The Host
Welcome
 photo foother_zps74c56111.png
Добре дошли в единствения по рода си рпг- форум по романа на Стефани Майер- Скитница! Земята е населена от непознати същества наречени Души. Оживелите хора се изолирани в почти безлюдни местности и са принудени да крадат и убиват, за да живея. Към кои си? Какъв си? Реши сам и се присъедини към нас, за да се потопиш в един нов и напълно различен свят.
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics

Аз съм тук! (Лия§Джейкъб - Здрач)

Страница 1 от 2 1, 2  Next

Go down

Аз съм тук! (Лия§Джейкъб - Здрач)

Писане by Марк Пиер on Съб Май 19, 2012 6:36 pm

Всички герои принадлежат на Стефани Майер и нейната поредица "Здрач"
Това е фен фик с автор XxTashaMxX публикуван в http://www.fanfiction.net, в подзаглавието на темата, можете да намерите оригинала.
С боут са отбелязани думите на Автора, който прави разяснения от време на време.

Как дойде?

Лия POV

"Защо винаги трябва да звучиш толкова нещастно, по дяволите? Ще умреш ли ако поне веднъж си добре разположена в проклетия си мизерен живот?" Джейкъб ми крещеше. "О, моя живот ли е нещастен? Какво ще кажеш ти господин отхвърлен отново?" Аз също му крещях. Спорим, най-малко 10 пъти на ден. Хората твърдят, че ние двамата сме еднакви, просто пола ни е различен.

"Защо те е грижа толкова много, ако продължават да ме отхвърля? Нима те прави щастлива, че момичетата ми казват Не или пък нещо друго" Джейкъб продължи да крещи. Сега Куил, Ембри, Сет, Джаред и Пол гледаха. Те бяха любопитни кибици, които наблюдаваха кой ще спечелят този път.

"Защото си е смешно да те гледам, по дяволите!" Викнах му обратно. "Искаш да се смееш на нещо? Тогава си спомни как Сам те заряза заради проклета ти собствена братовчедка " Каза Джейкъб и след това се засмя. Опитах се да скрия лицето си, но беше твърде късно. Усещах сълзите как идват, а аз със сигурност не исках някой от тях да ме види как плача. Особено Джейкъб Блек. Всички те видяха как лицето ми почервенява и изведнъж спряха да се смеят.

"Лий-Лий ..." Джекъб прошепна, дишайки тежко. Завъртях очите чувайки най-глупавия прякор, който Джейк ми измисли (Не Сам, а Джейк й измисля този прякор) "Майната ти". Извиках и избягах. Тичах толкова бързо, колкото краката ми можеха да издържат. Изтичах направо дома. Игнорирах майка ми,когато тя ме попита как е минало училището и се затичах към стаята си.

Неприятно ми е, че Джейкъб знае как да стигне до мен. Той е единственият човек, който има достатъчно смелост, за да стигне толкова далеч. Той знае как да натиска бутоните в мен толкова добре, че можем да спорим дори със съобщения. Сет казва, че това е защото се обичаме помежду си, но ние определено продължаваме да го отричаме. Бях изрод в човешка опаковка. Но това не пречеше да бъда с разбито сърце. Никое момиче в училище не говори с мен, а познатите ми момчета разговаряха с мен, само защото ме смятаха за твърде страшна.

Това не е цялата първа глава, но имам остра нужда от рестарт на лаптопа, а няма как да го запазя. Съжалявам!

--------------------------------------------------------------------------
Изработено по идея на Чаровницата Сахара!!!


Светът е мой...Но ако те има тебе,
как пълно би било това сърце.

avatar
Марк Пиер
Водач#1
Водач#1

Брой мнения : 1823
Reputation : 1
Join date : 29.04.2012

Вижте профила на потребителя http://myheartstories.wordpress.com

Върнете се в началото Go down

Re: Аз съм тук! (Лия§Джейкъб - Здрач)

Писане by .madlen on Съб Май 19, 2012 6:58 pm

На мен много ми харесва!Нещо различно е, но ми стана тъжно за Лия

--------------------------------------------------------------------------
avatar
.madlen
Член на института
Член на института

Брой мнения : 1165
Reputation : 1
Join date : 04.03.2012

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Аз съм тук! (Лия§Джейкъб - Здрач)

Писане by Марк Пиер on Съб Май 19, 2012 9:04 pm

Скочих в леглото си и заплаках, колкото може по тихо, никога не се знае кога момчетата ще дойдат у дома. Сет обича глутницата, но аз едва издържам. Чух как се почуква на вратата ми. "Лий-Лий? Мога ли да вляза? Аз наистина съжалявам, че те разплаках ... Лий?" Джейкъб повика иззад вратата. Завъртях очи и тялото ми се извърна с гръб към вратата. Погледнах през прозореца към тъмнината пренебрегвайки почукванията на вратата си.

Почукването спря и почувствах присъствието на някой в стаята."Защо си тук?" Изкрещях без да извръщам тялото си от прозореца. "Моят живот е мизерен, не помниш ли?"

"Лия съжалявам. Загубих хладнокръвие и ... просто не исках да те разплача." каза Джейкъб бързо. "Махай се, Блек! Майната на извинението ти! Напусни стаята ми и ме остави сама, по дяволите!" извиках. "Няма да си тръгна, докато не се обърнеш и не поговорим" каза Джейкъб и седна на леглото. Завъртях очи. Това бе обичайното му поведение.

Обърнах се и го погледнах в лицето. "Нали сега говори. Чувствам се фантастично, сега се махай от стаята ми, задник" казах през зъби. Джейкъб изсъска и се излегна назад в леглото ми. "Изглеждаш наистина хубава на лунната светлина Лий-Лий.", Той се усмихна. Започнах да се изчервявам, но никога не бих позволила на Джейкъб да види, че се изчервявам. Бързо се обърнах отново към прозореца и се загледах навън.

"Благодаря, сега се изправи и напусни." Казах студено. "Знаеш ли, нямаше да съм толкова пъти отхвърлян, ако не беше ти", отвърна хладнокръвно той. Обърнах се бързо, за да го погледна. "Аз? Какво общо имам с любовния ти живот, по дяволите?" намръщих се аз. Страхотно, сега пък ме обвиняваше за неговото отхвърляне.

"Всички момичета мислят, че излизам с теб и не биха се срещали с мен ... Мислят, че ще ги нараниш. Момчетата ми казаха, когато ти си тръгна." издиша той. По дяволите, тази самодоволна усмивка. Устата ми висеше отворена, докато го слушах. "Е, може би трябва да им кажеш, че ние не сме заедно.И защо хората си мислят, че от всички хора точни ти би бил моя избор?" изкрещях аз.

Джейкъб премигна няколко пъти и се вторачи в мен. "Какво?" - Попитах. Мразя, когато хората ме зяпат за продължителен период от време. "Как така?", Каза той решително. "Как така какво?" Започнах да се ядосвам. "Как така не съм твоя тип? Какво ми е?", Попита той сядайки. Погледнах го със смъртоносен поглед, за да разбера, че той не се шегува.

"Ами ние винаги спорим ... Джейк това е глупав въпрос." Казах бързо. Всъщност Джейкъб не изглеждаше зле. В интерес на истината, той бе пълна противоположност на изглеждащ зле. Той е най-добре изглеждащото момче в резервата. Всъщност повечето момичета шушукаха за него, но явно го отхвърляха, заради този нелеп слух.

"Ти си мой тип ..." каза и притихна. Спрях да диша за няколко мига, докато той не ме погледна. "Аз ... Аз съм?" Заеквах. Спокойно Лия. Джейк издиша и кимна. "Разбира се. Ти си най-добре изглеждащото момиче в училище, ... как може да не си мой тип?" усмихна се той. Знаех, че съм хубава, ама чак най-добре изглеждащата в училище?

"Добре ..." прошепнах. Той скочи и ме погледна. "Не ми вярваш? Попитай което и да е момче.", каза той. "Ако съм най-добре изглеждащо момиче в училище, защо нието едно момче не смее да говори с мен тогава?" беше глупаво да задавам точно този въпрос, но все пак ... "Защото, знаеш какво искаш и не се примиряваш с глупостите. Повечето момчета се страхуват, от откровени момичета, но аз ги намерам ... Секси" Джейк се усмихна.

Хм ... той флиртува с мен? Усетих бузите ми да горят и бързо скрих лицето си. "Дам, знам, винаги знам кога се изчервяваш, така че не е нужно да се криеш от мен" засмя се. "Майната ти Джейк." Казах, опитвайки се да скрия усмивката си. "Ако наистина настояваш." Можех просто да усетят усмивката на лицето му. Погледнах го и там беше ... тази голяма ... очарователни ... сладка ... смешна усмивка. Поклатих глава и примигнах. Откъде дойде това? Никога не съм мислила за Джейк по този начин ... до сега. Какво по дяволите става с мен?

"Джейк?"

"Хммм?"

"Ти... намираш... ли ме за ... секси?"

Обърнах се и го погледнах право в очите. Той само се усмихна и кимна. "Повече от колкото можеш да предположиш" Обърнах се отново към прозореца. Мога ли наистина да харесам Джейк? Познаваме се от толкова дълго ... можем ли?

"Джейк ... Аз. .." Бях на път да завърша това изречение, когато чух телефона му.

I bet the neighbors know my name

Way you screamin,scratchin,yellin

Bet the neighbors know my name

They be stressin while we sexin

Bet the neighbors know my name

I bet the neighbors know my name

My, My, My

"Хей Куил. Не, открих я. Говорим. Не е сърдита. Да, просто говорим." каза Джейк и извъртя очи.Не ми бе необходимо да стоя наблизо, за да знам точно какво иска Куил. Извъртях очи и станах от леглото. Цялото настроение си отиде.

Джейк затвори телефона и въздъхна. "Трябва да тръгвам. Момчетата се чудят къде съм.", Каза той слизайки от леглото. Кимнах и се обърнах към огледалото в цял ръст. Изведнъж Джейкъб беше зад мен и ме прегърна през кръста. Дишането ми се учести, когато усетих горещия му дъх до ухото си.

"Ще ти се обадя по-късно тази вечер." Прошепна дрезгаво в ухото ми, след това целуна врата ми, много бавно. Трепет мина по цялото ми тяло. Дали и той усети това? Леко кимнах, докато той наблюдаваше отражението ни. Той се усмихна и напусна стаята ми. Дали Джейк, наистина мислеше тези неща, които каза? И защо, по дяволите, ми е трудно да дишам!?

Сет се появи от някъде в стаята ми. "Лия утре ще палим огън на плажа. Аз просто.." Прекъснах го, като му затворих вратата пред лицето. Тръшнах се на леглото. Имах много за мислене...

Аз просто трябваше да сложа тази песен! Ако не знаете коя е песента, това е Neighbors Know My Name на Trey Songz. Надявам се да ви харесва първата глава!

--------------------------------------------------------------------------
Изработено по идея на Чаровницата Сахара!!!


Светът е мой...Но ако те има тебе,
как пълно би било това сърце.

avatar
Марк Пиер
Водач#1
Водач#1

Брой мнения : 1823
Reputation : 1
Join date : 29.04.2012

Вижте профила на потребителя http://myheartstories.wordpress.com

Върнете се в началото Go down

Re: Аз съм тук! (Лия§Джейкъб - Здрач)

Писане by Марк Пиер on Съб Май 19, 2012 9:32 pm

Моля коментирайте! За да знам да продължавам ли!?

--------------------------------------------------------------------------
Изработено по идея на Чаровницата Сахара!!!


Светът е мой...Но ако те има тебе,
как пълно би било това сърце.

avatar
Марк Пиер
Водач#1
Водач#1

Брой мнения : 1823
Reputation : 1
Join date : 29.04.2012

Вижте профила на потребителя http://myheartstories.wordpress.com

Върнете се в началото Go down

Re: Аз съм тук! (Лия§Джейкъб - Здрач)

Писане by Марк Пиер on Съб Май 19, 2012 10:01 pm

АМа нарочно е в кавички, заради Аврорката, в сайта се препоръчва да се използва начина на писане на авторите при преводи, боутване, италик, пунктоация и т.н.
Иначе за повторенията се старая, ама не винаги успявам.
Приемам всякакви критики, така че заповядайте! Laughing

--------------------------------------------------------------------------
Изработено по идея на Чаровницата Сахара!!!


Светът е мой...Но ако те има тебе,
как пълно би било това сърце.

avatar
Марк Пиер
Водач#1
Водач#1

Брой мнения : 1823
Reputation : 1
Join date : 29.04.2012

Вижте профила на потребителя http://myheartstories.wordpress.com

Върнете се в началото Go down

Re: Аз съм тук! (Лия§Джейкъб - Здрач)

Писане by Роуд Дръзкото Желание on Нед Май 20, 2012 5:15 am

happybounce определено ми харесваааа... squee наистина и на мен ми стана малко тъжно за Лия, но после.... богове о.О... Джейк се държи толкова добре с нея... Неси май няма да я огрее Laughing В тоя фенфик харесвам избора му на жена.

--------------------------------------------------------------------------
You're my sweet nightmare in nights
Извини,что делить нам нечего
Позвони, только не отвечу я.
Вспоминай то о чём мечтали мы,
Вспоминай, как любовь прогнали мы.
avatar
Роуд Дръзкото Желание
Хора;
Хора;

Брой мнения : 3669
Reputation : 0
Join date : 03.03.2012

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Аз съм тук! (Лия§Джейкъб - Здрач)

Писане by Жасмин - Лунното сияние on Нед Май 20, 2012 6:08 am

Много интересно. Не съм почитателка на Джейк, но с Лия изглеждат супер сладурски...>< Марк, ти си пиле златно, че да започнеш да ни превеждаш фикчето hooray Благодаря и чакаме развитие на Джейк&Лия историята typerhappy

--------------------------------------------------------------------------

By Taylor
"-Каквото и да си физически-каза
той,-момиче,момче,силна,слаба,болна или здрава...всичко това няма
значение.Важно е това,което е в сърцето ти.Ако душата ти е на воин,значи
си воин.Всичко друго е стъкларията,от която е направена лампата.Но ти
си светлината вътре." - "Ангел с Часовников механизъм",Касандра Клеър

Spoiler:


by: Skye. ^^
avatar
Жасмин - Лунното сияние
Душа;
Душа;

Брой мнения : 664
Reputation : 2
Join date : 12.05.2012

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Аз съм тук! (Лия§Джейкъб - Здрач)

Писане by .madlen on Нед Май 20, 2012 7:00 am

Джейк и Лия-страхотни са заедно, продължавай да пишеш, защото грабна вниманието ми. На места наистина се усещат повторения, но не е толкова дразнещо. Браво.

--------------------------------------------------------------------------
avatar
.madlen
Член на института
Член на института

Брой мнения : 1165
Reputation : 1
Join date : 04.03.2012

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Аз съм тук! (Лия§Джейкъб - Здрач)

Писане by Марк Пиер on Нед Май 20, 2012 11:51 am

Въпроси

Приключих с дългия си горещ душ. Кожата ми бе все още затоплена от врялата вода, но се успокояваше. Докато бях под душа, събитията от тази вечер се върнаха в главата ми. Дали наистина Джейк мислеше всичко това което каза? Предполагам, че искаше просто да ме засрами или нещо такова.

Върнах се в стаята си и бързо навлякох раздърпани шорти и потник. Скочих в леглото и съвсем скоро почувствах съня, бързо загасих и затворих врата, връщайки се обратно в леглото вече бях заспала.

Сънувах, че съм в леглото само по сутиен и бикини. Стаята ми бе някак позната, но не можех да си я спомня добре. Къде съм? Джейк се появи само по боксерки. Какво, по дяволите? Той дойде и легна до мен в леглото. Аммммммм! В стаята на Джейк съм! Погледна ме право в очите и ме целуна, а на мен това ми хареса? Сериозно? Примигнах веднъж и изведнъж бях върху него, яздейки го. "О, по дяволите Лия." изстена Джейк. Накарах Джейк да стене? По дяволите! Чувствам се толкова добре, не искам да се събуждам в никакъв случай.

Изведнъж се събудих. Защо се събудих? Усетих нещо да вибрира до мен. Какво, по дяволите? Огледах се, телефона ми бе на вибрации. Кой, по дяволите ме търси? Сграбчих телефона и погледнах екрана му, името на Джейкъб светеше.

"Здравей" поздравих отмаляло. Да върви по дяволите за дето ме събуди от сладкия ми сън. "Хей" произнесе сладко. "Защо, по дяволите, ми се обаждаш в два часа сутринта?" простенах. "Защото мога. Какво си правиш?". Арогантен задник. "Спя като всеки нормален човек!" зъбите ми изщракаха, а той се засмя. "Аз не спя ... Не съм ли човек?" - попита ме той дрезгаво. Почти простенах в телефона, но осъзнах, че това все пак е Джейкъб. "Явно" промърморих.
"Не искаш ли да знаеш какво правя?" притисна ме той. "Добре де. Какво правиш?" - попитах. Бях наполовина любопитна, наполовина заспала "Мислех си цяла нощ.", каза накрая той, само кимнах запазвайки мълчание.

"Лия? "

"Мхммм?"

"Не искаш ли да знаеш за какво си мислих?" "За какво Джейк?" "Как бихме изглеждали заедно." Наистина ли? "Джейк ... наистина ли си мислил за нас?" Почувствах се странно като казах "нас".

"Да. С какво си облечена?",попита той. Премигнах за да избягам от сънливостта. "... Шорти и потник?" Звучеше по-скоро като въпрос от колкото като отговор. "Мммм. Звучи възбуждащо. Ще ходиш ли на плажа утре вечер за огъня на открито? "

"Хм! Така мисля.", Отговорих хладнокръвно. "Добре! Ще се видим там. За какво си мислиш?" "За нищо точно сега." "Искаш ли да играем една игра?" "Джейк" простенах. "Моля те, Лий-Лий" "Добре. "

"Да играем на въпроси." "Добре", "С какво бельо си?" "Джейк, сериозно?" "Сега трябва да отговориш." Можех да усетя усмивката му, даже през телефона. "Добре. С прашки съм. ", отговорих. Сериозно какво, по дяволите, правя? "Мхмм това е дяволско секси" Джейкъб изстена в ухото ми. Стона му ме караше да изтръпвам и аз почувствах непознато чувство между бедрата си.

"Джейк, докосваш ли се?" прошепнах. Той само изстена. Не бих го чула, ако нямах вълчи слух. "Продължавай да говориш Лия. Гласа ти е толкова дяволско секси." Усмихнах се. Никой не ми бе говорил така от две години насам. "Джейк, кой си представяш, че те докосва?" Прошепнах. "Тииииииии". Изстена отново. Ръката ми несъзнателно се спусна между бедрата ми.

Затворих очи и си представих, че това е ръката на Джейк. "Лия. Мокра ли си?", попита ниско и дрезгаво. Изстенах в ухото му и само кимнах, без да отговоря. "Колко мокра?", попита сякаш бе видял кимването ми. "Тооолкова проклетото мокра, Джейк." простенах. Пръстите ми се плъзнаха в бикините. Чувствах се толкова добре, но само ако Джейк наистина бе тук ... "Искаш ли ме?", изръмжа той.

Ахнах, когато пръстите ми навлезнаха в мен. "Да" измърках. Бях толкова дяволски мокра, че дори нямаше как да го опиша. "Представи си ме в стаята си. Ти си гола, облегната на стената, а краката ти са около кръста ми, аз съм в теб Лия. Кажи ми, че искаш точно това Лия.", прошепна в ухото ми. Пръстите ми навлизаха все по-дълбоко и по-бързо в мен, но все пак това не беше Джейк...
"Кажи го". Изръмжа той. "Искам го. Искам го! О, по дяволите, искам го толкова много!" изпъшках силно, достигайки G-точката си. "Искаш да те чукам мръсно?" "Да, Джейк, искам да ме изчукаш колкото може по-мръсно!" Джейк изпъшка в ухото ми а след това почувствах онова чувство в корема си и знаех какво следва.Усещането бе невероятно.

"Искаш ли ме още по-дълбоко?", попита с нисък глас. Докосвах се, а дъха ми започна да излиза по-бързо и по-тежко от гърдите ми. "Моля те" измърках. "Хайде, Лия, свърши за мен!" Прошепна той и пръстите ми се обляха с топла течност. "Ооо" изстенах. Отпуснах тялото си и се опитах да се успокоя. "Сигурен съм, че се наслади на себе си?" чух смеха му в слушалката. "По дяволите, Джейк, млъкни." промърморих аз.

"Лия", "Хм? " "Колко са мокри пръстите ти?" Вдигнах ръка и видях как течността капе от пръстите ми. Изстенах, толкова силно, че бях сигурна, че съседите ми са ме чули. "Дяволски мокри, Джейкъб." прошепнах в отговор. "Сложи ги в устата си", каза строго той. Бях на път да започна да протестирам, но с Джейк ... щяхме да спорим цяла нощ. Бързо лапнах пръстите си. "Оближи ги целите ... бавно", каза той.

Езика ми се плъзна бавно по цялата им дължина. Джейк скоро изпъшка в ухото ми. "Джейк?" "Защо ми причиняваш това, Лия?", прошепна той. "Причинявам ти, какво?" - попитах аз, продължавайки да ближа пръстите си, сигурна, че той чува всеки звук. "Много добре знаеш, че като се видим утре, ще се правим, че нищо от това не се е случило", промърмори той.

Изсмях се. "Точно така, никога няма да позволиш на останалите момчета да те вземат на подбив, че си накарал кучката Лия Клиъруотър да се изчука сама." Завъртях очи. "Сериозно Лия, всички тези проклети думи с които те наричаме, нямат никакво значение. Знаеш много добре, че всеки в глутницата те иска." Твърдо каза той. Много добре знаех как извърта очи в момента. "Лия сериозно ти си възбуждащо гореща. Ти ни подлудяваш с това тяло.", Каза той.

Никога до сега не се бях чувствала толкова желана. Джейк можеше винаги да ме накара да се почувствам добре ... дори когато не исках. "Благодаря ти, Джейк." смирено прошепнах, но знаех, че ме чува. "Не, аз ти благодаря. Знаеш ли колко нощи лежа и мечтая за тялото ти? Да чувам стенанията ти докато свършвам?" Изчервих се и благодарих на бога, че в момента съм сама в стаята си. "Наистина ли? Наистина ли мечтаеш за мен?" попитах с надежда в гласа.

Сериозно, какво по дяволите се случва с мен?

"Почти всяка вечер.", каза съвсем делово. Исках да изкрещя от радост, но успях да се сдържа. Не бих се разкрила, дори в момент като този. Прозях се широко, усещайки как съня се завръща при мен "Предполагам,че искаш да поспиш сега", констатира тъжно той. Почувствах се зле, но бях изключително изморена. "Да, но ти обещавам да ти се обадя веднага след като се събудя" казах, надявайки се това да го накара да се почувства по-добре.

"Лия Клиъруотър, да не би да те размекнах?" . Приискам ми се да го ударя с всичка сила, точно сега. "Уф! Задника! Опитвам се да бъда мила с теб!" Изръмжах, е предполагах, че старите навици умират трудно, но въобще не се чувствах ядосана точно сега. "Съжалявам, бейби. Добре, можеш да ми се обадиш веднага след като се събудиш." приключи той, с огромна усмивка на лицето, бях сигурна, че изглежда точно така.

Чувствах се толкова отмаляло щастлива. Заспах, с мисли за Джейк в главата си. Може ли някой въобще да предположи, какво ще се случи от тук нататък?

--------------------------------------------------------------------------
Изработено по идея на Чаровницата Сахара!!!


Светът е мой...Но ако те има тебе,
как пълно би било това сърце.

avatar
Марк Пиер
Водач#1
Водач#1

Брой мнения : 1823
Reputation : 1
Join date : 29.04.2012

Вижте профила на потребителя http://myheartstories.wordpress.com

Върнете се в началото Go down

Re: Аз съм тук! (Лия§Джейкъб - Здрач)

Писане by Роуд Дръзкото Желание on Нед Май 20, 2012 12:11 pm

blush blush blush ама, че разговори водят...

--------------------------------------------------------------------------
You're my sweet nightmare in nights
Извини,что делить нам нечего
Позвони, только не отвечу я.
Вспоминай то о чём мечтали мы,
Вспоминай, как любовь прогнали мы.
avatar
Роуд Дръзкото Желание
Хора;
Хора;

Брой мнения : 3669
Reputation : 0
Join date : 03.03.2012

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Аз съм тук! (Лия§Джейкъб - Здрач)

Писане by Сахара on Нед Май 20, 2012 12:29 pm

Shocked Shocked Shocked

--------------------------------------------------------------------------


Lovers need to know how to lose themselves and then how to find themselves again:


by Mark Pierre <33


avatar
Сахара
Член на института
Член на института

Брой мнения : 1180
Reputation : 1
Join date : 13.04.2012

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Аз съм тук! (Лия§Джейкъб - Здрач)

Писане by Марк Пиер on Нед Май 20, 2012 12:34 pm

Rolling Eyes Нещо не съм превела както трябва?

--------------------------------------------------------------------------
Изработено по идея на Чаровницата Сахара!!!


Светът е мой...Но ако те има тебе,
как пълно би било това сърце.

avatar
Марк Пиер
Водач#1
Водач#1

Брой мнения : 1823
Reputation : 1
Join date : 29.04.2012

Вижте профила на потребителя http://myheartstories.wordpress.com

Върнете се в началото Go down

Re: Аз съм тук! (Лия§Джейкъб - Здрач)

Писане by Марк Пиер on Нед Май 20, 2012 8:55 pm

Лудост по време на кладата
(първа половина)
Лия POV
Тази сутрин се събудих с усмивка на лицето. Не ми се вярваше, че в действителност съм привлечена от Джейкъб Блек. Израснала съм с него! Но той вече не бе малкия Джейк. А, сега ме караше да се чувствам толкова ... страхотно! Скочих от леглото и изтичах в банята. Аммммммм! Косата ми е като птиче гнездо! Как, по дяволите да я оправя, за да изглеждам добре за Джейк?
Завлякох се бавно обратно в стаята си, само за да устновя, че вече е дванадесет на обяд, дам, аз бях от поспаливите. По дяволите! Бях обещала на Джейк да му се обадя! Страхотно ... просто страхотно. Поне имах време чак до девет довечера, за да се приготвя за кладата. Изтичах надолу по стълбите, само за да видя как Сет ме гледаше със шантавата си огромна усмивка. Гах... това хлапе ме вбесяваше понякога.

"Какво става, задник?" изсъсках. Знам че съм по-голямата му сестра и не трябва да му говоря така но ... аз съм Лия Киъруотър все пак. "О, нищо, нищо. Само това че си ПАДАШ ПО ДЖЕЙК!" разсмя се той. Усещах как лицето ми почервенява като домат. По дяволите, тези емоции. "И?" попитах защитно. Наистина ли Лия? Това ли бе най-доброто, което успя да измислиш? Тръснах глава, надявайки се да прочистя мислите си.

"Нищо, просто ние мислехме, че вие двамата трябва да споделяте чувствата си само помежду си." Сет се усмихна. "Чакай, чакай ... Искаш да кажеш, че всички вие знаете, че ние се харесваме?", попитах със затаен дъх. Сет само кимна, а аз уж разсеяно и незаинтересовано продължих към хладилника.

"Виж при всеки ваш спор, ние очаквахме да приключи, като се награбите един друг." Бърбореше Сет. Завъртях очи и забърках смес за палачинки Обичам палачинки, много повече от гадните гофрети, не ме съдете. Веднага след като включих миксера, чух как Сет излиза. Защо излезе? Обикновено той дори се молеше да му направя палачинки ...

"Сет?" викнах, но не получих никакъв отговор. "Не искаш ли п..." Замълчах и се обърнах, само за да видя самодоволния Джекъб. Подскочих и ахнах.Значи това бе причината Сет да излезе ...просто страхотно! Джейк ме гледаше отбелязвайки всяко мое движени и се приближи бавно. Прималя ми, когато наведе лице към моето. Дишай, Лия! ДИШАЙ! Изкрещях на себе си.

Джейк доближе устни до ухото ми и вече чувах всеки негов дъх. "Забрави да ми се обадиш.", дрезгавия му шепот ме докосна по ухото. Притаих дъх, когато езика му премина по ушната ми мида. Изхленчих лекичко в момента в който устните му засмукаха чувствителната зона зад ухото ми. "Ще трябва да те накажа за това Киъруотър " издиша той.

Искаше ми се просто да разкъсам дрехите му. По дяволите, Джейк ме караше да полудявам! Той обви ръце около кръста ми и ме бутна назад към печката. Точно в този момент забелязах, че палачинката ми загаря.

"По дяволите!" промърморих, опитвайки се да се измъкна и да спася горката палачинка. А, той просто се засмя в ухото ми, наблюдавайки резките ми движения. "Не виждам на какво се смееш, Джей. Това беше твоята палачинка" изсъсках ядосано, виждайки колко не му пука въобще усетих как ръцете му се стягат около мен. "Нямам нищо против, така или иначе обичам прегорели палачинки като мен." (игра на думи на английски с black pancakes и фамилията на Джейк, не успях да го преведа много правилно) , завъртях очи. Оставаше си същия, стар дразнещ Джейк.

"Както и да е! Просто седни ей там и изчакай да приключа." побутнах го, а той само се засмя нежно в ухото ми и кимна. "Както кажеш, бейби" прошепна целувайки устните ми едва. Кой да предполагаше, че Джейк може да има нежна страна? Преди дори да успея да успокоя сърцебиенето, той отиде и седна на дивана. Сет слезна по стълбите и не пропусна да забележи тежкото ми дишане. "Сериозно Джейк, какво точно правихте вие двамата тук?", пошегува се той.

Смръщих се срещу брат ми и се обърнах обратно към палачинките. С великолепния си слух, можех да чуя всичко, за което двамата си говореха. Предимно за спорт ... скуууууууууучно! Скоро успях да направя 25 палачинки за Сет, най-малко 34 за Джейк и 10 за себе си. Върколаците трябва да се хранят по много!

"Човечееее, натъпках се!" мрънкаше Сет, когато приключихме и се настанихме на дивана.Тогава Куил, Клер, Ембри, Пол, Джаред, Стейси, и Лола нахлуха у дома (Ембри е със Стейси Пол се среща с Лола. Куил си е с Клер) "Какво става, момчета?" изкрещя Пол още от вратата. И тримата махнахме оттекчено в знак, че гледаме телевизия."Значи всички ще ходим на плажа довечера?" попита Лола.

Извъртях очи. Наистина тя е хубаво момиче, но имаше от онези дразнещи гласове, които звучаха като цвърчене на птички. Толковаааааа момичешко! Всеки от нас просто кимна. "Май само Сет е без момиче за довечера?" Попита Пол със самодоволна усмивка.

Само защото Лола каза "да" на него, той се мислеше за голяма работа. Пълен задник! Всички останали само завъртяха очи и пренебрегнаха въпроса му. "Всъщност момичето ми, ще ме чака направо на плажа." Сет се ухили. А ние го изгледахме шокирано. "Наистина?" аз почти се задавих. Брат ми кимна енергично. "И нейното име е Каси Джонсън", Пол изхълца при тези думи и всички ние се обърнах към него.

"Приятел не си ли чувал за мъжкия кодекс? Много добре знаеш че я харесвам!" Пол се разкрещя ядосано. Сет просто се обърна и тръгна към стаята си хладнокръвно. "Това хлапе е моят Герой." Прошепна Джейк в ухото ми. В този момент всички се извъртяха към нас и забелязаха ръката на Джейк отпусната на рамото ми. "Вие двамата най-накрая се събрахте, а?" засмя се Ембри. Изчервих се и скрих лицето си в рамото на Джейк. По дяволите, наистина започвах да се размеквам.

Джейк се ухили голямата си шантава усмивка на момчетата, а аз просто завъртях очи. "Не е чудно, че Джейк не обръща внимание на всички онези момичета в училище. Той просто е твърде зает с мисли за Лия." присмя се Куил. Изръмжах и игнорирах смеха им. "Просто ги игнорирай. Знаеш много добре, че искам само теб." Шептеше ми Джейк в ухото изпращайки сладки тръпки по цялото ми тяло.

"Изчакай само Сам да види малката си Лий-Лий." прошепна Пол към Ембри. Дишането ми сякаш спря и очите ми потърсиха тези на Джейк. Какво ли ще каже, Сам? Джейк просто игнорираше думите им, сякаш не ги чуваше и продължаваше да си говори с Куил, за някакви тяхни неща. Направих като него - игнорирах ги и се заговорих с Клер.

"Така, а кой ще донесе пиенето?" изведнъж изтърсих аз и всички те ме изгледаха и се разсмяха. Харесва ми да пия ... не ме съдете! "Аз ще правя коктел от 5 различни питиета, харесва ли ти идеята Лия?", попита усмихнато Пол, аз само кимнах и скочих. "Вече е 5 часа, така че аз трябва да се оправям за довечера." казах аз бягайки към стаята си.

Скоро чух,как всички напускат къщата, грабнах една кърпа, сутиен и бикини и се мушнах в банята. Взех си дълъг душ и точно да изскоча от душ кабината, когато видях Джейк, беше точно там и ...пикаеше.
Вика ми бе толкова силен, че вероятно съм събудила и мъртвите. "Какво правиш тук?" Той се извъртя и се изкиска. "Трябваше да пикая. Какво друго да правя тук?" Ухили се с онази широка глупава усмивка той.

Поклатих глава изчервявайки се. "Добре, тъй като ти си тук, би ли ми подал хавлията" почти му заповядах. Подадох ръката си и зачаках да усетя пухкавия плат. Все още нищо! "Ехооо? Кърпата!" Изкрещях на Джейк. Измъкнах главата си отново от душ кабината, само да го видя, че е още там просто взирайки се в мен. "Какво?" смръщих се аз. Мразя, когато хората се взират в мен. "Защо не излезеш сама да си я вземеш Лий-Лий?" ухили ми се насреща.

--------------------------------------------------------------------------
Изработено по идея на Чаровницата Сахара!!!


Светът е мой...Но ако те има тебе,
как пълно би било това сърце.

avatar
Марк Пиер
Водач#1
Водач#1

Брой мнения : 1823
Reputation : 1
Join date : 29.04.2012

Вижте профила на потребителя http://myheartstories.wordpress.com

Върнете се в началото Go down

Re: Аз съм тук! (Лия§Джейкъб - Здрач)

Писане by Сахара on Пон Май 21, 2012 7:22 am

Ххахаха! Залях се от смях на главата Laughing очаквам другата част с нетърпение... Хахахаха Laughing

--------------------------------------------------------------------------


Lovers need to know how to lose themselves and then how to find themselves again:


by Mark Pierre <33


avatar
Сахара
Член на института
Член на института

Брой мнения : 1180
Reputation : 1
Join date : 13.04.2012

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Аз съм тук! (Лия§Джейкъб - Здрач)

Писане by Жасмин - Лунното сияние on Пон Май 21, 2012 7:38 am

Прочетох последните две и вече не се чудя как Сахара написа онзи пост снощи... .... Не мога да мисля - прекалено много кръв в мозъка ми е събрана Very Happy Пък Джейк, какво да кажа - харесвам тази негова страна, все така арогантен си остана, нов това му е чара.
Марк, баща ти наистина е пич, щом само е повдигнал рамене като е видял какво превеждаш Very Happy

--------------------------------------------------------------------------

By Taylor
"-Каквото и да си физически-каза
той,-момиче,момче,силна,слаба,болна или здрава...всичко това няма
значение.Важно е това,което е в сърцето ти.Ако душата ти е на воин,значи
си воин.Всичко друго е стъкларията,от която е направена лампата.Но ти
си светлината вътре." - "Ангел с Часовников механизъм",Касандра Клеър

Spoiler:


by: Skye. ^^
avatar
Жасмин - Лунното сияние
Душа;
Душа;

Брой мнения : 664
Reputation : 2
Join date : 12.05.2012

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Аз съм тук! (Лия§Джейкъб - Здрач)

Писане by Марк Пиер on Пон Май 21, 2012 12:34 pm

Лудост по време на кладата
Втора половина

Завъртях очи, той много добре знаеше, че няма да излезна гола да си взема хавлията. "Просто ми я подай, за да мога да ида и да се облека!" вече се ядосвах. Може би щеше да усети твърдостта в гласа ми и да спре да си играе. Джейк се ухили и седна на капака на тоалетната чиния. "Смятам, че е най-добре да излезеш и да я си я вземеш сам.", предложи сладко. Изръмжах високо и се опитах да достигна с ръка до закачалката зад него.

"Добре, ще ти я подам ... ако ми се помолиш" Буквално изръмжах в лицето му при това предложени, не виждаше ли ядосаните отблясъци в очите ми, по дяволите! "Джейкъб подай ми проклетата хавлия и върви на майната си!" разкрещях се от безсилие, а той просто си седеше там и гледаше в мен, без да трепна. "Моли ме, Лий-Лий, моли ме." Дрезгавия му шепот ме накара да почувствам топлина между бедрата си. Да, сега вече имах нужда от още един душ.

"Джейк , дай ми я.", Казах смирено, не бях в настроение за такива игри, не разбираше ли, че ми е нужно време да си избера секси облекло за довечера и то заради него? "Ако бе направила това, което ти казах, до сега да бе излязла изпод душа", промърмори играейки си с хавлията ми. Протегнах се, опитвайки да я сграбча, но без успех, беше по-бърз и я скри зад гърба си преди да успея да я достигна.

"Просто го направи Лия и така ще си спестиш малко време.", продължаваше да ме дразни, а аз се замислих да му предложа една игра, за да си взема хавлията. "Какво ще кажеш за една бърза игра?" попитах насърчително.Очите му се оживиха в миг и аз знаех, че вече е готов да играе. "Каква?",попита ме подозрително. "Ще ти задам въпрос, ако отговориш правилно, аз ще изляза и сама ще си взема хавлията, ако сгрешиш то ти ще ми я подадеш."

"Добре, питай!" след кратък размисъл, каза твърдо той. Замислих се за миг, за да подбера най-добрия въпрос и тогава той сам изскочи в главата ми. "OK. За каква кола мечтая?" усмихнах се самонадеяно, никога на никой не бях казвала, че обожавам неговата кола, малкия фолксваген Заек, който винаги бе изпълнен с неговия горски аромат, просто обожавах да се возя с него. Можех да съзра разочарованието в очите му.

"Предаваш ли се" изсмях се аз, а той само ме погледна и се ухили. "Не, знам коя е любимата ти кола" изсмя ми се на свой ред. Преглътнах. Дали наистина знаеше? Преглътнах отново звучно и кимнах в знак, че очаквам отговора му. "Ферари?", попита ме с надежда в гласа. Разсмях се облекчено и поклатих отрицателно глава. "Дай ми кърпата." бях доволна от победата. Със смутена усмивка той ми подаде накрая хавлията. В крайна сметка излезнах загъната в меката кърпа. Обърнах се към огледало и започнах да разресвам мократа си коса, когато усетих топлите му ръце на кръста си и потръпнах.

"Знаех си, че трябва да заложа на Заека". прошепна в ухото ми и ме целуна изотзад по врата. Почти изхленчих на глас, когато той се обърна и излезе през вратата. Защо си тръгна сега?
Събрах някак мислите си и се върнах в стаята си, за да се приготвя, бях изгубила поне един час в спорове с Джейк в банята. Сериозно хора, сигурна съм, че той просто обожава да ме ядосва.

Погледнах часовника - 08:30? Сериозно? Как ще успея да се облека в най-секси дрехите си, сега? Разрових целия си гардероб търсейки най-подходящите за случая дрехи и когато успях вече бе 8.53. По дяволите!Ще закъснея толкова много! Пиенето определено ще свърши докато се замъкна!

Изтичах надолу по стълбите, оглеждайки се за Сет. По дяволите, сигурно е тръгнал вече, за всеки случай надникнах в стаята му, определено го нямаше. Е, в крайна сметка ще трябва да тичам до плажа. Точно когато излезнах от врата, готова да тръгвам, Заека изскочи сякаш от нищото. "Нуждаеш ли се от превоз?", Ухили ми се Джейк от вътре, завъртях очи и просто се качих.

"Благодаря ти, ако не беше ти щеше да ми се наложи да тичам до там." Той се засмя и кимна към мен. "И да съсипеш секси дрехите си? Няма начин да го допусна." усмивката му вече бе толкова самонадеяна, че аз се изчервих и благодарих на Бога, че е тъмно.

Съвсем скоро бяхме на плажа, само за да открием, че Куил вече е пиян и беше превъзбуден от представата за порасналата Клер. Слава богу, че тя растеше, а той не старееше, защото това би било много странно в противен случай! С Джейк се приближихме до огъня, вземайки се по една бира. Съвсем скоро започнах да изпитвам опиянението.

След около 3 бири, 7 шота текила, и 2 шота на НЕ-ЗНАМ-СИ-КАКВО! (така нарекох коктейла, който Пол изфабрикува), аз бях напълно пияна. Свлякох се по гръб на пясъка и се загледах в звездите. Скоро почувствах топлина да обгръща раменете си, когато извъртях глава срещнах очите на Джейкъб Блек. "Хей, Джейки!" изписуках развеселено. Той се засмя и легна до мен. "Ммм не го ли чувстваш прекрасно?" простена той и протегна ръце си.
Ръката ми се зарови в косата на Джейк, карайки го да стене отново. "Изглежда тук някой се е превъзбудил", прошепна до ухото ми. Почувствах как гнева ме обзема.

"Млъкни, Джейк.", ударих го пиянски, той в миг ме бутна назад и аз паднах по гръб, блъскахме се и се бутахме, докато аз не се озовах под него с хванати ръце над главата ми. Останахме така, за да успокоим дъха си, но скоро усетих нещо твърдо срещу бедрото ми. "Джейк ... възбуден ли си?", попитах тихо, макар че това всъщност бе по-скоро твърдение от колкото въпрос. Той издиша шумно и само кимна.

Изстенах толкова силно, че бях сигурна, че останалите са ме чули. Всъщност въобще не ми пукаше. Джейк се взря в очите ми за толкова дълго, че аз отново почувствах яда в себе си. "Джейкъб, защо, по дяволите, се вз-" Не ме остави дори да довърша изречението си. Устните му сграбчиха моите и единственото което можех да произнеса бе стон. Чувствах се толкова добре, а устните му бяха толкова дяволско меки. Усещах ръцете му как тичат по бедрата ми, а езика му да танцува с моя. И съвсем скоро ние станахме просто една стенеща купчинка на пясъка.

"Лия и Джейк вземете си стая!" Изкрещя Лола, бягайки от Пол на някъде. Само завъртях очи и продължих целувката. "Искаш ли ме?", попита дрезгаво. Надигнах несъзнателно глава, когато той захапа меката част на ухото ми. Бих се заклела, че той притежава книга точно обозначаваща слабите ми места! Изстенах силно, когато усетих ръката му, която се приближаваше все повече до моето специално място. "Мммм Джейк, по-близо." простенах, когато облиза врата ми.

"ЛИЯ!" чух познат глас да ме вика. С Джейк спряхме за минута и извъртяхме очи нагоре, само за да видим Сам. "Сам?" Изтръпнах. И двамата с Джейк скочихме на крака и се вгледахме в крещящия ядосано Сам. "Ка..какво правиш ту..тук?" Промърморих. Сериозно не съм особено способна да говоря ясно, когато се напия. "Емили забеляза огъня от нас и слезнах, за да видя какво става", обясни вече делово той. Извъртях очи. Тъпата Емили! "Е, както виждаш, никой не прави нищо лошо, така че просто си вър..." този път Сам ме прекъсна.

"Значи ти и Джейк, така ли?", изсъска срещу мен. Преглътнах и просто кимнах поглеждайки крадешком към Джейк. Неговите очи се бяха заковали върху Сам, без да мига. "Добре тогава, просто се подготви за разочарование.", каза Сам твърдо. Ококорих се срещу него. Как може от всички хора на планетата точно той да ми говори за разочарование?

"За какво разочарование говориш, за това когато ме заряза заради проклетата ми братовчедка?" развиках се аз. Погледа му минаваше от мен на Джейк и после пак на мен. "Просто се опитвам да те предпазя Лий-Лий.", смирено отвърна Сам. Направих крачка, към Джейк и го погледнах. "Какво ще се случи, когато Джейкъб бележи, както стана с мен? Ти пак ще си с разбито сърце."

Просто поклатих глава и тръгнах да се отдалечавам. Не исках да чувам доводите му. Точно той бе последния човек, който имаше право да говори за белязване пред мен. "Тръгвам си.", извиках и видях как Джейк тръгва след мен. Качихме се в колата в пълна тишина.

"Моля те, би ли казал нещо?" гласа ми бе умолителен "А, какво ще стане, ако наистина го направя?", прошепна смутено той, погледнах го въпросително. "Какво ще стане ако наистина бележа някой друг и това те нарани?", попита несмело той, гледайки ме в очите. Изглеждаше така, сякаш ... го е грижа. Сякаш не искаше да ме наранява, за нищо на света. "Джейк, нека ... нека просто... да живеем за настоящия момент ... моля те." примолих се, галейки рамото му.

Той въздъхна и поклати глава. "В никакъв случай не искам да те нараня, както той го направи преди", Кимнах разбиращо и целунах врата му "Знам това, но какво ще кажеш сега точно, да идем у вас и да продължим заниманието си, което прекъснахме преди малко!?" измърках нежно в ухото му. Джейк извърна леко глава, за да успея да стигна до устните му... Вече бях мокра...

Джейк завъртя ключовете и Заека запали с ръмжене... насочихме се към дома му.

--------------------------------------------------------------------------
Изработено по идея на Чаровницата Сахара!!!


Светът е мой...Но ако те има тебе,
как пълно би било това сърце.

avatar
Марк Пиер
Водач#1
Водач#1

Брой мнения : 1823
Reputation : 1
Join date : 29.04.2012

Вижте профила на потребителя http://myheartstories.wordpress.com

Върнете се в началото Go down

Re: Аз съм тук! (Лия§Джейкъб - Здрач)

Писане by Сахара on Пон Май 21, 2012 1:27 pm

Хаха, значи следващата глава е... да... Laughing Сам, Сет, аз леко обърках имената на брата и бившия, ама се поправих! Браво, Марки, справяш се чудесно с превода!

П.с.:Жасмин, поста ми от снощи няма нищо общо с главите тук; когато го писах, не бях прочела новата глава, мисля... Very Happy така че грешни са предположенията ти.

--------------------------------------------------------------------------


Lovers need to know how to lose themselves and then how to find themselves again:


by Mark Pierre <33


avatar
Сахара
Член на института
Член на института

Брой мнения : 1180
Reputation : 1
Join date : 13.04.2012

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Аз съм тук! (Лия§Джейкъб - Здрач)

Писане by Жасмин - Лунното сияние on Пон Май 21, 2012 3:20 pm

Ах, сакън ако не се намеси Сам...аз нямах проблем с имената, но той ме ядоса. Пфф да си беше стоял и да не се беше намествал - тя вече не е негова грижа и точно той не е човекът, който ще й казва с кой и кога!
Иначе другата глава...ще я чакаме ....

--------------------------------------------------------------------------

By Taylor
"-Каквото и да си физически-каза
той,-момиче,момче,силна,слаба,болна или здрава...всичко това няма
значение.Важно е това,което е в сърцето ти.Ако душата ти е на воин,значи
си воин.Всичко друго е стъкларията,от която е направена лампата.Но ти
си светлината вътре." - "Ангел с Часовников механизъм",Касандра Клеър

Spoiler:


by: Skye. ^^
avatar
Жасмин - Лунното сияние
Душа;
Душа;

Брой мнения : 664
Reputation : 2
Join date : 12.05.2012

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Аз съм тук! (Лия§Джейкъб - Здрач)

Писане by Марк Пиер on Пон Май 21, 2012 4:51 pm

В къщата на Джейк!
Лия, POV
Пристигнахме в дома му за по-малко от десет минути. Ръцете ни се разхождаха по телата на другия, карайки ни да тръпнем от тези докосвания. Чуваха се само стенанията ни между дългите целувки, които прекъсвахме, само за да си вземем дъх. "Искам те толкова много, Лия." шептеше той, докато целуваше кожата зад ухото ми. Успях само да кимна и изписках като малко момиченце, когато той ме вдигна на ръце. "Под душа. Сега!", заповяда Джейк. О, да всемогъщия Алфа! Обичам го, когато се държи като секси и строг Алфа.

Продължих да целувам врата му, докато стигнем банята. "Имам нужда от душ.", Заяви той и хвърли ризата си. Заклевам се, ако не се държах, щях да припадна, когато пусна ризата си на пода. Гърдите му бяха така примамливо горещи. "Секси, хах?" Той се изсмя и тръгна към мен. Притаих дъх когато пъхна ръцете си под блузата ми. "Майната ти, Джейк." промърморих едва. Съблякох блузката си и чух как той едва си пое въздух.

"Лия", издиша той, а ръцете му сграбчиха бедрата ми. Проклети панталони и шибан начин по какъвто Джейкъб успя да ме сложи да седна на мивката. Веднага след като бях настанена върху порцелана усетих отново най-вкусните устни да се сключват около моите. "Били?" прошепнах до устните му. "Няма го, на риболов е. Ще отсъства две седмици." Джейк шептеше докато смучеше врата ми. Изстенах удовлетворена. "Ммм сестра ти?" изписках, когато ме ухапа по шията.

"С гаджето си е.", каза разкопчавайки дънките ми. Ръцете ми го галеха по корема, докато той се опитваше да свали дънките ми. "Лия, караш ме да се чувствам толкова добре..", изстена той, усмихнах се в отговор и накрая вече бях освободена от дънките си. "Без сутиен?" Джейк се засмя. Кимнах усещайки големите му ръце как обхващат гърдите ми. "Толкова перфектно.", промърмори точно, преди да засмуче лявата. Извих гръб, а той засмука по-силно и облиза зърното ми докато се втвърди.

Чувствах бикините си подгизнали вече. Ръцете на Джейк обходиха тялото ми, докато не завършиха между краката ми. "Mмммм по-близо моля те." умолявах и зивъртах бедра, така че ръцете му да се преместят там, където имах нужда от тях. Джейкъб ухапа зърното ми, карайки ме да скимтя и стена по-силно. Пръстите му се провряха под ръба на бикините и аз чух стенанието му. "Харесва ли ти това?", измърмори той. "Не ми е достатъчно." Издишаха аз.
"Добър отговор." Изръмжа и скъса бикините ми, освобождавайки ме от тях. Разтворих бедрата си и усетих хладния въздух да ме докосва до най-горещото ми място.

"Виждам, че вече си мокра" Джейк се усмихна и прокара пръстите си между срамните ми устни. По-близо, по дяволите! Стиснах здраво краката си, надявайки се така да увелича триенето на чувствителната си област. Джейкъб ме погледна в очите и ми изсъска. "Отвори си крака.", заповяда. Подчиних се безпрекословно и разтворих крака, без да свалям поглед от него. Прехапах устните си почти до кръв, за да сподавя стона си, когато той продължи да прокарва пръсти по срамните ми устни.

"По дяволите, толкова си мокра" стенеше той, наведох се и го целунах по биципса, тогава забелязах, че е все още с панталона. "О, ти си все още облечен." Промърморих недоволно аз. Проследявайки погледа ми той само се засмя. "Смятам веднага да променя това." казах опитвайки се да разкопчая колана му... И изведнъж почувствах двата му пръста, как се плъзват в мен.

"О, по дяволите!" скимтях извивайки гръб, чак докато гърдите ми не срещнаха неговите "Толкова си мокра за мен, Лия." говореше ми докато пръстите му бързо излизаха и влизаха отново в мен. "И миришеш толкова добре, Лий-Лий". Той прошепна в ухото ми и засмуква кожата под него. Разтворих бедра още повече, така че в момента той можеше да направи всичко, което си пожелае.

И когато бях ейййй толкова близо ... той извади пръстите си. Изхленчих и отворих очи, само за да видя най-възбуждащото нещо, което бях виждала някога. Той бе засмукал пръстите си. "Дяволите да те вземат, Дежйк." едва изстенах. Дръпна ме от мивката и бях силно изненадана, че въобще успях да се задържа на краката си. Изваждайки пръстите от устата си, той ми се усмихна. "И си добра и на вкус." с въздишка той поднесе пръстите си към моята уста.

Свободната му ръка ме притисна към тялото му, двата му пръста вече бяха до устните ми. Погледнах го в очите и видях единствено и само страст. "Отвори." заповяда и аз нямаше как да не откликна. Отворих уста и усетих вкус, който не бях опитвала никога преди. Гледах го право в очите докато облизвах старателно всеки от пръстите му. "Дяволите да те вземат, Лия!", промърмори той, след като приключих. Бързо разкопчах дънките му и най-накрая успях да ги сваля.

"Ела тук", казаха съблазнително, като влезнах под душа. Джейкъб ме последва събувайки боксерките си. Гърба ми се опря в студените плочки на душ кабината. Начина по който ръцете му опипваха тялото ми, ме караше да усещам как ставам все по-мокра и топла и бях абсолютно сигурна, че той усеща всичко това .

Той повдигна брадичката ми и облиза устните ми, а после се загледа в гърдите ми, наведе глава и отново захапа зърното ми. Отметнах глава назад и изстенах силно, докато той смучеше и хапеше. "Джейк, моля те." Прошепнах тихо. Той просто се прехвърли на другата ми гърда и вдигна бедрото ми на кръста си.

"Молиш ме за какво, Лий?" попита, продължавайки да си играе със зърното ми. Сграбчи косата му, опитвайки се да го преместя по към мен. "Джейк" простенах. "Лия?", простена имитирайки ме. "Кажи ми какво искаш.", Прошепна той дрезгаво в ухото ми. Залюлях бедрата си, опитвайки се да се наглася по близко до члена му, но той просто мръдна в страни. Хапех устните си почти до кръв, опитвайки се да го помръдна и да го наглася правилно.

Това не бе онази самонадеяна усмивка, която ме караше да го ударя, напротив това бе най-най секси самонадеяна усмивка, която бях виждала. И точно тази усмивка ме караше да се чувствам още по-готова за него.

"Не молиш, не получаваш!", изръмжа той и подпря бедрата ми така, че не можех да мърдам повече. "Джейк, искам те в мен! Моля те!,"изкимтях когато той пусна бедрата ми, така че да мога да ги движа. "Какво точно казваш, бейби?", дразнеше ме той, докато прокарваше еректиралия си член по клитора ми. "Чукай ме, Джейк." наредих остро. Имах от него сега!

"Молиш ли ме?", попита той, продължавайки да ме дразни. Аз кимнах и затворих очи. "Кажи го! "нареди ми. Казах го съвсем тихо и почувствах, как той навлиза бавно в мен. Обгърнах го с ръце и крака, опитвайки се да го приближа максимално до себе си. Той спря за минута, за да мога да свикна с размера му. Съвсем скоро аз мръднах с бедра, за да му покажа, че съм готова да усетя движението му в мен. По дяволите, чувствах се толкова добре!

"Добро момиче.", прошепна точно преди да ме целуне. Темпото ни ставаше все по-бързо и задъхано, едва успях да извикам. "О, о, давай Джейк!" Простенах, когато той достигна до G-точката ми. Бях толковааааа близо. "Лий." Джейкъб изстена и целуна врата ми. "По-бързо!По-силно" виках почти в несвяст. Притисна ме и сякаш влезна още по-дълбоко в мен. "О, Джейк!" изкрещях, когато почувствах, че съм близко до връхната си точка. "О, моля те! Толкова съм близко! Толкова близо!" стенех във врата му.

Прехвърли цялата ми тежест на едната си ръка, а с другата замасажира клитора ми. Извих гръб и свърших сякаш ми е за послено, доакто се опитвах да си поема въздух усетих как Джейк свършва в мен. Свякахме се на пода в душ кабината, двамата заедно. Скоро след като възстановихме дишането си, той спря водата и ме занесе в леглото си.

"Джейк." Въздъхна сгушена на гърдите му. "Хм?", "беше ... невероятно." казах, целувайки рамото му. "Ти също, бейби ... ти също.", Каза той и се прозя. Аз също се прозях и се присламчих, още по-близо до него. "Нали няма да забрави всичко това?" попита той. Погледнах нагоре към него и поклатих отрицателно глава. "Никога. Това бе най-невероятната нощ в живота ми. Сериозно!", добавих тихо. Той ме издърпа за една последна целувка и заспахме в уюта на неговата стая.

За първи път превеждам нещо толкова мръснишко, така че съжалявам, ако не съм успяла да предам всичко точно.--------------------------------------------------------------------------
Изработено по идея на Чаровницата Сахара!!!


Светът е мой...Но ако те има тебе,
как пълно би било това сърце.

avatar
Марк Пиер
Водач#1
Водач#1

Брой мнения : 1823
Reputation : 1
Join date : 29.04.2012

Вижте профила на потребителя http://myheartstories.wordpress.com

Върнете се в началото Go down

Re: Аз съм тук! (Лия§Джейкъб - Здрач)

Писане by Роуд Дръзкото Желание on Пон Май 21, 2012 5:06 pm

blush

--------------------------------------------------------------------------
You're my sweet nightmare in nights
Извини,что делить нам нечего
Позвони, только не отвечу я.
Вспоминай то о чём мечтали мы,
Вспоминай, как любовь прогнали мы.
avatar
Роуд Дръзкото Желание
Хора;
Хора;

Брой мнения : 3669
Reputation : 0
Join date : 03.03.2012

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Аз съм тук! (Лия§Джейкъб - Здрач)

Писане by Жасмин - Лунното сияние on Пон Май 21, 2012 5:11 pm

Embarassed Предала си всичко....много описателно, не мога да си представя как е в оригинала, но само от превода ме хваща срам някой да не надникне над рамото ми Very Happy

--------------------------------------------------------------------------

By Taylor
"-Каквото и да си физически-каза
той,-момиче,момче,силна,слаба,болна или здрава...всичко това няма
значение.Важно е това,което е в сърцето ти.Ако душата ти е на воин,значи
си воин.Всичко друго е стъкларията,от която е направена лампата.Но ти
си светлината вътре." - "Ангел с Часовников механизъм",Касандра Клеър

Spoiler:


by: Skye. ^^
avatar
Жасмин - Лунното сияние
Душа;
Душа;

Брой мнения : 664
Reputation : 2
Join date : 12.05.2012

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Аз съм тук! (Лия§Джейкъб - Здрач)

Писане by Марк Пиер on Чет Май 24, 2012 9:40 pm

На следващия ден!

Лия, POV
Събудих се от слънчевия лъч, който грееше в очите ми. По дяволите, главата ме цепи! Изпъшках и посегнах да разтрия челото си. Колко бях изпила снощи? С усилие на волята се опитах да се надигна, но нещо тежко ме задържаше легнала. Какво, по дяволите? Завъртях очи надолу, само за да видя най-възбуждащата гледка ...
Лежах на гърдите на Дежйк, а той бе обвил ръце около мен. "Аууу" простенах и леко го целунах по рамото. Той потрепна и изстена. "Поспи още." прошепнах тихо. Ръцете му се стегнаха и миг след това се озовах под него. Погледнах нагоре,за видя очите му, които ме гледаха мило. "Добро утро", промърмори той и целуна врата ми. Само кимнах и наклоних глава, за да може да достигне до устните ми по-лесно. Целувахме се около двадесет минути нежно, докато болката в главата ми не напомни за себе си.
"Грррр, шибаната ми глава ме убива." простенах между целувките. Джейкъб се усмихна сладко и отново целуна челото ми. Аз му отвърнах със същата сладка усмивка и го погледнах въпросително. "Какво?", Попита той. Защо въобще бях при Джейк в крайна сметка? "... Знам, че ще прозвуча, като най-големия задник в момента, но ... какво правя .. в твоето легло?" - тихичко попитах без да го гледам в очите. Джейкъб само изсумтя и се загледа в мен.
"Знаех си, че си пила много, но не чак толкова, че да загубиш паметта си.", усмихна ми се той, изчервих се, но продължих да чакам отговора на въпроса си. "Добре ... това ще е доста трудно за обяснение." промърмори той. "Колко пих?", попитах. "По дяволите, спомни си де.", ядоса се и се претърколи, така че да легне до мен. "Ще ми кажеш ли какво стана или не?" притиснах го аз, сутрин винаги бях раздразнителна.
"Ами ... би било по-лесно, ако ти покажа, вместо разкажа ...", онази секси усмивка пак заигра на лицето му. Кълна се, почувствах как се подмокрям за секунда. Изръмжах и се завъртях към него, за да поема устните му с моите. Неговите устни бяха дори по-нетърпеливи от моите. Въздъхнах тежко и засмуках езика му в устата си. По дяволите, това ме ме караше да се чувствам толкова добре! Изстенах обвивайки кръста му с крак "Може ли да ми покажеш сега?" Извих се когато устните му слезнаха по врата ми. "Мхммм", измърмори той оставяйки мокри следи по пътя на устните си. Издишах рязко, когато едната му ръка сграбчи гърдата ми и започна да я мачка.
"Джейк ръцете ти са толковаааа горещи." простенах аз, а той сключи устни около зърното ми, усетих как ме захапва със зъби и извиках. "Джеееейк" стенех и извивах гръб под ласките му. "Достатъчно ли ти е?" погледнах го и се нацупих на дразненето му, поклатих отрицателно глава "Искаш ли ме?", шепота му се разнесе в ухото ми, успях само да кимна.
"Колко ме искаш?" - изръмжа той в ухото ми. Усещах как възбудата ми се стича по бедрата ми, грабнах ръката му и я преместих нагоре от вътрешната страна на бедрото си, чак до центъра на възбудата ми. "Ти ми кажи." издишах тежко и чух стенанието му. "Лий, толковааааа си мокра.", простена той и ме преобърна, лягайки върху мен. Наистина обичам тази страна на Дежйкъб.
"Заради мен ли си мокра?" ръмжеше той, докато разтриваше клитора ми с пръсти. Изскимтях, когато отдръпна ръката си. "Отговори ми", Джейк ми заповяда и стисна клитора ми между двата си пръста, което ме накара да викам от удоволствие. "Даааааааа, Джейк." изскимтях, а той доволен от отговора ми, проникна в мен с два пръста.Стенех от удоволствие, докато се движех заедно с пръстите ми, той добави трети и стенанията ми се превърнаха във викове.
"Джейк." въздъхнах и се опитах да задвижа ръката му по-бързо. "Толкова мокра, по дяволите" мърмореше той, хапейки рамото ми. "По-силно, моля." молех се, докато се опитвах да намеря члена му под чаршафа. Когато го намерих, той вече бе готов и напълно твърд. Обхванах го с пръсти, а Джейк започна да се движи напред назад. Погледнах нагоре в черните му очи, те бяха пълни с похот и страст, а това ме караше да стена от удоволствие.
Започнах да движа ръката си бавно нагоре надолу и видях как по главичката му се появява предеякулационна течност. Толкова многоо исках да се наведа и да го оближа. "Опитай го!" прошепна Джейк сякаш прочел мислите ми, извади пръстите си от мен и аз изхленчих тъжно и недоволно. Погледна ме право в очите и вдигна пръсти към устата си, затвори очи и простена. Кълна се, започнах да се овлажнявам ... отново!
"И вкусна на всичкото отгоре." усмихна се той, карайки ме да се изчервя. Задвижих ръката си по-бързо, Джейк отметна глава назад и застена. Пропълзях нагоре без да го пускам и започнах да го целувам от врата надолу по корема. "Тооолкова си горещ.", прошепнах и забелязах как се усмихва, дяволско секси. Достигайки до ерекцията му, аз ахнах. Побрала съм цялото това нещо? "Мамка му, Джейк!" простенах гледайки го. Той се засмя и вдигна рамене. "Благословен" издиша едва едва, той. Завъртях очи на арогантността му и го целунах по главичката.
Изстенах силно и поех цялата му главичка в устата си. Боже, той бе божествен на ... вкус. Поемах още и още от него, докато топките му се приближаваха към гърлото ми. (Има се предвид от външна страна на гърлото) "По дяволите, Лия!" Джейк издиша шумно и задвижи хлъбоцитите си, а аз задвижих главата си нагоре надолу, за да му доставя още по-голямо удоволствие.
Чувствах пениса му толкова голям в устата си! Направо бях учудена, че успях да го налапам. Скоро синхронизирахме неговите тласъци с движението на моята уста. По резките му тласъци разбрах, че той е много близо до края. "О, Лий, аз ще... ще... свърша" не му разреших да свърши, защото бързо дръпнах главата си от него, а той ме погледна с оня поглед на разочаровано кученце. Копнеех да го опитам, но не исках той да свърши ... не и извън мен.
"Не искам да свършваш преди да влезеш в мен." изръмжах и нагласих члена му на входа си. Той вдиша дълбоко и ме завъртя, така че той бе отгоре вече. "Какво те кара да мислиш, че ти решаваш?", попита ме дрезгаво. Това ме накара да се превъзбудя още повече, опитвах се . Изтръпнах опитвайки се да запазя мислите си. "Мислех, че ти искаше да опресниш паметта си Лий-Лий" Джейк прошепна в ухото ми, изстенах и се опитах да го притисна с бедрата си към мен.
"Джейк, моля те!" надигнах тялото си към него. Той само се засмя и навлезе рязко в мен. "О, по дяволите!" крещях, докато той влизаше все по-бързо и рязко в мен. Дали той имаше бегла представа, как ме кара да се чувствам!?. "По-бързо, моля те!" продължавах да крещя, но той изведнъж спря рязко, погледнах го с широко отворени шокирани очи.
"Какво? Защо спр-" дори не успях да завърша, когато чух гласа му. "Моли ме, Лия." прошепна "Какво?" - попитах аз, опитвайки се да успокоя дишането си. "Моли." заповяда ми. По-дяволите, Алфата в него го правеше дори още по-секси. "Моля те, Джейк искам те." признах си и дори успях да го погледна с големи умоляващи, сърнешки очи.
"Още". изръмжа той докато поемаше лявата ми гърда в устата си. Изстенах и извих гръб назад, за да му е по-удобно. "Моля! Моля те чукай ме Джейк!" Почти му изкрещях аз. "Не" промърмори "Няма да те чукам, Лия". твърдо каза той. Погледнах го за обяснение...
"Не. Ти не си просто момиче за секс, Лия, аз искам да сме повече от това.", обясни нежно той "Аз... ъъъ, някак си мислех, че сме вече повече от това." промърморих, а той ми отвърна с неговата си голяма усмивка. "Просто исках да ти го изясня, да ти стане кристално ясно" изръмжа и отново навлезе в мен. "О, майната ти, Джейк!" крещях аз, когато той ускори ритъма, а аз усетих как мускулите ми се стягат.
"Толкова си тясна!" Джейк ръмжеше докато хапеше рамото ми. "Моля те, Джейк, толкова съм близо" Усетих как плъзва ръка към клитора ми и започна да го масажира. Изкрещях свършвайки, а Джейк продължи да шепти името ми в ухото ми и аз усетих как навлиза дълбоко в мен и свършва. Той се претърколи от мен и двамата се опитахме да успокоим дишането си.
"Значи това се е случило, ха?" пошегувах се аз. Той се засмя и целуна устните ми леко. "Почти". Той кимна. "Почти?" погледнах го въпросително и видях лицето му замислено. "Може би трябва да станем и да си намерим нещо за хапване." промърмори той и точно в този миг корема ми изкъркори. Само кимнах и посегнах за дрехите си. "Така че ... какво правиш?" усмихна ми се той.
Погледнах го и изръмжах. "Хайде де! Знаеш че обичам да се храня!" той запримига. Излязохме от стаята съгласявайки се аз да сготвя, отидохме направо в кухнята, застанах до печката и се завъртях бавно "Какво иска?" попитах с въздишка. Джейк си поръча бекон и яйца. Готвих минимум двадесет минути, докато успея да приготвя достатъчно за двама ни. "Ще ми кажеш ли какво друго е станало или не?", попитах накрая аз.
Той ме погледна и кимна. "Какво ще кажеш да го оставим за след като хапнем?" очите му се молиха, аз кимнах и поведохме лек разговор с много шеги докато приключихме с бекона и яйцата. Когато се нахранихме, тръгнахме бавно към гаража, а аз го погледнах въпросително "Добре, добре, преди да си тръгнем от плажа... Сам дойде.", каза той бавно. Изпъшках и завъртях ядосано очи. "Какво искаше пък той, по дяволите?" развиках.
"Ами той видя нас ... заедно." Джейк се смръщи срещу мен. Само кимнах и се опитах да поддържам усмивката си. Наистина харесвам как звучи "нас" когато Джейк го произнася. "Сам обясняваше, как ще те нараня, когато бележа и други такива глупости", продължи той, загледан в лицето ми, за да види реакцията ми. Само кимнах и той продължи "Тогава той ти нареди да скъсаш с мен и каза, че не иска да ни вижда повече заедно." прошепна едва. Погледнах Джейк и се ухилих. "Е последен път, когато проверих, Хари Клиъруотър бе записан като мой баща ми. Не Сам шибания Ълей" заявих.
"Да, но какво ще стане, ако аз те нараня Лий-Лий? Ти бе наранена вече веднъж и аз не искам да съм причината да бъдеш наранена отново." прошепна той. Прегърнах Джейк и го придърпах по-близо до мен. "Имам това чувство вътре в мен Джейк ... ти няма да ме нараниш. Моля те, повярвай ми.", казах аз, той ме целуна по челото и кимна. "И аз имам това чувство, но все пак ...'' гласът му заглъхна.
Погледнах нагоре и го целунах. "Тогава не се притеснявай. Знам, че няма да ме нараниш или дори и да се опиташ.", казах аз а той отвърна на целувката ми и се усмихна. "Хайде, бебчо, нека да те откарам у вас", аз кимнах скачайки в Заека и поехме към нас.

--------------------------------------------------------------------------
Изработено по идея на Чаровницата Сахара!!!


Светът е мой...Но ако те има тебе,
как пълно би било това сърце.

avatar
Марк Пиер
Водач#1
Водач#1

Брой мнения : 1823
Reputation : 1
Join date : 29.04.2012

Вижте профила на потребителя http://myheartstories.wordpress.com

Върнете се в началото Go down

Re: Аз съм тук! (Лия§Джейкъб - Здрач)

Писане by Сахара on Чет Май 24, 2012 9:57 pm

Laughing била различна връзка... не знам дали не е само сексуална, обаче те поздравявам за превода (: продължавай в същия дух =D

--------------------------------------------------------------------------


Lovers need to know how to lose themselves and then how to find themselves again:


by Mark Pierre <33


avatar
Сахара
Член на института
Член на института

Брой мнения : 1180
Reputation : 1
Join date : 13.04.2012

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Аз съм тук! (Лия§Джейкъб - Здрач)

Писане by Марк Пиер on Чет Май 24, 2012 10:03 pm

Сега, като го прочетох и видях колко грешки има, направо ме е срам от себе си blush
Ама, те си се обичат, просто са много сексуални happybounce

--------------------------------------------------------------------------
Изработено по идея на Чаровницата Сахара!!!


Светът е мой...Но ако те има тебе,
как пълно би било това сърце.

avatar
Марк Пиер
Водач#1
Водач#1

Брой мнения : 1823
Reputation : 1
Join date : 29.04.2012

Вижте профила на потребителя http://myheartstories.wordpress.com

Върнете се в началото Go down

Re: Аз съм тук! (Лия§Джейкъб - Здрач)

Писане by .madlen on Пет Май 25, 2012 8:25 am

Големи са сладури, а като го четох това Embarassed Страхотно си го превела!

--------------------------------------------------------------------------
avatar
.madlen
Член на института
Член на института

Брой мнения : 1165
Reputation : 1
Join date : 04.03.2012

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Аз съм тук! (Лия§Джейкъб - Здрач)

Писане by Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Страница 1 от 2 1, 2  Next

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите