The Host
Welcome
 photo foother_zps74c56111.png
Добре дошли в единствения по рода си рпг- форум по романа на Стефани Майер- Скитница! Земята е населена от непознати същества наречени Души. Оживелите хора се изолирани в почти безлюдни местности и са принудени да крадат и убиват, за да живея. Към кои си? Какъв си? Реши сам и се присъедини към нас, за да се потопиш в един нов и напълно различен свят.
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics

Кай a.k.a Злобен миг

The Host :: Basket. :: Basket :: Heroes

Go down

Кай a.k.a Злобен миг

Писане by Кай on Пон Юли 02, 2012 10:20 am

Някъде на Земята преди месеци

Вратите се отвориха бавно, сякаш някой ги буташе, но там нямаше никого. Тишина. Някъде далече или не, се чуваха стъпки. Крачка след крачка. Някой се завръщаше вкъщи, за да тормози и налага мнението си. Да бъде лошият брат, този, който ядосваше майка си и баща си, брат си, не беше лесно. Това беше роля! Беше този, който можеше да спори с дявола със злия си характер. Само дето той предпочиташе да стои горе сред облаците, отколкото да се опълчи срещу баща им. Кай се завръщаше и хората шепнеха тихо, от недоволство или нещо друго. Всичко обаче бе различно и странно. Прекарал няколко години в Харвард, връщайки се в родиния град всичко беше различно и странно.
Кай беше горделив, гневен, завистлив, алчен и похотлив. Сякаш седемте смъртни гряха бяха създадени за него. Не беше предател обаче . Той искаше само да командва, да има повече власт от брат си. Никой не знаеше какво бе белязало душата му толкова дълбоко, че да го промени толкова много. Така и не бяха разбрали.
Кай прекрачи вратите на родния дом и се огледа. Тъмните му, като кристали очи се спряха на гледката пред него и той онемя. Ръката му мина нервно през тъмната му, леко къдрава коса и той премига. Загадъчна и опасна усмивка, в очите му играеше пламък, който показваше, че играта започва... всичко това изчезна за миг. Хладнокръвието му го нямаше. В съзнанието му изникна един спомен. Далечен, сякаш беше съм и никога не се бе случвал. Нещо, което сега никога нямаше да направи... И всичко изчезна.

Някъде из Сатурн преди месеци

Злобен миг бе избрал точно Кай. Приличаха си! Това бе достатъчно за него, за да отиде до Земята и да вземе точно неговото тяло. Двамата определено щяха да си паснат перфектно и ги чакаха велики неща. кай беше създаден да бъде над другите, Злобен миг също. Бяха като две половинки, който щяха да се съединят в едно....

Днес


Така започна великата им история...

Орландо Блум

avatar
Кай
търсачи;
търсачи;

Брой мнения : 34
Reputation : 0
Join date : 02.07.2012

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Кай a.k.a Злобен миг

Писане by Роуд Дръзкото Желание on Пон Юли 02, 2012 10:27 am

Добре дошъл Злобен миг/ Кай! Приятно прекарване във форума!

--------------------------------------------------------------------------
You're my sweet nightmare in nights
Извини,что делить нам нечего
Позвони, только не отвечу я.
Вспоминай то о чём мечтали мы,
Вспоминай, как любовь прогнали мы.
avatar
Роуд Дръзкото Желание
Хора;
Хора;

Брой мнения : 3669
Reputation : 0
Join date : 03.03.2012

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


The Host :: Basket. :: Basket :: Heroes

 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите