The Host
Welcome
 photo foother_zps74c56111.png
Добре дошли в единствения по рода си рпг- форум по романа на Стефани Майер- Скитница! Земята е населена от непознати същества наречени Души. Оживелите хора се изолирани в почти безлюдни местности и са принудени да крадат и убиват, за да живея. Към кои си? Какъв си? Реши сам и се присъедини към нас, за да се потопиш в един нов и напълно различен свят.
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics

Ню Йорк,Америка.

Go down

Ню Йорк,Америка.

Писане by Charlotte. on Чет Юни 14, 2012 8:29 pm

Мразех живота си. Понякога мразех и всички около себе си,макар че бе доста егоистично в подобни времена. Получих известие,че един от братята ми бе починал,знаех,че той бе болен от левкемия,а баща ми беше прекалено зает да гледа бизнеса си,за да се погрижи за него. на ти сега един бизнес,старче! Първо изгони мен ,когато бях едва на 11,продавайки ме на онези маймуни от ФБР. Чудех се защо по дяволите майка ни се бе оженила за него,но и тя бе мъртва,така че щях да си остана с въпросите. Самата аз бях на крачка да се оженя за Тай,но не.. някакви си извънземни трябваше да похитят земята,и това ако не е било ясно п предупреждение да не го правя.. В самолета не можеше да бъде по-скучно,бях на сто процента сигурна,че половината от самолета "не бяха на себе си",за това и мразех да пътувам. Бях бясна вътрешно.. ако баща ни се бе грижел нормално за нас Майкъл сега щеше да е напълно здрав. Когато слязох от самолета леля чакаше. Опита се да ме прегърне,но аз само се усмихнах. Мразех когато някой ме прегръщаше.. дори да изглеждах леко безсърдечна в очите на другите,просто мразех. Тя ме заведе до църквата в която след броени минути всичко щеше да се състои. Носех черна рокля,очила,шапка и от онези старомодни мрежички пред очите. Не погледнах никого по пътя си ,бях устремена към ковчега. Когато застанах близо до него видях лицето на 15 годишният си брат. Протегнах ръка и съвсем леко погалих студеното му чело. Усетих сестра си до себе си. Погледнах я,без да казвам дума,а след това отново погледнах брат си. Не се бяхме виждали от толкова много години. с нея се бяхме засичали,но не и с него. След това седнах на мястото си и изчаках търпеливо церемонията да приключи. Стоях до баща си,нещо което се бях заричала ,че няма да направя никога. Дори не слушах думите му. Бях изключила тотално. От време на време гледах към Алекса. След това всички тръгнахме към гробищата. Всички плачеха,бяха свели глави,а аз не откъсвах поглед от ковчега . След като хората започнаха да се разотиват,леля ми ме предума да се прибера у дома за малко ,поне да видя братовчедите си и старите познати. Трудно склоних,но жената на практика ме бе отгледала и не можех да й откажа.
Когато прекрачих прага на къщата веднага започнах да виждам подобренията който бяха направени. Запътих се към напитките ,налях си уиски с много лед,а щом се обърнах видях сестра си.
- Здравей и на теб. - казах малко след това и отпих от питието си. Не бях добра в разговорите.. Тя знаеше това. Тя би трябвало да ме познава повече от всеки друг,защото ми бе близначка. Виждаше се,че бе разстроена. - Аз.. странно е да се видим по такъв случай.

Charlotte.
Хора;
Хора;

Брой мнения : 52
Reputation : 0
Join date : 04.03.2012

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Ню Йорк,Америка.

Писане by Alexa Smith on Чет Юни 14, 2012 8:47 pm

Успях да се освободя от задълженията си като градски бунтар и да посетя погребението на брат си. За разлика от сестра си, Шарлот, аз се бях виждала по често с него и знаех какво му беше. Не знам защо, но смятах, че така е много по-добре за него. Няма повече да се тормози. Бях хладнокръвна. В мен не бяха останали чувства след като научих за смъртта му. Първата ми реакция беше да заплача, но след това се превърнах в камък. Никога не показвай твърде големи емоции. Подобно на близначката си и на мен не ми се ходеше в къщата. Прекалено поттискащо. На бара се видях с нея. Бях позволила на няколко сълзи да се търкулнат по бузите ми, но нищо повече. Не бях облечена официално-бях забравила какво е това. За срам на семейството си бях с черни дънки, блуза в същия цвят и кожено яке. Носех и няколко екземпляра ножове и един пистолет. Седнах до близначката си и си направих набързо едно голямоо мохито.
-Радвам се да те видя. Вече 3 години ни вест, ни кост от теб! Някъде се изгуби.
Нямаше прегръдки, целувки или ръкостискания. С нея не бяхме по тези неща. Семпло и спокойно. А и знаех, че не е в настроение. Все пак бяхме еднояйчни близначки.
-Няма да питам на кой най-много си ядосана! Знам... Държа се лошо като баща, но знаеш,че е такъв. Дъртак! - ядосано изръмжах аз.
-Е? С к`во се занимаваш? И да знаеш-радвам се, че все още си сред нас и си без душа.
Позволих си нежен поглед и лего докосване по ръката. Само от това тя разбра, че аз съм с нея и адски много я обичам.

--------------------------------------------------------------------------

avatar
Alexa Smith

Брой мнения : 15
Reputation : 0
Join date : 09.06.2012

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Ню Йорк,Америка.

Писане by Charlotte. on Пет Юни 15, 2012 6:49 pm

Погледнах я ,а след това погледнах към баща ни. Отпих от питието си ,а след това се ужасих от факта,че то ме успокояваше. Започвах да приличам все повече и все повече на баща си. Зарязвах хората които обичах,превръщах се в алкохоличка,какво следваше? Също леко погалих ръката й и кимнах,все едно казвах " И аз те обичам,сис".
- Ами.. аз и Тай.. се сгодихме. - промърморих под носът си и веднага отпих от чашката си. Тя познаваше Тай отлично и знаеше колко ми бе трудно да бъда с него,докато бях наемна убийца. - Преди всичко това с душите да започне.. Сега.. може би е мъртъв. Някъде.. - поех дълбоко въздух,а след това издишах. Оставих чашата настрана и бръкнах в малката си,чанта вадейки една цигара. Запалих я и започнах да си дърпам по малко. - Общо взето занимавам се с каквото ми кажат.. ако все още искат убийства,убивам,макар че в подобни времена е добре да има повече хора. - засмях се,а след това я погледнах - А ти ? Как си след загубата на Майк? И как върви работата ?

Charlotte.
Хора;
Хора;

Брой мнения : 52
Reputation : 0
Join date : 04.03.2012

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Ню Йорк,Америка.

Писане by Alexa Smith on Съб Юни 16, 2012 3:12 pm

Леката усмивка огряла лицето ми изчезна след като чух за разваления годеж.
-Хм... Ще се намери, споко! Той е силен човек. Не се отчайвай, Шарлот. Това е светът-система от раждане и смърт. За мен това е просто една игра, която трябва да играеш докрай и да жертваш всичко!
Аз обичах и цигари и пури. Но реших, че е по-добре на погребение да се пуши пура и затова запалих такава. Разнесе се мирис на канела.
-Да, хората наистина намаляват. Не помагаш, скъпа!-засмях се леко и смигнах.

Размишлявах върху последните й въпроси.
-Как се чувствам? Изцедена! Майк беше опората ми. Аз вярвах, но сега, в тези времена, май няма Бог! Има само безкрайна игра на Души, Търсачи, скапанието Утешители, бунтари и наемни убийци. Игра на смърт, в която Майк загуби-за съжаление. Да, знам, че изглеждам коваросърдечна, но, Шарлот, не мога да си позволя да бъда онази, която бях преди. Онази, с която играехме по поляните. Сега животът не е такъв.
Замълчах. Не, не бях безчувствена. Бях дори прекалено чувствителна, за човек, който е градски бунтар.
-Добре върви. Загубихме само един човек в гадна битка. Имах рана на крака, но се оправи и сега съм в блестяща форма.
-Между другото видях се с Лекси-сещаш ли се. Очилатото момиче от гимназията. Ами, станала е Утешител. И да ти се похваля-убих убиецът на Бони.
Замълчах и потънах в спомени за времената с Бони.
-А ти? Няма ли с нещо да ме се похвалиш? И какво мислиш за предложението ми? Пет години ти дадох. Искаш ли да се присъединиш към нас, градските бунтари. Може и към горските. Познавам една Зоуи-шоколадовите очи. Тя ще ти помогне да влезеш при тях, защото с нея сме много добри приятелки.
Замислих се за Тай и Шарлот. Бяха сладка двойка. Хрумна ми идея.
-Ще говоря с Лоръл и Роуд. Ще видя дали нямаме информация за Тай за да разберем къде е, мъртъв ли е или има присадена Душа... Искаш ли?
И посегнах да извадя телефона си.
-Ох! Няма обхват. Е, като разбера ще ти пиша стига да ми кажеш адреса си или ще те издиря по друг начин.
Позволих си лека усмивка-за подкрепа.

--------------------------------------------------------------------------

avatar
Alexa Smith

Брой мнения : 15
Reputation : 0
Join date : 09.06.2012

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Ню Йорк,Америка.

Писане by Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите