The Host
Welcome
 photo foother_zps74c56111.png
Добре дошли в единствения по рода си рпг- форум по романа на Стефани Майер- Скитница! Земята е населена от непознати същества наречени Души. Оживелите хора се изолирани в почти безлюдни местности и са принудени да крадат и убиват, за да живея. Към кои си? Какъв си? Реши сам и се присъедини към нас, за да се потопиш в един нов и напълно различен свят.
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics

Dàniel Moro

The Host :: Basket. :: Basket :: Heroes

Go down

Dàniel Moro

Писане by Dàniel Moro on Вто Авг 14, 2012 10:27 am


Ian Somerhalder

Име и фамилия:
- Дàниел Моро

Години:
- 26Характер:
- Характера на Дàниел е променлив. В един момент той може да бъде спокоен, а в следващия - истински звяр, който чупи и блъска всичко около себе си. По принцип не се пали лесно, но понякога идва краят на търпението му и той става наистина лош. Дàниел е романтичен, обича да чете доста, залага повече на чувствата, отколкото на парите и материалните неща. Той е чувствителен и макар да не го показва, е лесно раним. Обича нещата да стават по неговия начин и да получава това, което иска. Никога не се отказва от важните за него неща в живота му. Понякога се доверява доста лесно, а друг път отнема много време докато някой спечели доверието му. Разчита на късмета си и мрази лъжите, лицемерието и суетността. Понякога използва лъжата, за да получи това, което иска, но това се случва рядко, понеже притежава наустоим чар, който сякаш омайва хората около него и по-скоро женската част.История:
- Карибите, Бразилия, Америка, Европа... Бях обиколил почти целия континент, въпреки двадесет и шестте си години. Животът ми не беше нормален, такъв какъвто трябваше да бъде. Бях израстнал единствено с баща си, а майка ми бе умряла при моето раждане. Ричард /баща ми/ бе полицай, а това ме караше да се гордея още повече с него. Бях малко момче и това, че баща ми залавяше лошите, ме караше да се чувствам едва ли не специален. Докато не след дълго изгубих и него. Бях останал съвсем сам, а за мен се грижеше Миранда, най-добрата приятелка и колежка на Ричард. Всичко, което знаех за нея бе, че правеше най-вкусните палачинки. Още от бебе тя се бе грижела за мен, сякаш ми бе родна майка. Измина около година, в която бях на ръба да рухна психически, но помощта на Миранда играеше ключова роля това да не се случи. Разбрах, че съм включен в списъка за защита на свидетелите. Явно баща ми се бе погрижил още преди да си отиде. Може би бе знаел, че нещо лошо предстои. Миранда така и не ми каза през годините. Ходих в местно училище до 16 годишна възраст. След което един ден просто избягах. Не се прибрах вкъщи и лутайки се по улиците, срещнах мъж на име Рафаел. Предложи ми да взема нещо насила от джоба на някаква блондинка. Или по-просто казано, да открадна. И разбира се, предложи заплащане. Парите ми бяха добре дошли него ден, тъй като не бях сложил и хапка в устата си. Щом свърших задачата, Рафаел каза, че в мен се крие талант. Предложи ми да живея с него, да ме обучи на някои неща и да направи живота ми по-лесен. Бях изплашен, но същевременно и развълнуван. Приех без да се замислям, че Миранда дори не знаеше къде съм. Изминаха две години, в които никой не бе чул нищо за мен. С Рафаел бяхме отишли в Мексико, където завърших гимназията, а междувременно той ме бе превърнал в истински престъпник. Крадях неща, за които някой можеше само да си мечтае, преправях документи, създавах такива, научих всичко за фалшификациите и кражбите. Станах неуловим. Сменях различни самоличности, като една от любимите ми бе Максимилиян Купър. Бях включен в списъка на най-издирваните престъпници, заемайки челната позиция. Предприемайки поредното пътуване, се озовах в Чикаго, където срещнах забележително момиче и се влюбих лудо в нея. Но и тя бе причната да ме заловят. Тикнаха ме в затвора с доживотна присъда, разбивайки сърцето ми и целия ми планиран живот. След четири години затвор, успях да избягам. След като излязох на свобода, разбрах, че всеки за когото някога го ме е било грижа е бил убит по жесток начин.
Душата ми е посетила Сатурн, Уран, Венера и Земя.Призвание:
- Градски бунтар

avatar
Dàniel Moro

Брой мнения : 13
Reputation : 0
Join date : 13.08.2012
Age : 22

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Dàniel Moro

Писане by Виктор Карпович on Вто Авг 14, 2012 1:17 pm

Добре дошъл, бунтарю! <33 Скитница се радва на присъствието ти ^^

--------------------------------------------------------------------------
'Sall right!You’ll be fine
Baby I’m in control. Take the pain. Take the pleasure. I’m the master of both .
Close your eyes, not your mind. Let me into your soul. I’m gonna work it ’til your totally blown
avatar
Виктор Карпович
утешители;
утешители;

Брой мнения : 1019
Reputation : 11
Join date : 23.03.2012

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


The Host :: Basket. :: Basket :: Heroes

 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите