The Host
Welcome
 photo foother_zps74c56111.png
Добре дошли в единствения по рода си рпг- форум по романа на Стефани Майер- Скитница! Земята е населена от непознати същества наречени Души. Оживелите хора се изолирани в почти безлюдни местности и са принудени да крадат и убиват, за да живея. Към кои си? Какъв си? Реши сам и се присъедини към нас, за да се потопиш в един нов и напълно различен свят.
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics

Тан- Там Тихата Песен

Go down

Тан- Там Тихата Песен

Писане by Тан-Там Тихата Песен on Нед Мар 04, 2012 9:14 am1. Име и фамилия:
Тан- Там Тихата Песен. Приемника му, някога се е казвал Джош Дауни, но днес Душата бе решила да запази името, което е приблизителен превод името му на предишната планета на Пеещите цветя.
2. Години: Приемника му е едва на 25 в разцвета на силите си.

4. Характер: Като една типична душа Тан- Там Тихата Песен беше наистина спокойно същество. Бе запазил онова неподправено детско държание в себе си, макар често да беше повече сериозен, отколкото нещо друго. Запазваше щастието за себе си. Предпочиташе да не го раздухва насам- натам. Често му се случваше да се влюби в някоя песен, но винаги оставаше верен на жена си. Има успешна връзка с Душа, запазила името на Приемника си- Дейзи. Когато е на работа й обръща пълно внимание. Тан- Там е доста грижовен към съществата около себе си, макар Приемното тяло никога да не е било с толкова грижлива и важна за човечеството професия.

5. История: Тан- Там Тихата Песен е отдаден изцяло на призванието си Лечител. Бил е едва на три планети и макар да не е пробвал много призвания, той избира да остане верен на Лечителството. Напуска планетата на Пеещите Цветя преждевременно, след като тамошния му приемник се разболява от напълно неизвествен за Душите, до този момент, вирус. Не успяват да спасят цветното му тяло, затова го преместват в криоконтейнер и изпращат на новозавладяната планета, а именно Земята. Тук се устройва идеално. Той е един от първите, които участват в тихата окупация и Имплантирането.
Преди той да бъде Внедрен, Джош е едно наистина непослушно момче, което се води от първичните си инстинкти. Така и попада сред първите унищожени. Имплантират Души в почти всички Американски затворници, давайки им шанс да направят всичко изключително тихо и лесно.
Днес Тан- Там Тихата Песен отново работи като Лечител в болницата в Тусон.
6. Призвание: Лечител.
avatar
Тан-Там Тихата Песен
лечители;
лечители;

Брой мнения : 98
Reputation : 0
Join date : 04.03.2012

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Тан- Там Тихата Песен

Писане by Роуд Дръзкото Желание on Нед Мар 04, 2012 9:21 am

Одобрен! Добре дошъл!
avatar
Роуд Дръзкото Желание
Хора;
Хора;

Брой мнения : 3669
Reputation : 0
Join date : 03.03.2012

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите