The Host
Welcome
 photo foother_zps74c56111.png
Добре дошли в единствения по рода си рпг- форум по романа на Стефани Майер- Скитница! Земята е населена от непознати същества наречени Души. Оживелите хора се изолирани в почти безлюдни местности и са принудени да крадат и убиват, за да живея. Към кои си? Какъв си? Реши сам и се присъедини към нас, за да се потопиш в един нов и напълно различен свят.
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics

Аз съм тук! (Лия§Джейкъб - Здрач)

Страница 2 от 2 Previous  1, 2

Go down

Аз съм тук! (Лия§Джейкъб - Здрач)

Писане by Марк Пиер on Съб Май 19, 2012 6:36 pm

First topic message reminder :

Всички герои принадлежат на Стефани Майер и нейната поредица "Здрач"
Това е фен фик с автор XxTashaMxX публикуван в http://www.fanfiction.net, в подзаглавието на темата, можете да намерите оригинала.
С боут са отбелязани думите на Автора, който прави разяснения от време на време.

Как дойде?

Лия POV

"Защо винаги трябва да звучиш толкова нещастно, по дяволите? Ще умреш ли ако поне веднъж си добре разположена в проклетия си мизерен живот?" Джейкъб ми крещеше. "О, моя живот ли е нещастен? Какво ще кажеш ти господин отхвърлен отново?" Аз също му крещях. Спорим, най-малко 10 пъти на ден. Хората твърдят, че ние двамата сме еднакви, просто пола ни е различен.

"Защо те е грижа толкова много, ако продължават да ме отхвърля? Нима те прави щастлива, че момичетата ми казват Не или пък нещо друго" Джейкъб продължи да крещи. Сега Куил, Ембри, Сет, Джаред и Пол гледаха. Те бяха любопитни кибици, които наблюдаваха кой ще спечелят този път.

"Защото си е смешно да те гледам, по дяволите!" Викнах му обратно. "Искаш да се смееш на нещо? Тогава си спомни как Сам те заряза заради проклета ти собствена братовчедка " Каза Джейкъб и след това се засмя. Опитах се да скрия лицето си, но беше твърде късно. Усещах сълзите как идват, а аз със сигурност не исках някой от тях да ме види как плача. Особено Джейкъб Блек. Всички те видяха как лицето ми почервенява и изведнъж спряха да се смеят.

"Лий-Лий ..." Джекъб прошепна, дишайки тежко. Завъртях очите чувайки най-глупавия прякор, който Джейк ми измисли (Не Сам, а Джейк й измисля този прякор) "Майната ти". Извиках и избягах. Тичах толкова бързо, колкото краката ми можеха да издържат. Изтичах направо дома. Игнорирах майка ми,когато тя ме попита как е минало училището и се затичах към стаята си.

Неприятно ми е, че Джейкъб знае как да стигне до мен. Той е единственият човек, който има достатъчно смелост, за да стигне толкова далеч. Той знае как да натиска бутоните в мен толкова добре, че можем да спорим дори със съобщения. Сет казва, че това е защото се обичаме помежду си, но ние определено продължаваме да го отричаме. Бях изрод в човешка опаковка. Но това не пречеше да бъда с разбито сърце. Никое момиче в училище не говори с мен, а познатите ми момчета разговаряха с мен, само защото ме смятаха за твърде страшна.

Това не е цялата първа глава, но имам остра нужда от рестарт на лаптопа, а няма как да го запазя. Съжалявам!

--------------------------------------------------------------------------
Изработено по идея на Чаровницата Сахара!!!


Светът е мой...Но ако те има тебе,
как пълно би било това сърце.

avatar
Марк Пиер
Водач#1
Водач#1

Брой мнения : 1823
Reputation : 1
Join date : 29.04.2012

Вижте профила на потребителя http://myheartstories.wordpress.com

Върнете се в началото Go down


Re: Аз съм тук! (Лия§Джейкъб - Здрач)

Писане by .madlen on Пет Май 25, 2012 8:25 am

Големи са сладури, а като го четох това Embarassed Страхотно си го превела!

.madlen
Член на института
Член на института

Брой мнения : 1165
Join date : 04.03.2012

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Аз съм тук! (Лия§Джейкъб - Здрач)

Писане by Марк Пиер on Пет Май 25, 2012 9:09 pm

Драмата започва!


Лия, POV
С Джейк сме заедно повече от месец, почти никога не се разделяме и навсякъде ходим заедно, точно сега отивах към тях. Когато почуках ми отвори Били "Хей, Лий, Джейк ли търсиш?" Ухили ми се многозначително той, всъщност Били бе един от най щастливите хора за това, че двамата с Джейк сме заедно.
"Хей, Били! Той в стаята си ли е?" отвърнах му също с голяма усмивка, минавайки през кухнята грабнах последния Доритос на Джейк. "Влизай направо, а и му кажи, че отивам на риболов с Чарли". Били викна след мен, докато аз влизах в стаята на Джейк и му кимнах в знак, че ще му съобщя.
Окрехнах вратата малко и проврях глава, за да се уверя, че той не спи. Никакъв знак, че Джейк е тук. "Джейк? Тук ли си?" попитах тихо в тишината на стаята. Влезнах и се завъртях в средата на стаята, но него го нямаше. "Джейк сериозно. Къде си, по дяволите си ти!" изкрещях. Огледах се още веднъж и бях на път да седна разочаровано на края на леглото, когато усетих как нещо тежко се стоварва върху мен.
Докато мигна и Джейк се бе стоварил върху мен с онази проклета, огромна усмивка на лицето си. "Заначи ти изяждаш всичкия ми Доритос," рзхили се той. Погледнах го в очите и издишах едва. "не мога да дишам." Той се наведе, целуна ме нежно и бързо стана. "Съжалявам скъпа. Как си?", попита разсеяно и грабна чипса от ръцете ми, "Хей, аз си го видях първа!" изкрещях и се опитах да си го взема.
Скоро ние се боричкаме за торбичката чипс. "Джейк, върни ми го" крещях, а той ме притисна и ме целуна отново. Забравих да опитвам да избягвам от хватката му и простенах името му, обвивайки крака около кръста му. Джейк се усмихна и зацелува врата ми, качвайки се нагоре "Аз спечелих" прошепна достигайки ухото ми. Изръмжах ядосано и успях да ни преобърна, така че аз вече бях отгоре.
"Щом казваш." изкисках се и притиснах бедра към него. "Убиваш ме, Лий." изпъшка възбудено, а аз се изкикотих и съблякох тениската му през глава. Само Джейк можеше да ме накара да се кикотя от нищото. "Значи си дошла просто за секс?" нацупи се той, но си пролича че се шегува. "Мхмммм." простенах и зацелувах гърдите му.
"Били отиде на риболов." промърморих. Той ме издърпа нагоре и отново ме зацелува . "Нека сключим сделка." ухили ми се той, аз му отвърнах с кимване. "Да!" преобърна ни и аз отново бях отдолу. "Пак ще можем да се забавляваме!" подразни ме то и ме целуна, след което се стовари по гръб на леглото до мен. "Трябва да ти кажа нещо." каза, гледайки към прозореца и избягвайки погледа ми.
О, Боже мой! Той е на път да скъса с мен, по дяволите ... СТРАХОТНО ...
"Ка-ка-какво има?" заекнах. Джейк се усмихна и ме целуна. "Не се притеснявай, няма да късам с теб или нещо друго подобно." Аз въздъхнах с облекчение и само кимнах. "Ами ... Емили просто ..." Изпъшках високо и се тръшнах назад в леглото.
"Сериозно? Наистина ли се налага да замесим задника й в това между нас?" разкрещях се аз. "Бебчо, това няма нищо общо с нея! От всички шибани хора, най-малко за Емили трябва да се притесняваш!" изкрещя ми той. Погледнах го в очите подигравателно. "Значи ти просто ще заемеш нейната страна? Добре, Джейк!" очите ми се преместиха от лицето му към прозореца.
Джейк въздъхна и скочи върху мен. "Бебо, моля те, изслушай ме за 5 минути!" шептеше тихо в ухото ми. Изпъшках недоволно и завъртях очи. "Добре Джейк! Без това вече не ми се прави секс!" измърморих накрая. Някак си Джейк не ми тежеше вече и дори се чувствах комфортно с него върху тялото ми.
"Добре, като казах, Емили ни покани в къщата си за рождения ден на Сам. Аз се чудех, дали няма да дойдеш с мен?" успя да каже той между около двадесет хиляди целувки. "Вече си казал Да, нали?". въздъхнах, погледнах го и видях голямата му дяволска усмивка. "... Може да се каже ..." заяви през смях.
Завъртях очи и само кимнах с глава. Джейк скочи с толкова голямо веселие и ни преобърна отново. "Добре, сега можем да се забавляваме." ухили ми се, аз му отвърнах с усмивка и ние просто продължахме отново...
Къщата на Сам и Емили
Пристигнахме у Сам някъде около осем. Сериозно хора, въобще не знам, защо се съгласих. "Хайде да приключваме с това" измърморих, докато Джейк целуваше врата ми "Хайде, бебчо, не бъди такава." въздъхна той. Само кимнах и продължихме да вървим към вратата, достигайки я се спряхме за около 5 минути. "Така ... ще почукаш ли?", попита ме той.
Изпъшках измъчено и почуках два пъти. Скоро видях грозното лице на братовчедите ми. Сериозно... не се чувствам никак зле, за тази глупост, която Сам направи с нея. Тя си го заслужаваше, по дяволите. "Лий! Не съм те виждала от векове!" изписка весело и се опита да ме прегърне. Избегнах прегръдката и минах покрай нея. "Радвам се да те видя, кучка." последното го измърморих едва, едва и се приближих към Пол. Джейк въздъхна и прегърна Емили вместо мен.
Поговорих си с Пол и Ембри за около десет минути, когато усетих нечии ръце да прикриват очите ми. "Познай кой е" чух гласа на един досаден задник. Изпъшках и казах: "Сам" с най-тъпия си тон. И веднага усетих как Сам ме вдига и ме завърта във въздуха. По дяволите, да не би да се шегуваш с мен?
"Лий толковаааааа се радвам да те видя тук! Как си?" Той се смееше. "Пусни ме веднага долу, по дяволите!" Извиках. Сам усети заплахата в гласа ми и веднага ме остави да стъпя на пода, тогава усетих познатата топлина на кръста си. Слава богу, че Джейк бе тук иначе щях да изгоря тази къща.
"Хей, Джейкъб." поздрави Сам с равен тон. "Честит рожден ден, Сам." Джейк изръмжа. "Така ... виждам, че вие двамата сте ОЩЕ заедно." Той се намръщи. Аз обвих ръцете си около кръста на Джейк и се усмихнах. "Очите не те лъжат!" Изписках с фалшив глас. Сам изпъшка, когато Джейк ме целуна по устните. Ха, поеми това, кучи син!
"Мислех, че ясно ви заявих вие двамата да спрете да се виждате.", Каза той. Извърятх очи и се размях. "Сериозно Сам не си ми шибан баща! Върби си при смотаната Емили и ни остави сами! ", развиках и скоро всички ни бяха заобиколили.
"Лия защо си толкова ядосана на Емили, по дяволите? Тя ти се извини още преди години! Ела с мен!" изръмжа Сам срещу мен.
Джейк изръмжа до мен. "Сериозно махни се от очите ми! Защо, по дяволите, си мислиш, че искам теб?" присмях му се аз. Той май наистина си мислеше, че продължавам да съм влюбена в него. "Лия престани да си играеш и просто зарежи Джейкъб. Ние всички знаем, че не е правилно вие двамата да сте заедно." Сам заповяда.
"Сам, ти наистина не можеш да ни нареждаш с кой можем и с кой не да се срещаме! Майната ти!" Джейк вече крещеше. Можех да почувствам как тялото му се разтрепери до мен, но знаех, че Джейк има по-голям самоконтрол от това. "Вижте! Той толкова се ядоса, че ще се превърне всеки момент, а Лия е толкова близо, че ..." Сам поклати глава.
"Никой никога няма да направи същото тъпо нещо, което ти успя да направиш на Емили!" - изкрещях в лицето му.
Джейк си пое дълбоко дъх и изведнъж треперенето му спря. Слава богу! "Аз просто се опитвам да те предпазя, Лий! Много добре знаеш, че когато той бележи ти ще бъдеш съкрушена отново!" Аз изпъшках и направих една голяма крачка към него.
"Слушай ме и ме слушай добре, задник. Белязването на Джейкъб не ме притеснява изобщо. А ти, защо продължаваш да го натякваш?" крещях му, докато го ръчках с пръст в гърдите. Сега вече можех да видя истинския Сам и той въобще не бе готин. Той не беше Джейк, само това ще ви кажа.
"Защото, когато той го направи ти ще минеш през същата шибана депресия!" Сам бе навел глава и крещеше в лицето ми. Усетих ръката на Джейк около кръста си и той ме побутна към вратата. "Честит рожден ден, копеле." Изръмжах високо и напуснах сгушена в Джейк.
"Не е нужно да се притесняваш, че ще бележа Сам." Джейк се опита да се пошегува, когато излезнахме, кимнах усмихнато и си тръгнахме колкото може по-бързо.
Когато стигнахме до къщата на Джейк, се почувствах значително по-добре. Неговия дом винаги ми бе като спасителен остров, на който можех да избягам от всички глупости, които ми се случваха. Сега, когато бях с Джейк всичко беше по-лесно.
"Е, какво искаш да правим сега?", попитах и скочих в леглото на Джейк. Съвсем скоро той легна до мен. "Нека просто ... полежим за момент, моля те." прошепна той и аз се сгуших на гърдите му. "Мразя го." измърморих след известно време. Джейк кимна и целуна челото ми. Той винаги ме третираше като шибано бебе. Това бе толкова сладко и толкова много ме дразнеше същевременно.
"Готов ли за твоя рожден ден?", попитах. Джейк се засмя и кимна енергично. "Можеш да се обзаложиш!" Той почти изписка. Кълна се, той си беше едно голямо дете отвътре. Едно дете с голям, сладък пенис ...
"Какво ще ми вземеш?" той ме извади от глупавите ми мисли с въпроса си. Погледнах го, а той отново бе с тази негова голяма, дяволска усмивка. "Няма да ти кажа!" казах строго. "Какво? Защо не?" се замоли той. По дяволите, той правеше това всяка година. Защо не можеше да изчака, като нормалните хора?
"Защото, бебчо, няма да бъде хубав рожден ден, ако ти кажа." примигнах срещу него. Джейк просъска и се обърна с гръб към мен. "О, бебчо! Не се сърди, просто искам да е изненада!" помолих му се аз. Обикновено не бихте ме чули да се моля на НИКОЙ, но Джейк просто си струваше. Зацелувах го от врата надолу по гърба му, докато не чух неговия стон.
"Кълна се, че ти ще ме убиеш рано или късно." измърмори той и се обърна. Аз се усмихнах и скочих върху него. "Така че няма проблем, че не искам да ти кажа?", Попитах аз. Имах нужда да се уверя, че той не се обърна поросто, за да получи дозата си секс. Той кимна и се усмихна, за да докаже, че не ми е ядосан.
Целунах устните му усмихвайки се. Натискахме се и се закачахме известно време. "Ти си сериозно го правиш дяолски бавно, бебчо". измърмори недоволно Джейк и скъса ризата ми, докато целуваше врата ми. "Харесваше ми тази риза.", проплаках тъжно. "Ще ти купя друга." прошепна ми, между целувките той.
Да се съблечем ни отне около десет минути с всичките тези целувки. Веднъж озовала се гола, аз бързо издърпах чаршафа върху себе си и тогава го видях, как ме гледа настойчиво. Мразя, когато хората се взират в мен!
Джейк забеляза движенията ми и поклати глава. "Кога ще се научиш?" Той се засмя. Завъртях очи и го погледнах въпросително.
"Повтаряйте след мен." нареди ми той, докато бавно издърпваше чаршафа от мен "Имам прекрасно тяло." Той каза и целуна устните ми. "Аз имам красиво тяло." Прошепнах аз. "Имам перфектни гърди." Той каза и облиза врата ми. "Имам перфектни гърди." Ахнах, защото той захапа лявото ми зърно "Имам едно сладко котенце." Той се ухили. "Имам едно сладко котенце." простенах, когато пръстите му достигнаха възбудата ми.
"Имам уста, която има вкус на бонбони." каза той и ме целуна. Изстенах и обвих крака около кръста му, за да доближа тялото му към моето. Сериозно той може да накара всеки да се почувства добре в собствената си кожа. Джейк проникна дълбоко в мен с два пръста. Извих гръб и в този момент усетих как той загриза гръдта ми.
"Благодаря." издишах. Той започна да прониква по-бързо и аз усетих как напрежението се заражда ниско долу в корема ми. "По-силно, Джейк! По-бързо!" стенех, той ускори още и скоро започнах да крещя името му.
"О, мамка му Джейк!" Извиках, когато той притискана клитора ми. Свърших и почувствах как пръстите му напускат моето топло място. Изхленчих при тази загубата, но отново се подмокрих, като видях как той ги облизва.
"Свърши сякаш ще умреш ако не успееш..." засмя се той. "Имам гадже, което ме кара да свършвам" изплезих му се аз. Джейк намигна и ме бутна нежно обратно върху леглото си. "Мисля, че наистина трябва да ти благодаря за това, Джейк" Подразних го, а той само кимна и пропълзя до мен подавайки еректиралия си члена към устата ми.
Това момче винаги е карало право напред. Обвих устата около главичката му и бавно плъзнах главата си, докато го поема целия, после повторих движението и пак и пак. "Оооо, бебчо!" Той стенеше между тласъци. Засмях се и започнах да масажирам топките му с ръка.
"Лия ... близо съм ..." Джейк простена. Забързах темпото и след миг усетих как Джейк се разлива в устата ми. Вкус му бе толковаааааа сладък! Най-завладяващия вкус, който бях опитвала. "По дяволите, бебчо." Джейк въздъхна и ме вдигна. Аз обвих краката си около кръста му. "Искаш ли ме?" попита ме, докато члена му се търкаше в срамните ми устни.
Простенах и само кимнах. "Отговори ми." изръмжа ми той. "Даааааа!" издишах през зъби, когато той проникна дълбоко в мен. Никога не бих могла да свикна с неговия размер. "Колко ме искаш?" прошепна в ухото ми. "Наистина много ..." изписках, когато облиза ушната ми мида.
"Убиваш ме, бебчо." стенех, Джейк се усмихна напълно потънал в мен. Завъртях бедра, за да го накарам да помръдне, но той просто си стоеше и ми се хилеше. "Моля те, Джейк!" простенах на висок глас. "Молиш за какво?" "Моля те, чукай ме!" Изръмжах.
"Търпение, бебчо." Джейк се усмихна и ме вдигна. Изхленчих когато почувствах, как члена му се изхлузва от мен. "Мамка му, Джейк!" Извиках, когато той влезна пак изведнъж в мен. Той изстена и забърза темпото. "Още, моля!" молих го аз.
Джейк продължи да ускорява, по-бързо и по-бързо. "Близо ли си, бебечо?" изсумтя той в ухото ми. Потръпнах и кимнах. "Ела с мен" Заповяда ми той и в този момент свърших, дори по-силно от преди, тялото ми се разтресе. "О, Боже мой!" стенех от удоволствие.
Джейк се тръшна на леглото и ме придърпа върху себе си. "Мога ли да остана тази вечер?" - Попитах аз едва дишайки. Джейк ме погледна и извъртя очи. "Трябва ли да ме питаш?" усмихна ми се. Сериозно, наистина бе странно, че го питах. Преспивах у дома само веднъж седмично, от както бяхме заедно, пък и сет си имаше приятелка сега, така че не му липсвах много.
Джейк ме целуна по върха на главата и аз почувствах как съня идва при мен. "Лека нощ, бебчо." Прошепнах аз и го целунах по устните. Той се усмихна и обви ръцете си по-силно около кръста ми.
Десет минути по-късно, Джейк прохърка. Усмихнах се и се загледах в лицето му. Сериозно този човек бе сексуален хищник. Не можех да повярвам, че точно той е изцяло мой. Сериозно защо Сам искаше да ни раздели? Сигурна съм, че той просто ни завижда, той бе с Емили и вече бе уморен от нея.
Поклатих глава, опитвайки се да избия глупостите за Сам от главата си. Заспах усмихната с мисли за Джейк.--------------------------------------------------------------------------
Изработено по идея на Чаровницата Сахара!!!


Светът е мой...Но ако те има тебе,
как пълно би било това сърце.

avatar
Марк Пиер
Водач#1
Водач#1

Брой мнения : 1823
Reputation : 1
Join date : 29.04.2012

Вижте профила на потребителя http://myheartstories.wordpress.com

Върнете се в началото Go down

Re: Аз съм тук! (Лия§Джейкъб - Здрач)

Писане by Роуд Дръзкото Желание on Съб Май 26, 2012 5:47 am

Едно дете с голям, сладък пенис ...
Shocked
Сериозно този човек бе сексуален хищник.
blush Май е права..

--------------------------------------------------------------------------
You're my sweet nightmare in nights
Извини,что делить нам нечего
Позвони, только не отвечу я.
Вспоминай то о чём мечтали мы,
Вспоминай, как любовь прогнали мы.
avatar
Роуд Дръзкото Желание
Хора;
Хора;

Брой мнения : 3669
Reputation : 0
Join date : 03.03.2012

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Аз съм тук! (Лия§Джейкъб - Здрач)

Писане by Марк Пиер on Съб Май 26, 2012 11:12 am

Песничкеееееее tighthug , надявам се фика да допада на мръснишкото съзнание на Роуд и Дръзко Желание trollface

--------------------------------------------------------------------------
Изработено по идея на Чаровницата Сахара!!!


Светът е мой...Но ако те има тебе,
как пълно би било това сърце.

avatar
Марк Пиер
Водач#1
Водач#1

Брой мнения : 1823
Reputation : 1
Join date : 29.04.2012

Вижте профила на потребителя http://myheartstories.wordpress.com

Върнете се в началото Go down

Re: Аз съм тук! (Лия§Джейкъб - Здрач)

Писане by Роуд Дръзкото Желание on Съб Май 26, 2012 11:14 am

Laughing допада на всички перверзни съзнания в моето..

--------------------------------------------------------------------------
You're my sweet nightmare in nights
Извини,что делить нам нечего
Позвони, только не отвечу я.
Вспоминай то о чём мечтали мы,
Вспоминай, как любовь прогнали мы.
avatar
Роуд Дръзкото Желание
Хора;
Хора;

Брой мнения : 3669
Reputation : 0
Join date : 03.03.2012

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Аз съм тук! (Лия§Джейкъб - Здрач)

Писане by Марк Пиер on Съб Май 26, 2012 11:18 am

Остават само две главички и приключваааам happybounce

--------------------------------------------------------------------------
Изработено по идея на Чаровницата Сахара!!!


Светът е мой...Но ако те има тебе,
как пълно би било това сърце.

avatar
Марк Пиер
Водач#1
Водач#1

Брой мнения : 1823
Reputation : 1
Join date : 29.04.2012

Вижте профила на потребителя http://myheartstories.wordpress.com

Върнете се в началото Go down

Re: Аз съм тук! (Лия§Джейкъб - Здрач)

Писане by Марк Пиер on Съб Май 26, 2012 8:28 pm

Забавления на закуска


Лия POV
Снощи сънувах най-секси съня, който можете да имате! С Джейк бяхме у тях и правехме секс върху кухнеската маса. Сериозно, какво по дяволите ми става? Въздъхнах в съня си и усетих как леглото се раздвижи под мен.
Поотворихочи, за да видя какво се случва и О, Боже Мой! Гърба на Джейк изглеждаше толкова дяволско секси! Кълна се, че можех да свърша само от гледката. "Мога да те помириша Лий." Каза Джейк нахлузвайки чифт чисти боксерки. Престорих се, че още спя и обърнах глава с усмивка на уста.
"Знам, че не спиш. Ти никога не мърдаш докато спиш." чух смеха му. "Откъде знаеш, по дяволите?" изпъшках и седнах. "Познавам те. Просто го знам" каза Джейкъб навеждайки се напред, за да целуне челото ми. Смръщих се срещу него. "Какво?", Попита той.
"Целувка по челото?" казах подигравателно, докато вземах една от ризите му. Наведох се да вдигна една лилава и тогава почувствах ръцете му върху дупето си. "Кой ти каза, че съм приключил с теб?" Кълна се възбудата просто струеше от гласа му.
Бързо се извърнах и докоснах устните му със своите, когато корема му изкъркори. "Гладен си." констатирах смейки се аз. Джейкъб извъртя очи. "Да. Точно това означава, когато корема ти къркори." ухили ми се в отговор. Отидохме в кухнята, а аз се настаних върху кухнеския плот.
"Такаааа ... какво сънува снощи?" Джейк ме попита докато правеше бъркани яйца. Замръзнах на мястото си. Дали не съм бълнувала? "... Какво искаш да кажеш?" - попитах опитвайки се да отбягна отговора. "Бебчо, цяла нощ стенеше в съня си." той се засмя, а аз сведох глава и започнах да навивам долната част на тениската с която бех облечена, когато почувствах устните му на рамото си.
"Плюс това, миришеш толкова добре точно сега. Кажи ми, моля те." Прошепна той, премествайки устните си върху моите. Простенах толкова силно, че дори в Ню Йорк можеха да ме чуят. "Ами ... ами, то беше нещо подобно на това." заекнах аз, докато той минаваше с език по цялата ми ключица.
"Мхм?". Джейкъб изръмжа докато засмукваше врата ми. "Ние...ние правихме ... секс ..върху масата." Прошепнах, а той внезапно спря и се взря в мен.
Ето сега ще се разсмее. Мислех си аз.
"Така значи сега ти искаш да те изчукам върху масата?" - попита той с дяволски самодоволната си усмивка. Аз кротко кимнах с глава в знак на положителен отговор. "Добро, защото аромата ти просто ме убива." каза той понасяйки ме към масата.
За едно мигване вече бях гола на колене и засмукваща члена му. "Ооооооооо - изстена той, аз аз ускорих движението на главата си нагоре-надолу.Джейкъб зарови пръсти в косата ми. "Искам да видя лицето ти." прошепна и ме вдигна нагоре.
"Джейк". прошепна когато той пое едно от зърната ми между зъбите си. "А?" гласа му извибрира на гръдта ми. "Чукай ме сега." прошепнах през зъби. Джейкъб ме погледна и поклати глава. "Не и докато не вкуся съня ти."
Изведнъж бях повдигната и усетих хладната повърхност масата под гърба си. Изстенах и извих гръб, за да намаля допира до студения материал. "Ооо, бебчо. Ти си дяволско мокра!" Прошепна Джейк, поемайки си дълбоко въздух. Потръпнах се приготвих за това, което щеше да се случи.
В следващата секунда езика на Джейк ме изгаряше отвътре. "Мамка му!" изстенах когато започна да ме чука с език. Кълна се, че това момче има някакъв скрит талант в езика си! Гърбът ми вече бе толкова извит, че изобщо не усещах масата. "Добре ли се чувстваш?", попита ме, заменяйки езика си с трите си пръста.
Вдигнах главата ми, за да видя как ги плъзва в мен. Оооо, това беше горещо! "Да." Прошепнах аз. Джейкъб спря ръката си и се взря в мен. "Много добре знаеш, какво искам да чуя Лий".
"Да Джейк!, Чувствам се толковаааааа добрееее!" Извиках. Той задвижи пръстите си и ме накара да крещя. "Така е добре, нали?" Изкиска ми се той. Аз само изръмжах, когато усетих, че той сменя местата ни.
Съвсем плавно той намести члена си на входа ми. "Къде го искаш?" попита докато го движеше по срамните ми устни. "Много добре знаеш." Издишах до ухото му и той проникна в мен изцяло, изведнъж. "По дяволите, по дяволите Джейк, усещането е толкова приятно!" крещях.
"Скъпа, ти си толкова тясна!" Джейкъб издиша през зъби. "Язди ме." заповяда ми. Обожавам Алфа страната в него, той държеше дупето ми напътствайки движенията ми докато го яздих диво. "Аххххх" простена Джейк. "О, Лий, няма да издържа още дълго.", аз ускорих още, търкайки клитора си в неговото тяло.
"Свърши за мен, моля те." Прошепнах аз в ухото му и облизах ушната му мида. "Ти ... първа.", Изръмжа ми той. Джейкъб надигна глава и засмука лявата ми гърда, а езика му подразни зърното ми. "Кажи името ми!" Издиша Джейк и опъна със зъби зърното ми. "Джейк!" изкрещях секунда по-късно докато свършвах. Тялото ми беше толкова горещо!
Миг по-късно Джейк свърши вътре в мен и въздъхна. "Измамник". ухилих му се аз и го целунах. "Хей, нямам вина, че знам, че като докосна лявата ти гърда ти свършваш" Джейкъб каза, докато ме притискаше към собственото си горещо тяло. "Ти определено си цицоман". въздъхнах ухилена. "Бебчо, аз съм такъв, какъвто Лия ме прави." пошегува се той, докато галеше нежно гърба ми.
"Между другото имаш страхотни сънища." "Благодаря ти, следващия път ще изпълним твоите." прошепнах, целувайки врата му. "Мммм имам толкова много, от които да избираме." изстена той. "Фокусирай се на един и ми разкажи за него." казах, засмуквайки ключицата му. "Любимият ми е тортения сън.''
"За какво е?" вече бях направила три смучки на врата му. "Ами, представи си се покрита със сметана. Навсякъде. Кой ще те почисти тогава?" разказваше ми между целувките, а аз стенех от представата. "Звучи вкусно." усмихнах се. "О, повярвай ми скъпа. Ще бъде." Каза вдигайки ме във въздуха.
"Къде ме носиш?", попитах оглеждайки се за лилавата риза с която бях облечена до преди малко. "Ще завършим това под душа." заяви ми докато минаваше покрай печката, за да я изключи. "Какво стана с яденето?" изкисках се, поглеждайки загорелите яйца.
"В момента изпитвам глад за ... нещо друго." каза Джейкъб, а аз само кимнах кротко, разбирайки го какво има предвид.

ПО-КЪСНО

След няколкото оргазма тази сутрин реших да се прибера вкъщи за известно време. Докато се разхождах в собствената си кухня, усетих нечие досадно присъствие. "Какво правиш тук?" изръмжах срещу него. "Дойдох само да те предупредя", каза Сам.
"Какво искаш, Сам? Преди не искаше да говориш с мен! Защо сега?" примигнах насреща му. "Защото не искам да те видя наранена отново, Лий.", Каза той тихо. Завъртях очи и се отдръпнах малко. "Твърде късно се притесняваш за мен, задник. Ти вече ме нарани, зарязвайки ме преди доста време." Промърморих.
"Аз просто не искам и Джейкъб да те нарани. Знаеш, че е възможно той да бележи и по дяволите, знам че ще се случи скоро." каза твърдо Сам. "Чакай да се разберем сега, ти искаш да спра да се виждам с Джейкъб, защото имаш проклетото чувство, че той ще бележи, но преди аз не можах да те спра да ме зарежеш заради проклетата ми БРАТОВЧЕДКА?" Изкрещях.
"Знаеш, че съжалявам за това, но просто не искам да те видя наранена отново." каза той, опитвайки се да ме прегърне. "Сам, по дяволите, махни се от къщата ми." Изръмжах избягвайки ръцете му. Той ме погледна за последен път и излезе навън.Изтичах в стаята си и нервно започнах да се преобличам.

Джейкъб POV

Лия реши да се прибера вкъщи, за да се преоблече, което бе изключително смешно, защото повечето й дрехи бяха в моя гардероб. Използвах времето, за да поработя над мотора си, тогава усетих как някой пристъпва зад мен. "Какво?" - Попитах аз, без да се обръщам. "Значи беляза?" попита Сам.
"Кога ще се откажеш? Няма да ти кажа дали съм или не съм.", Казах равнодушно, чувайки ръмженето му зад мен. "Ако нараниш Лия, кълна се че ще ..." "направиш нищо, а ще се върнеш при Емили, така че защо не забравиш и не се махнеш от главата ми?" изръмжах нетърпеливо.
"Виж, просто отговори на въпроса. Аз все пак съм ти Алфа и трябва да знам дали си белязъл" Най-накрая каза той. "И да рискувам веднага да изтичаш и да кажеш на приятелката ми? Няма начин." ухилих му се нагло.
"Занчи все пак си го направил, хах" каза той, звучейки горд от себе си "Да." Не бях доволен, че му предоставих удоволствието да каже на Лия. "Ще кажа на Лий скоро." промърморих аз, звучейки тъжно. "Обзалагам се че си белязал Малката Мис Бела Суон." Той се засмя.
"Не съм казал кой. Просто искам да те изненадам." Казах, докато се отдалечавах от него. Сам остана там със смотаната си усмивка на лице. Нямам търпение да видя физиономията му! Помислих си аз.
Седях на дивана пред телевизора, когато Лия влезе. "Хей, бебчо. Защо се забави толкова много?" усмихнах се аз. Лицето й ми подсказваше да скрия някъде топките си, защото всеки момент щеше да ми ги откъсне. ".ТЯ." изръмжа Лия.

--------------------------------------------------------------------------
Изработено по идея на Чаровницата Сахара!!!


Светът е мой...Но ако те има тебе,
как пълно би било това сърце.

avatar
Марк Пиер
Водач#1
Водач#1

Брой мнения : 1823
Reputation : 1
Join date : 29.04.2012

Вижте профила на потребителя http://myheartstories.wordpress.com

Върнете се в началото Go down

Re: Аз съм тук! (Лия§Джейкъб - Здрач)

Писане by .madlen on Нед Май 27, 2012 12:31 pm

ТЯ?Коя е тя?Бела?;д
Спираш на най-интересното място-иначе фика е страхотен.

--------------------------------------------------------------------------
avatar
.madlen
Член на института
Член на института

Брой мнения : 1165
Reputation : 1
Join date : 04.03.2012

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Аз съм тук! (Лия§Джейкъб - Здрач)

Писане by Роуд Дръзкото Желание on Нед Май 27, 2012 12:37 pm

:DD много кофти свършва главата, иначе секса, както обикновено, си заслужаваше..

--------------------------------------------------------------------------
You're my sweet nightmare in nights
Извини,что делить нам нечего
Позвони, только не отвечу я.
Вспоминай то о чём мечтали мы,
Вспоминай, как любовь прогнали мы.
avatar
Роуд Дръзкото Желание
Хора;
Хора;

Брой мнения : 3669
Reputation : 0
Join date : 03.03.2012

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Аз съм тук! (Лия§Джейкъб - Здрач)

Писане by Марк Пиер on Нед Май 27, 2012 2:10 pm

Ама не приключвам аз там, а авторката Laughing

--------------------------------------------------------------------------
Изработено по идея на Чаровницата Сахара!!!


Светът е мой...Но ако те има тебе,
как пълно би било това сърце.

avatar
Марк Пиер
Водач#1
Водач#1

Брой мнения : 1823
Reputation : 1
Join date : 29.04.2012

Вижте профила на потребителя http://myheartstories.wordpress.com

Върнете се в началото Go down

Re: Аз съм тук! (Лия§Джейкъб - Здрач)

Писане by Марк Пиер on Нед Май 27, 2012 2:17 pm

Обяснението!

Лия POV

Усещах как сълзите се стичат по лицето ми, когато вдигнах поглед към него, боже, имах му доверие, но той трябваше просто да отиде и да бележи. Майната му! Толкова съм глупава! Какво, по дяволите, ме накара да мисля, че Джейкъб е по-различен от Сам?
"Чакам отговора ти." гласа ми се пропука. По дяволите, смотани емоции. Стоях пред него и го гледах, докато той прикриваше с ръце слабините си. Защо, по дяволите, той се пипаше?
"Сам ти е казал?" Джейкъб най-накрая попита. Изсмях се и завъртях очи. "Питаш ме дали Сам ми е казал? Джейкъб да не би да си оглупял?", Извиках към него. Той примигна няколко пъти и кимна. "Той ти е казал", промърмори Джейк.
"Кажи ми кой е тя, преди да те убия." Изръмжах. Джейкъб ме погледна и се засмя. "Успокой се, бебчо." заповяда ми. Разярих се, като бик на който са показали червен флаг. "Да се... успокоя? ТИ ИСКАШ ...ДА СЕ УСПОКОЯ? ДЖЕЙКЪБ БЕЛЯЗАЛ СИ И ИСКАШ ОТ МЕН ДА СЕ УСПОКОЯ? КАКВО, ПО ДЯВОЛИТЕ НЕ Е НАРЕД С ТЕБ? СМЯТАХ, ЧЕ СИ ЗАГРИЖЕН ЗА МЕН!" Паднах на колене, а по лицето ми се стичаха сълзи.
Нямаше значение, колко усилено се опитвах да ги спра, сълзите ми си течяха. Защо, по дяволите, плача за Джейкъб Блек? Сълзите вече капеха от брадичката ми, когато усетих как Джейкъб ме вдига и ме залюлява в прегръдките си. Гах, чувствах се като голямо бебе.

Джейкъб POV

Изглеждаше толкова сладка в момента. Дълбоко в себе си, знаех че Лия ще ме убие за това, което трябваше да й кажа. Тя си пое въздух, малко по-спокойно. "Кажи ми, моля те.", прошепна тихо срещу гърдите ми, без да вдига глава.
Понесох я към спалнята си и я сложих на леглото, за да се успокой. Въпреки, че тя бе дяволски секси, когато е ядосана, точно в момента нямах нужда от това. "Шшшшшшшшт." прошепнах аз.
"Джейкъб защо ми причиняваш това? Нима ти доставя удоволствие да ме гледаш такава?" Лия започва да се разстройва отново. "Бебчо, просто се успокой и полежи с мен" помолих я, да забрави за момент поне, но тя бе твърдо решена да разбере.
"Защо? За да можеш да ме изчукаш и после просто да идеш при истинската си любов? Не съм такава, Блек и ти го знаеш!" "Може ли просто да легнеш за секунда, ако обичаш? И защо по дяволите използваш или цялото ми първо име или фамилията ми?", попитах все още лежащ на леглото.
"Защото не наричам лъжците с галени имена. Само ми кажи коя е кучката и обещавам да те оставя на мира." каза съвсем тихо Лия. Болеше ме за това, че се налагаше да я разигравам по такъв начин, но от друга страна бе дяволски забавно ... по един напълно неправилен начин "Защо не полежиш с мен, бебчо?", помолих я отново.
"Защото, Джейкъб... не искам да ми разбиеш сърцето отново и ти го знаеш. Имам шибаното лошо чувство, че ако то се разпадне отново ... този път няма да успея да събера парчетата." прошепна ми тя, докато се опитваше да изтрие сълзите си.
О, бебчо никога не бих разбил сърцето ти нарочно, помислих си аз. Въздъхнах и я хвана за раменете. "Лия погледни ме!" наредих. Те гледаше надолу и извърташе глава, за да не мога да я хвана.
"Погледни нагоре, по дяволите!" Извикаха от чувство на неудовлетвореност. Лия най-накрая погледна нагоре със зачервени очи. "Ще ти кажа. ОК." Сега гласът ми се пречупи. По дяволите, започвах да треперя!
"Аз .. аз белязах ... теб." - заекнах

Лия POV

Какво, по дяволите, каза ... белязал ... мен? "Ти ... какво?" Прошепнах и примигнах объркано. "Белязах теб, Лия." сега вече го каза с повече увереност.
"Чакай ...чакай...кога?" толкова много въпроси се завъртяха в главата ми. "Ти сериозно ли искаш да играем на въпроси сега?" Джейк попита със самодоволна усмивка. Аз успях най-накрая да се усмихна и кимнах.
"Добре, добре. Белязах те преди две седмици, когато бяхме у вас. Лежах на леглото, докато ти излизаше от банята, след като си бе взела душ ... и тогава в края на краищата ме удари. Този ден явно ще се повтаря отново и отново в главата ми всеки път когато те видя." обясни ми той и ме погледна в очите.
Можех да усетя сълзите отново. "Спомням си този ден. Двамата се взирахме един в друг постоянно. Дори Сет ни снима за спомен." казах тихо, изглеждайки точно по който и той с цялата любов на света в очите.
"Откъде знаеш, че това е белязването?", попитах, сгушвайки се по близо до Джейк в леглото. "Ами ... аз първо попитах татко, но той само се засмя. Не ми омогна много. Тогава отидох при старейшините и те казаха, че най-накрая съм белязал" Джейкъб каза тихо, докато ме обгръщаше с ръце.
От устата ми излезе огромна въздишка на облекчение. "Ами ... добре." усмихнах се. "Добре? Казвам ти, че съм те белязал и ти казваш просто ДОБРЕ?" Вдигна вежди той. Аз се засмях и го целунах страстно.
"Така по добре ли е?" измърках в ухото му. Джейк потръпна и се усмихна. Обожавам това, че имам такъв ефект върху него. "Да." изръмжа. "И така, какво ще правим сега?" попитах преплитайки пръсти с неговите.
"Ами можем да идем и да разгласим добрата новина ... и най-вече да я натрием в лицето на Сам". предложи усмихнато той. Разкисках се и го погледнах. "Джейкъб Блек ... от всички неща, които можем да направим, ти ...." вече се смеех на глас. "Да го направим!" целунах го бързо и скочих.

КРАЙ


Е, това е, надявам се да ви е харесало. Извинявам се за грешките. (за първи път ми е, не ме съдете много) Надявам се скоро и друг да се разпише в този раздел. Благодаря ви за вниманието и коментарите.

--------------------------------------------------------------------------
Изработено по идея на Чаровницата Сахара!!!


Светът е мой...Но ако те има тебе,
как пълно би било това сърце.

avatar
Марк Пиер
Водач#1
Водач#1

Брой мнения : 1823
Reputation : 1
Join date : 29.04.2012

Вижте профила на потребителя http://myheartstories.wordpress.com

Върнете се в началото Go down

Re: Аз съм тук! (Лия§Джейкъб - Здрач)

Писане by Роуд Дръзкото Желание on Нед Май 27, 2012 3:58 pm

ама... ама... той излъга ли я О.О...?? Но, това е толокова романтична лъжа.. Sad сега ще не ще ще трябва да е с нея..

--------------------------------------------------------------------------
You're my sweet nightmare in nights
Извини,что делить нам нечего
Позвони, только не отвечу я.
Вспоминай то о чём мечтали мы,
Вспоминай, как любовь прогнали мы.
avatar
Роуд Дръзкото Желание
Хора;
Хора;

Брой мнения : 3669
Reputation : 0
Join date : 03.03.2012

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Аз съм тук! (Лия§Джейкъб - Здрач)

Писане by Марк Пиер on Нед Май 27, 2012 4:27 pm

Не я е излъгал, в началото просто я смахваше, за да може да й каже после по по-ефектен начин.

--------------------------------------------------------------------------
Изработено по идея на Чаровницата Сахара!!!


Светът е мой...Но ако те има тебе,
как пълно би било това сърце.

avatar
Марк Пиер
Водач#1
Водач#1

Брой мнения : 1823
Reputation : 1
Join date : 29.04.2012

Вижте профила на потребителя http://myheartstories.wordpress.com

Върнете се в началото Go down

Re: Аз съм тук! (Лия§Джейкъб - Здрач)

Писане by Роуд Дръзкото Желание on Нед Май 27, 2012 4:30 pm

Аз се обърках от разговора му със Сам :DD

--------------------------------------------------------------------------
You're my sweet nightmare in nights
Извини,что делить нам нечего
Позвони, только не отвечу я.
Вспоминай то о чём мечтали мы,
Вспоминай, как любовь прогнали мы.
avatar
Роуд Дръзкото Желание
Хора;
Хора;

Брой мнения : 3669
Reputation : 0
Join date : 03.03.2012

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Аз съм тук! (Лия§Джейкъб - Здрач)

Писане by Марк Пиер on Нед Май 27, 2012 4:32 pm

Ама той Сам, сам си предположи, че е Бела, Джейк не е потвърдил Laughing

--------------------------------------------------------------------------
Изработено по идея на Чаровницата Сахара!!!


Светът е мой...Но ако те има тебе,
как пълно би било това сърце.

avatar
Марк Пиер
Водач#1
Водач#1

Брой мнения : 1823
Reputation : 1
Join date : 29.04.2012

Вижте профила на потребителя http://myheartstories.wordpress.com

Върнете се в началото Go down

Re: Аз съм тук! (Лия§Джейкъб - Здрач)

Писане by Роуд Дръзкото Желание on Нед Май 27, 2012 4:34 pm

Да де, ама познай кой се връзва на това и без потвърждение Laughing
Сега Джейк и Лия ще са винаги заедно happybounce и ще има да си правят сеекссс blush

--------------------------------------------------------------------------
You're my sweet nightmare in nights
Извини,что делить нам нечего
Позвони, только не отвечу я.
Вспоминай то о чём мечтали мы,
Вспоминай, как любовь прогнали мы.
avatar
Роуд Дръзкото Желание
Хора;
Хора;

Брой мнения : 3669
Reputation : 0
Join date : 03.03.2012

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Аз съм тук! (Лия§Джейкъб - Здрач)

Писане by Марк Пиер on Нед Май 27, 2012 4:37 pm

Ами по принцип, авторката под тази глава е написала "Очаквайте скоро следващата", но не е ъпдейтвала от декември месец 2010 и тази година е сложила знаменцето, че това е завършена творба и няма да я продължава ... така че оставям секса между Джейк и Лия на вашите фантазии вече. Laughing

--------------------------------------------------------------------------
Изработено по идея на Чаровницата Сахара!!!


Светът е мой...Но ако те има тебе,
как пълно би било това сърце.

avatar
Марк Пиер
Водач#1
Водач#1

Брой мнения : 1823
Reputation : 1
Join date : 29.04.2012

Вижте профила на потребителя http://myheartstories.wordpress.com

Върнете се в началото Go down

Re: Аз съм тук! (Лия§Джейкъб - Здрач)

Писане by Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Страница 2 от 2 Previous  1, 2

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите