The Host
Welcome
 photo foother_zps74c56111.png
Добре дошли в единствения по рода си рпг- форум по романа на Стефани Майер- Скитница! Земята е населена от непознати същества наречени Души. Оживелите хора се изолирани в почти безлюдни местности и са принудени да крадат и убиват, за да живея. Към кои си? Какъв си? Реши сам и се присъедини към нас, за да се потопиш в един нов и напълно различен свят.
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics

Die Briefe der Blinde

Go down

Die Briefe der Blinde

Писане by Лора on Сря Авг 15, 2012 11:37 am

when memories come alive

Дневникът й не беше един. Не бяха и два. Бяха повече от двайсет, пръснати из стаята й, на най-тайните места, които можеше да открие. Какво криеше там?Живота си. Писмата си. Рисунките си. Мечтите и надеждите си. Понякога пишеше сама, което ставаше с известни затруднения, но почти винаги диктуваше на своя доверена приятелка, която се отнасяше прилежно и записваше всичко излязло от устата на Лора и предназначено за тези страници.
В началото, на стр.2, имаше писмо. Беше едно от многото. Беше от периода, когато страдаше най-много. И когато Тан-Там го нямаше.


Здравей!Пиша ти отново. Случиха се толкова неща тук, иска ми се да си до мен. Липсваш ми, липсва ми неизменното ти чувство за хумор, липсват ми разговорите, липсва ми гласът ти. Знаеш, че не аз пиша писмото, затова ще спестя някои подробности, които ще ти кажа, когато се видим. А това кога ще е?Какво става в Америка?Майка ми не повдига темата, а се страхувам, да не прекрача границата. Не искам да ме пращат в интернат за бавноразвиващи се. Аз не съм бавноразвиваща се. Просто съм сляпа. Знаеш ли, започнах да пиша своя собствена книга. Имам куп идеи. Когато си дойдеш ще я прочетеш. Нямам много време. Трябва да вървя. Очаквам те.

дата: 05.02.2010г.

--------------------------------------------------------------------------
Become so tired So much more aware
I'm becoming this All i want to do
Is be more like me And be less like you

I can't feel you there


avatar
Лора

Брой мнения : 27
Reputation : 0
Join date : 13.08.2012

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите