИМПЛАНТИРАНЕ или ВНЕДРЯВАНЕ, вече са способни да съществуват толкова, колкото могат да живеят и домакините им. Мисията им е да превърнат Земята в по- добро място за живеене. Те от своя страна се делят на Утешители, Лечители и Търсачи.


  • Групи и видове.

Хора- Тук мисля, че е ясно, кои спадат.

Утешители.- Това са нещо подобно на нашите психо терапевти. Всяка една от Душите има по един Утешител прикрепен към нея, освен самите утешители.

Лечители.- Те са тези, които извършват ВНЕДРЯВАНЕТО. Използват непознати за човешката раса медикаменти, които лекуват успешно почти всички болести. Тяхната роля е наистина ключова;; при необходимост, ВНЕДРЯВАНЕТО може да се извърши от всяка Душа.

Търсачи.- Търсачите са тези, които вършат мръсната работа, издирвайки оцелели хора. Тяхната задача е да осигурят мир и сигурност за себеподобните си, излавяйки хората до последния. Те са доста по- войнствени от обикновените Души.

Души.- Това са нормалните граждани, които не притежават подобна ключова роля. Тяхната задача е да живеят в благоприятност с останалите. Има случаи, в които приемника поема контрол над Душата и така създава хаос, но подобни случаи са наистина рядко и се взимат веднага под внимание. Душите се разпознават по огледалния отблясък на светлина в очите си и едва осезаемия белег от Имплантирането на врата им.

Предатели-Това са Души, поддали се на чувствата и желанията на своя Приемник и намерили убежище при останалите бегълци. Често те биват убивани от хора, но в доста случаи са задържани и разпитвани обстойно за информация, относно самите тях.

Пустинни бегълци- Оцелели хора. Групата е предвождана от чичо Джеб, изградил цялата подземна галерия собственоръчно години преди да се стигне до самата окупация. Пустинните бегълци водят със себе си само ДВЕ ДУШИ.

Горски хора- Горските хора, предвождани от мис Лоръл, руско чедо с ирландски корени по бащина линия, бяха една от най- големите групи с най- напреднали познания в медицината, макар все още да не са разгадали доста от загадките на Душите. Със себе си водят ЕДНА ДУША, като преждевременно отвличат души адски често.

Градски бунтари.- Роуд бе превърнал своето малко общество от, изложени върху лека радиация, хора в истински бойци. Те бяха същинската съпротива и за разлика от останалите, които разграбват и атакуват безпомощни Души. Те са една от групите, които са създали най- благоприятни условия за живот, като изключим леката радиация. Група, която е преследвана най- много от Търсачи и с най- малко залавяни членове.


  • Зоните на бегълците


Гранд Каньон
Чичо Джеб създава Подземните скривалища няколко години преди самото тихо нашествие. Той сякаш знае за него много преди то да се случи. Без да се интересува чия е земята, върху която изобретява, той създава едно от най- големите битови човешки успехи. Създава сложна биологична система в пещера, някога свързана с кратер на вулкан. Място напълно годно за всички видове живот, от животни до растения и хора. Джеб оставя линиите- първата напълно права, втората зигзагообразна, завършваща със странно тъп завой и една лъкатушеща ту на север, ту на юг.

Горското укрепление
Някога предвидено за масово застрояване от родителите на Лоръл, тайната местност, заобиколено от всички страни с буйна растително, днес вършеше идеална работа на млада група изследователи, оцелели по някакви незнайни причини и успели да се опазят от Внедряването. Самата Лоръл се бе измъкнала от Душата в себе си, завземайки контрол над тялото си и изваждайки я от себе си съвсем успешно по някакво собствено усмотрение. Отвежда групата, присъединила се към нея, към мястото, за което е чувала само от майка си и то в нетрезвите си спомени. Превръща мястото в наистина опасно, нахъсвайки и дресирайки глутница от вълци.

Изоставения град
Роуд, може би един от най- опасните престъпници в света, осъден на доживотна присъда за геноцид, успява да създаде най- активната съпротива в Света в момента. Като човек, успял да изтреби голям брой хора с расистки убеждения по абсолютно тих начин, предал се сам на властите. Създава също толкова гениална връзка между каналите, колкото и системата на Джеб. Отчуждава голямо имение, намиращо се в средата на облъчения град, където почти никой не стъпва. Групата там се занимава с вандалства и води със себе си ТРИ ДУШИ.

*Душите ще бъдат запълвани до определената бройка като на определено време ще се подменят при нужда или нередовност.
avatar
Алекзандър Лесбърн.
Admin

Брой мнения : 207
Reputation : 0
Join date : 02.03.2012

Вижте профила на потребителя http://thehostrpg.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Re: Разяснения;;

Писане by Лоръл;; on Съб Мар 17, 2012 1:42 pm

Ръководителите;;

Р о у д; о с ъ д е н з а г е н о ц и д
Историята му бе повече от забележителна. А това му печелеше и много последователи в тези тежки времена. Роуд, почти навършил двадесет организира „кастинг” за филм с кодовото име „Предрасъдаци”. Интервюира приблизително три хиляди души, малка част от които изобщо се измъкваха от голямата зала. Използва специален серум на Смъртта, който съучастниците му разработват. Убива над две хиляди балкански граждани с крайно расистки убеждения, които стават част именно от въпросното интервю, наречено от световните медии „Кърваво интервю”. Става известен почти веднага след разкриването на престъплението, а това става почти година- две по- късно. Роуд се признава за виновен по всички обвинения, но същата вечер, в която бива заловен избягва от затвора. Успява да емигрира във Франция, където живее повече от три години, напълно свободно. Дори в бума на Имплантирането, по някаква необяснима причина, Роуд не бива залавян и тялото му не става жертва на въпросното действие. Успява да създаде семейство с незаловената по това време Марлене, заедно с новородения си син Лев, той им осигурява чисто нов живот, не свързан с него в сърцето на Естония.
В мига, в който полицията го надушва се отделя от тях и започва вечното си бягство, докато един ден не се връща обратно в Естония. Тогава заподозрява изцяло Тихото Нашествие и тогава се сбогува със свободата си. Бива депортиран в Иран, заедно с една голяма група затворници бива оставен в Лагер, където започва глобално Внедряване на Души в престъпници. Съобразителността му го води до извода, че трябва да избяга и така преди едва няколко години, въоръжен до зъби в група от най- изобретателните убийци. Стига чак до САЩ, създавайки групата Градски бегълци. Успява да се установи с тях в град, изоставен, поради изтичането на радиация. След няколко елементарно кратки изследвания, бива заключено, че въпреки това може да се живее в него. Укрепва старо имение, свързано с подземни градски канали и старо метро. Така си осигурява връзка с останалите градове и в същото време безопасност поради радиацията. Е... относителна безопасност.Л о р ъ л.
У б и е ц н а Д у ш и
Лоръл завършва с пълно отличие гимназията, но така и не стига до завършването на изследователския университет. Още със самото си постъпване, в Лоръл бива имплантирана Душата Пламенна Вест. Лоръл не демонстрира присъствието си повече от няколко месеца, докато изучава навиците и слабостите на душата в себе си. Сръчните ръце, които Лоръл си връща изведнъж, непредвидено, се докопват до кухненски нож, с който разрязват врата й и изваждат Душата точно така, както бе намерила начина за Деимплантиране в спомените на Пламенна Вест. Вече освободена, Лоръл се измъква от града, пълен с Души, отправяйки се към мястото, за което си спомняше, че разказва майка й. Докато броди из нея към великото й дело се присъединяват няколко малки групи хора, създавайки наистина мощна изследователска опозиция. С няколко специалиста по инженерна генетика успява да създаде достатъчно мощни зверове с вълкоподобен облик, които бродят около импровизираната изследователска база. И до ден днешен, Лоръл управлява една от най- развитите интелектуално бежански групи.


Д ж е б. С ъ з д а т е л я
Чичо Джеб е оригинален герой на Стефани Майер, участваш в Скитница, който ние сме взаимствали за предводител на пустинните бегълци. В книгата той е описан като добър дядка, е, може би не чак толкова стар, достатъчно предвидлив, за да си създаде убежище много преди да му се наложи да го използва. Във форума, обаче, ние си имаме малко по- млад вариант. Джеб създава дом от верига подземни тунели, някога извеждали лавата на заспал за момента вулкан. Тунелите са разделени на няколко сектора, един от които спален, болнично "крило", нивите и etc. Макар и под земята, Джеб създава множество от малки начупени огледала, отразяващи и отвеждащи светлината до посевите. Джеб управлява най- голямата група хора от трите, водеща най- малък брой Души със себе си. Пустинните бегълци нанасят удари върху света най- вече около Тусон, запасявайки се с храна. Тяхна основна цел е да пребивават, търсейки начин да спасяват Приемниците от Душите. Джеб създава може би едно от най- малко враждебните общества, целущо по- добро укритие, отколкото да се борят за свободата си..
[

--------------------------------------------------------------------------
avatar
Лоръл;;
Водач#3
Водач#3

Брой мнения : 91
Reputation : 0
Join date : 17.03.2012

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Разяснения;;

Писане by Алекзандър Лесбърн. on Съб Апр 21, 2012 1:54 pm

//-//


Последната промяна е направена от Алекзандър Лесбърн. на Пет Май 24, 2013 12:51 pm; мнението е било променяно общо 1 път
avatar
Алекзандър Лесбърн.
Admin

Брой мнения : 207
Reputation : 0
Join date : 02.03.2012

Вижте профила на потребителя http://thehostrpg.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Re: Разяснения;;

Писане by Роуд Дръзкото Желание on Пон Юли 02, 2012 12:54 pm

Пасивни лица.

Запознайте се с тях! Те са Кейти, Кумчо Вълчо, Феята на зъбките и Съни и тяхната задача е да ви забавляват като се намесват в РП- тата ви и да ви поставят в удобни и не толкова удобни ситуации!
Кумчо Вълчо.- Внимавайте с него. Той е един наистина перверзен Вълчо и обича да щипка дамите за дупетата.
Феята на зъбките.- Тя е много стриктна към романтиката и може доста да ви досади със своите съвети мъже!
Кейти.- Кейти е истинска напаст. Владее кавгите до съвършенство и може да ви спечели един тлъст скандал.
Съни.- Малко сладко дете, умряло в доста ранна възраст. Съни обича да се закача и да си играе, появява се неочаквано и иска игри.

--------------------------------------------------------------------------
You're my sweet nightmare in nights
Извини,что делить нам нечего
Позвони, только не отвечу я.
Вспоминай то о чём мечтали мы,
Вспоминай, как любовь прогнали мы.
avatar
Роуд Дръзкото Желание
Хора;
Хора;

Брой мнения : 3669
Reputation : 0
Join date : 03.03.2012

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Разяснения;;

Писане by Виктор Карпович on Чет Юли 05, 2012 6:32 am

►the institute;
Бегълци, мислите си, че Търсачите са най- големия ви проблем? Тогава сигурно не сте чували за Института. Няма къде да се скриете, защото те са на всякъде сред вас... сред нас.
Института е общество от отбрани Души, които спомагат за обучаването на Утешители, Лечители и Търсачи, но има и още нещо... института се интересува от хора... от изследването на хора. Внимавай, Лоръл, вече си имаш конкуренция в изследователските среди. Института разполага със собствена група от Търсачи, Утешители и Лечители (за въпросните групи ще бъдат пуснати конкурси), които се грижат за изучаването генетиката, навиците и живота на хората. Той притежава и ДВАМА бегълци, които с присъединяването си получават привилегията да живеят с Душите като равни, без да бъдат гонени и преследвани.
Институтът организира своите мисии, използвайки специално обучени хора за целта. Всяка мисия носи на участниците определен брой точки. Всяка точка печели за тях едно свободно завръщане при хората за определен период и други удобства.
Очаквайте скоро- the boss на института и двете десни ръце.

--------------------------------------------------------------------------
'Sall right!You’ll be fine
Baby I’m in control. Take the pain. Take the pleasure. I’m the master of both .
Close your eyes, not your mind. Let me into your soul. I’m gonna work it ’til your totally blown
avatar
Виктор Карпович
утешители;
утешители;

Брой мнения : 1019
Reputation : 11
Join date : 23.03.2012

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Разяснения;;

Писане by Виктор Карпович on Съб Сеп 15, 2012 7:29 pm

//-//

--------------------------------------------------------------------------
'Sall right!You’ll be fine
Baby I’m in control. Take the pain. Take the pleasure. I’m the master of both .
Close your eyes, not your mind. Let me into your soul. I’m gonna work it ’til your totally blown
avatar
Виктор Карпович
утешители;
утешители;

Брой мнения : 1019
Reputation : 11
Join date : 23.03.2012

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Разяснения;;

Писане by Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите