The Host
Welcome
 photo foother_zps74c56111.png
Добре дошли в единствения по рода си рпг- форум по романа на Стефани Майер- Скитница! Земята е населена от непознати същества наречени Души. Оживелите хора се изолирани в почти безлюдни местности и са принудени да крадат и убиват, за да живея. Към кои си? Какъв си? Реши сам и се присъедини към нас, за да се потопиш в един нов и напълно различен свят.
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics

Emmelie 'Léa' Voltaire.

Go down

Emmelie 'Léa' Voltaire.

Писане by Léa Voltaire. on Нед Май 26, 2013 4:11 pm

fc: emilia clarke;
Пустинята носеше една нотка на ориенталски традиции, дори когато се намираше в сърцето на Америка. Дори сред тишината, Емели чуваше ударите на примитивните тъпани. Но сега не бе сред пясъците. Чуваше второ равномерно дишане вляво от себе си. Чувстваше как тревата се огъва под тежестта на тялото й. Вдишваше свежестта на зеленята поляна. Примигна срещу ярката светлина и бавно отвори очи.
Срещна облото лице на флуорисцентната лампа над себе си. Светлите й ириси се изпълниха със сребристи нишки. Усети меката повърхност под тялото си, която носеше усещането за памук, а не трева. Липсваше й контрол над мимики и движения. Искаше да се изправи, но някой вътрешно я застави да остане легнала. Адреналинът плъзна във вените й, но не достатъчно бързо, че да успее да излезе от шока на мига. Дори не осмисли образа на млада жена, навела се над нея. Нито чу думите, които тя изрече. Чу единствено гласа си, изричащ име, което по никакъв начин не можеше да бъде нейно.
Желаеше да е мъртва. Желаеше да задържи натрапницата далеч от спомените си, но знаеше, че е неизбежно и тогава съзря лъч надежда.
Досие #056
Емели Волтер, 21-годишна
женски пол, раса – европеидна
синкаво-зелени очи, руса коса
имплантирана: 19 април 2013
Досие #019
Сребрист прах, 2015 години
Месторождение: Пандора
имплантирана: 23 август 2011
19 април 2013
Фините черти се кривяха в границите от учуда до затрудненост. Младата жена вървеше нервно пред металната маса. Токовете на обувките й потракваха също толкова нервно. Сребрист прах действително искаше да помогне на своя вид. Бе видяла русокосото момиче в спомените на Леа, както бе разбрала и името Индиа, но нищо повече. Приемникът формулираше мислите си в непознат за Душата език. Нито на Пандора, нито на друга планета тя бе чувала толкова нежен, но също така твърд език. Никой не можеше да й помогне, защото езикът й се преобръщаше, когато опиташе да изрече думите.
- Е, Сребрист прах, казва ли нещо или се е предала? – попита жената и опря дланите в ръба на масата. Светлите очи, в които сега личеше сребрист ореол, се повдигнаха и срещнаха тези на Утешителката. Нито можеше да потвърди, нито да отрече. Леа не показваше да има намерението да се предаде, но в същото време отказваше и да съдейства. Въпреки силния си характер, Сребрист прах се чувстваше като жертва. При тях ролите просто бяха разменени. Разменени дори и когато тя контролираше тялото, а не приемникът. Въпросът бе, че не бе подготвена за чувствата, които идваха в комплект с него.
avatar
Léa Voltaire.

Брой мнения : 4
Reputation : 0
Join date : 26.05.2013

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Emmelie 'Léa' Voltaire.

Писане by Виктор Карпович on Нед Май 26, 2013 4:32 pm

Прекрасна! Добре дошла, Сребрист прах! Приятно прекарване на Земята.

--------------------------------------------------------------------------
'Sall right!You’ll be fine
Baby I’m in control. Take the pain. Take the pleasure. I’m the master of both .
Close your eyes, not your mind. Let me into your soul. I’m gonna work it ’til your totally blown
avatar
Виктор Карпович
утешители;
утешители;

Брой мнения : 1019
Reputation : 11
Join date : 23.03.2012

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите