The Host
Welcome
 photo foother_zps74c56111.png
Добре дошли в единствения по рода си рпг- форум по романа на Стефани Майер- Скитница! Земята е населена от непознати същества наречени Души. Оживелите хора се изолирани в почти безлюдни местности и са принудени да крадат и убиват, за да живея. Към кои си? Какъв си? Реши сам и се присъедини към нас, за да се потопиш в един нов и напълно различен свят.
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics

Лабрадор Проф

The Host :: Basket. :: Basket :: Heroes

Go down

Лабрадор Проф

Писане by Лабрадор Проф on Пон Мар 05, 2012 3:36 pm

1. Име и фамилия: Лабрадор Проф

2. Години: 29

3. Описание: Нисичък и лекичек, но все пак доста строен. Има вид на младеж в късните си тийнейджърски години, а това че наближава 30-те може да се предположи изключително трудно. Кожата му е много бледа.Лицето му е момчешко и младежко,и е много кръгло, с малък нос и уста с плътни устни, с големи лилави очи, без видими зеници, с тъмни мигли. Косата на Лабрадор е вълниста, с дължинана до раменете с бледолилав цвят. Бретонът често му влица в очите и е изключително рошав. Ларадор е описан като красив.За ежедневни облекла Лабрадор носи нещо подобно на черна кожа заедно с хлабав колан и голям, сребърна, правоъгълна брошка украсена с дърворезба на кръст.


4. Характер: Лабрадор е много мил и нежен. Винаги говори тихо и любезно на хората около него, дори и на врага. Много търпелив и почти невъзможно да се ядоса. Обикновено става разстроен, вместо ядосан. Той има любов към градинарството и притежава обширни познания за растения, семена и цветя - мания, която понякога го кара да спи в цветни петна или под дървета.Често се появява болен или не съвсем наясно със събитията, случващи се около него. Често сънлив или замаян.Въпреки това, той е доста способен боец - е в състояние да се защитава, когато нападнат.Пацифист, тъй като той е много рядко се вижда по време на битка. Възразява да убива ,дори ако противника е заплаха за живота му . Заради това си качество е много податлив да го използват. Често се шегува с интелигентността на хората.

5. История: Роден в благородническо семейство.Прекарва повечето от времето си в своята оранжерия. До себе си имал двама верни приятели- Лем и Лирин- брат и сестра. Лирин често боледувала и това било обичайното и състояние, но един ден леглана тежко болна. Емоционалната връзка между неея и Лабрадор била огромна. Не понасял да я гледа в агония и тъга. Точно тогадва се появила и душата. Доста по-разумна, интелигентна и развита. Щом обзела тялото му, той се сетил за цвете,което щело да я избави от мъките си. Цвете, което дори надвилало нещастието. След дълго търсене, той го намира и успява да го даде на Лем. то подейства, но само временно и в последствие Лирин умира. Растението, с което успял макар и краткотрайно да я излекува, е забранено. щом хората разбиррат какво е направил бива прокуден. Гръб му обръща и единствения му приятел. Така "душата" остава сама, без никого.

6. Призвание: Лечител

7.

--------------------------------------------------------------------------
Ожени се и ще съжаляваш; не се жени- пак ще съжаряваш; независимо дали се ожениш, или не, все ще съжавялаш. Смей се на безумията на света и ще съжаляваш; оплаквай ги- пак ще съжаляваш; независимо дали се смееш, или плачеш, все ще съжаляваш. Вярвай на жена и ще съжаляваш; не и вярвай- пак ще съжаляваш; назависимо дали и вярваш, или не, все ще съжаляваш. Обеси се и ще съжаляваш; не се беси- пак ще съжаляваш. Това, господа, е квинтесенцията на цялата философия.
avatar
Лабрадор Проф
лечители;
лечители;

Брой мнения : 9
Reputation : 0
Join date : 04.03.2012

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Лабрадор Проф

Писане by Роуд Дръзкото Желание on Пон Мар 05, 2012 3:42 pm

Одобрен, добре дошъл!

--------------------------------------------------------------------------
You're my sweet nightmare in nights
Извини,что делить нам нечего
Позвони, только не отвечу я.
Вспоминай то о чём мечтали мы,
Вспоминай, как любовь прогнали мы.
avatar
Роуд Дръзкото Желание
Хора;
Хора;

Брой мнения : 3669
Reputation : 0
Join date : 03.03.2012

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


The Host :: Basket. :: Basket :: Heroes

 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите